הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשך תכנית בטקסס, תקוע בסקוואט (וידאו מצורף)

• פותח/ת השרשור aor26
  • פורסם בתאריך

aor26

משתמש מתחיל
116
74
נק' מוניטין:
278
116
74
אני בחודש שלישי של טקסס ומתקדם יפה בבנצ' (117.5 קילו), פרס (77.5 קילו) ודדליפט (167.5) אבל בסקוואט אני תקוע כבר מספר שבועות - גם בעצימות וגם בנפח.
אני עובד לנפח עם 130 קילו, ובעצימות כרגע הגעתי ל152.5 (היה כשל בחזרה החמישית) ותקוע על המספרים האלה כבר מספר שבועות.
כרגע ניסיתי לעשות דילואוד קטן של 5 קילו ל147.5 שזה מה שרואים בסרטון והיה קשה מהצפוי
אציין שמשקל הגוף עולה בקצב מהיר יחסית כך שהבעיה היא לא ליקוי בצריכת קלוריות.

התכנית שלי בנויה בצורה כזאת (רוטציה בין הבנצ' לפרס משבוע לשבוע):
A: סקוואט לנפח, בנצ' לנפח, דדליפט עצימות
B: סקוואט התאוששות קל, פרס 5*3 עם 90 מהעצימות של הנפח בשבוע הקודם, תרגיל לבטן 5 סטים, צ'ין אפס 3 סטים
C: סקוואט עצימות, בנצ' עצימות, פנדליי רואו 5*3

אציין שוב שיש רוטציה בלחיצות משבוע לשבוע (שבוע פרס עצימות, שבוע בנצ' עצימות)

אשמח לעצות להמשך ההתקדמות וטיפים לשיפור הטכניקה במידה ויש

אתה יכול לנסות אחד מהדברים הבאים:
1. להוסיף סט נפח.
2. להוריד סט נפח.
3. לעבור לשלשות ביום העצימות.

ריסט של כמה? ולחזור אחריו לחמישיות?
תלוי כמה אתה מעלה משבוע לשבוע.
אני במקומך הייתי מרסט ל 135 לחמישיות, ומעלה כל שבוע 5 קילו.
את הנפח הייתי עושה 80 אחוז ומעגל למעלה משמע 110. גם מתקדם 5 בשבוע.
וכשאין אפשרות להתקדם בחמישיות, מתקדם בשלשות ושוקל גם להתקדם בזוגות וסיגלים כמו שהבחור מעלי אמר.

איך מסתדר לך הדדליפט בסוף אימון הנפח? בטקסס לא הייתי מצליח לעשות אפילו מתח כמו שצריך בשלב הזה של האימון.

לנושא - אתה תקוע בעצימות כמה שבועות. מה עשית בהם? נכשלת בכל אימוני העצימות? עשית ריסט?
מציע גם לבדוק שאתה מתאושש מהנפח כמו שצריך. יכול להיות שהוא כבד מדי ושורף אותך להמשך השבוע.

• פותח/ת השרשור
איך מסתדר לך הדדליפט בסוף אימון הנפח? בטקסס לא הייתי מצליח לעשות אפילו מתח כמו שצריך בשלב הזה של האימון.
מסתדר, יש את הלחיצה בין הסקוואט לדד שנותנת לי קצת מנוחה לרגליים והגב, ולוקח את הזמן שלי בין סט לסט של הדד ולפני הסט הכבד

לנושא - אתה תקוע בעצימות כמה שבועות. מה עשית בהם? נכשלת בכל אימוני העצימות? עשית ריסט?
התקדמתי עד 150 שהצלחתי ל5, שבוע אחרי ניסיתי 152.5 ונכשלתי, שבוע אחרי ניסיתי שוב 152.5 ונכשלתי, ובאימון עצימות האחרון חזרתי ל147.5 והיה קשה.

מציע גם לבדוק שאתה מתאושש מהנפח כמו שצריך. יכול להיות שהוא כבד מדי ושורף אותך להמשך השבוע.

נערך לאחרונה:
א. ריסט קטן כמו שעשית הוא מאוד שולי ודי מפספס את הרעיון של ריסט.

ב. אי התקדמות יכול לנבוע מהמון סיבות אבל לפי הסרטון זה נראה בסדר גמור, לפי טקסס התבנית היא שבועית ולא אמורה להצטבר תשישות אבל החיים זה לא כמו התיאוריה אז יכול להיות שעומס מצטבר גורם לחוסר ההתקדמות הזאת.

בכל מקרה אני הייתי ממליץ שלך להמשיך להתקדם בחמישיות כמה שאתה מצליח ואחרי שכשלת עם חמישייה להתקדם לשלשות וככה הלאה עד לסינגלים ורק אז לאפס מחדש.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית