שלום לכולם,
אני מעט מבולבל, וזקוק להכוונה נכונה.
בשנה, שנה וחצי האחרונות לא התאמנתי, וישנה עליה נראית לעין באחוזי השומן שלי.
כאשר התאמנתי עבדתי לפי תוכנית AB שבנה לי מאמן בחדר הכושר. 4 פעמים בשבוע, וכאשר הייתי מצליח, הייתי מוסיף יום אירובי.
לא הייתה לי מטרה\דרך ספציפית (חיטוב או מסה). רציתי להוריד באחוזי השומן ולעלות מעט במסת השריר.
לכן המאמן נתן לי שורה ארוכה של תרגילים, שבכולם מספר החזרות הוא 12 (שגם מחטב, וגם בונה שריר - לטענתו).
עברה שנה של אימונים. התוצאות אכן היו נראות לעין, אך לא כפי שציפיתי. מאמין שבדרך אחרת הייתי מגיע לתוצאות טובות יותר.
מבחינת התפריט, תמיד הקפדתי, גם לפני שהתחלתי להתאמן.
כעת אני מעוניין לחזור ולהתאמן, אך לעשות זאת בדרך ״יעילה״ יותר.
אני בן 25 , 1.73 ס״מ ושוקל 71 ק״ג. אחוזי השומן שלי - להערכתי הם בין 18-20%
אינני מעוניין ״לגדול״ יותר מידי במסת השריר, במיוחד לא בפלג הגוף התחתון. המטרה היא גם להישאר במשקל הנוכחי, אך שמסת השריר תעלה על אחוזי השומן בגוף.
לכן אני מתבלט לאיזה כיוון עליי לפנות. מסה\חיטוב או שמא יש משהו באמצע שכן יכול יותר להתאים לי?
מצורפות תמונות להערכה ״יותר מדוייקת״:
תודה.
אני מעט מבולבל, וזקוק להכוונה נכונה.
בשנה, שנה וחצי האחרונות לא התאמנתי, וישנה עליה נראית לעין באחוזי השומן שלי.
כאשר התאמנתי עבדתי לפי תוכנית AB שבנה לי מאמן בחדר הכושר. 4 פעמים בשבוע, וכאשר הייתי מצליח, הייתי מוסיף יום אירובי.
לא הייתה לי מטרה\דרך ספציפית (חיטוב או מסה). רציתי להוריד באחוזי השומן ולעלות מעט במסת השריר.
לכן המאמן נתן לי שורה ארוכה של תרגילים, שבכולם מספר החזרות הוא 12 (שגם מחטב, וגם בונה שריר - לטענתו).
עברה שנה של אימונים. התוצאות אכן היו נראות לעין, אך לא כפי שציפיתי. מאמין שבדרך אחרת הייתי מגיע לתוצאות טובות יותר.
מבחינת התפריט, תמיד הקפדתי, גם לפני שהתחלתי להתאמן.
כעת אני מעוניין לחזור ולהתאמן, אך לעשות זאת בדרך ״יעילה״ יותר.
אני בן 25 , 1.73 ס״מ ושוקל 71 ק״ג. אחוזי השומן שלי - להערכתי הם בין 18-20%
אינני מעוניין ״לגדול״ יותר מידי במסת השריר, במיוחד לא בפלג הגוף התחתון. המטרה היא גם להישאר במשקל הנוכחי, אך שמסת השריר תעלה על אחוזי השומן בגוף.
לכן אני מתבלט לאיזה כיוון עליי לפנות. מסה\חיטוב או שמא יש משהו באמצע שכן יכול יותר להתאים לי?
מצורפות תמונות להערכה ״יותר מדוייקת״:
תודה.