הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין לשנות כיוון באימונים

T-Style

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
שלום לכולם,

אני בן 24 ומתאמן כ-10 שנים.
בשנים האחרונות עליתי במסה והתנפחתי יפה, אבל אני חושב שאני מתחיל להתעייף מהקטע הזה.
אני מעוניין לחזק יותר את הגוף, אבל הבעיה שאני לא יודע איך וכיצד להתחיל (המאמנים בחדר כושר אצלנו הם לא אופציה. למרות שמדובר ברשת של קאנטרי בכל הארץ שמכבדת את עצמה, המאמנים פשוט... פשוט לא, לצערי).

אשמח לעזרתכם בנושא. אני לא יודע איזה מידע לפרט כך שאוכל לעזור לכם לעזור לי יותר אז אשמח להכוונה.
בעיקרון אני מבצע אימון AB ארבע פעמים בשבוע, פעילות אירובית 2-3 פעמים בשבוע.
החזרות ברוב התרגילים נעות בפרמידות של 10-6 כך למשל:
לחיצת חזה עם מוט, 90 ק"ג, 3 סטים 10,8,6
לחיצת כתפיים עם משקוליות, 3 סטים, 10,8,6

אני משלב גם סופר סטים ודרופ סט ביד קדמית וביד אחורית.
כמו כן, בסוף אימוני גב אני מסיים במתח.
ברגליים הטכניקה שלי חלשה מאוד ולכן גם המשקל אינו עולה על 40 ק"ג לרוב, לכן אשמח לקבל עצות כדי לשפר טכניקה.

אשמח להוסיף עוד פרטים במידת הצורך.
תודה 😃

בשביל לחזק את הגוף הכי טוב זה ללמוד לבצע את תרגילי הבסיס, שהם סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס (בנץ' אני מבין שאתה מבצע רק חשוב לשים לב לטכניקה כמו ביתר התרגילים כדי שתמשיך להתקדם ולא תפצע את עצמך) ולהתחיל תכנית אימונים שמבוססת על תרגילים אלה.
לגבי טכניקה בתרגילים, או שתלמד מסרטונים, צלם את עצמך ותעלה כאן לפורום לקבל ביקורת, או שתיקח מאמן אישי, אבל אחד שמבין עניין בתרגילים אלה, שילמד אותך. סרטונים של סקוואט, דדליפט ופרס אני ממליץ על הסרטונים של ריפטו (RIPPETOE), חפש ביוטיוב. בנץ' לא ראיתי את הסרטוני הדרכה שלו אז לא יכול להמליץ.

• פותח/ת השרשור
בשביל לחזק את הגוף הכי טוב זה ללמוד לבצע את תרגילי הבסיס, שהם סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס (בנץ' אני מבין שאתה מבצע רק חשוב לשים לב לטכניקה כמו ביתר התרגילים כדי שתמשיך להתקדם ולא תפצע את עצמך) ולהתחיל תכנית אימונים שמבוססת על תרגילים אלה.
לגבי טכניקה בתרגילים, או שתלמד מסרטונים, צלם את עצמך ותעלה כאן לפורום לקבל ביקורת, או שתיקח מאמן אישי, אבל אחד שמבין עניין בתרגילים אלה, שילמד אותך. סרטונים של סקוואט, דדליפט ופרס אני ממליץ על הסרטונים של ריפטו (RIPPETOE), חפש ביוטיוב. בנץ' לא ראיתי את הסרטוני הדרכה שלו אז לא יכול להמליץ.
תודה רבה על התגובה המפורטת. אחפש את הסרטונים, תודה!

Back
למעלה תחתית