הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קלוריות מאלכוהול

yoanshimoni

משתמש מתחיל
124
12
נק' מוניטין:
12
124
12
אני יודע שהנושא הזה בתחום אפור ועדיין לא ברור לחלוטין אך מעניין אותי לדעת, בגרם אלכוהול יש 7 קלוריות, אך הגוף לא יודע לנצל זאת לאנרגיה ונלחם בכדי לנקות ה״רעל״ מהגוף. אז למה בעצם אלכוהול בכמות גבוהה יכול לגרום לאגירת שומן? אם היפוטתית אדם יצרוך 4000 קלוריות רק מאלכוהול בכל יום האם הגוף יאגור את הגירעון הקלורי כשומן?

4000 קלוריות, חתיכת גרעון...
@yoanshimoni
תחשב כמה אלכוהול צריך לשתות בשביל 4000 קלוריות.
אני אחשב. אם ב30 מל ואן גוך יש 40% אלכוהול בערך זה יוצא 12 ג' אלכוהול
30 מל ואן גוך= 84 קלוריות מאלכוהול
יוצא משהו כמו 48 צייסרים (כל אחד 30 נכון?)

• פותח/ת השרשור
זה לא מהותי סתם זרקתי מספר, אותו עיקרון אם תאכל 2500 קלוריות ממזון ועוד 500 קלוריות של אלכוהול. איך קלוריות עודפות מאלכוהול יכולות לגרום להשמנה אם אין לגוף יכולת לפרק ולנצל את האלכוהול לאנרגיה?

בתכלס "קלוריה" זה "קלוריה" אבל זה לא מדויק . אלכוהול בכללי מוריד טסטוסטרון ומשבש את ההתאוששות לכן בעקיפין בהחלט הפלוס הקלורי של הקלוריות של האלכוהול יתבטא ביותר עליה בשומן ביחס לשריר מאשר אם היית צורך את זה ממקור "נקי"
אבל אם אני לא טועה כשאתה שיכור הגוף שלך שורף יותר קלוריות או משהו כזה לא סגור על זה אולי מישהו פה יתקן אותי

• פותח/ת השרשור
הגוף שורף קלוריות כדי לנקות את עצמו ולהוציא את האלכוהול, אבל אני עדיין לא רואה קשר בין פגיעה בטוסטסטרון לבין השמנה, אולי אם יש פגיעה בחילוף החומרים בגלל האלכוהול.

הגוף שורף קלוריות כדי לנקות את עצמו ולהוציא את האלכוהול, אבל אני עדיין לא רואה קשר בין פגיעה בטוסטסטרון לבין השמנה, אולי אם יש פגיעה בחילוף החומרים בגלל האלכוהול.
טסטוסטרון נמוך יותר - פחות שריר ויותר שומן
אבל זה זניח זה יורד ממש רק אם אתה ממש שתיין ...
הבעיה זה הפגיעה בהתאוששות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית