הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גב תחתון נתפס

MarkoV

משתמש מתחיל
77
8
נק' מוניטין:
8
77
8
שלום, בכל מקרה לפני קרוב לשבועיים נתפס לי איזהשהוא שריר בגב תחתון בזמן ריצה, לאחר תחקיר באינטרנט מצאתי שקוראים לשריר הזה: Quadratus Lumborum.
מרגיש ממש חזק את המתיחה לשריר בעיקר באחת מהמתיחות האלו:
quadratus lumborum stretch - Пошук Google

אני כמעט בטוח שזה דומס, לא יודע עם חשוב לציין את זה אבל זה תפוס לי רק בצד שמאל של הגוף, בצד ימין לא מרגישים כלום, אין שום מגבלה, הכאב מורגש רק בזמן איזהשהיא מתיחה לאזור הגב תחתון.
בכל מקרה רציתי להתייעץ איתכם, שמתי לב שהדומס חוזר כל פעם אחרי אימון סקוואט, כלומר אני מחכה יום יומיים יוצא לאימון ( מתאמן SS ככה שיש לי כל אימון סקוואט) ממשיך להעלות משקלים, והדומס חוזר, כמובן שעם אני נח יומיים שלושה יש הקלה משמעותית בכאב, אך כאשר אני יוצא שוב לאימון הדומס חוזר.
בכל מקרה מה שרציתי להתייעץ איתכם זה העם אפשר להמשיך להתקדם במשקלים בסקוואט ודד? זה לא ממש מפריע לי בעת הביצוע של התרגיל זה לא מפריע בכלל, אני רק מרגיש את הדומס אחרי כל סט, אך בזמן הסט אין שום דבר שמפריע.
השאלה שרציתי לשאול, העם אפשר להמשיך להתקדם במשקלים ולהמשיך להעלות משקל מאימון לאימון? החשש העיקרי שאולי זה איזהשהוא סימן לפציעה עתידית בין עם בשרירים, ובין עם בעמוד שדרה.
עוד דבר שלא יודע עם צריך לציין שיש לי עקמת וקיפוזיס קלה בגב.
אשמח לתשובה בהקדם, תודה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית