הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה במשקלים

• פותח/ת השרשור Next
  • פורסם בתאריך

Next

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-16
45
0
אני דיי תקוע במשקל [לחיצת חזה והרמת משקולות יד-קידמית] כאילו אני כבר איזה חודש-חודשיים על אותו משקל ולפעמים יש מצב שקשה לי ממש . מה לעשות?
[הייתי חולה איזה שבוע גם באמצע אז אני חושב שזה גם דפק אותי]

אני דיי תקוע במשקל [לחיצת חזה והרמת משקולות יד-קידמית] כאילו אני כבר איזה חודש-חודשיים על אותו משקל ולפעמים יש מצב שקשה לי ממש . מה לעשות?

אממ כל עוד אתה לא תקוע בסקוואט ודדליפט זה טוב

• פותח/ת השרשור
אני לא עושה עדיין סקוואט ודדליפט אני עוד שבוע מתחיל
אחרי שילמדו אותי איך עושים ..

כמה חזרות וסטים אתה עונה בנץ',יד קדמית? וכמה זמן אתה עם אותה תוכנית?

לגבי הסווקאט תרגום בגוגל סקוואט תחפש הסברים איך עושים או שהכי טוב לך לחדר כושר ותבקש ממישהו שיסביר לך ככה הוא יוכל לראות את הטעויות שלך ולתקן אותך.

,תוריד את מספר החזרות ותעלה מישקלים,כשתחזור למישקל הקיים הוא יראה לך קל פיתאום. מיתוך סקרנות תן כמה פרטים ומישקלי עבודה.

תקוע בחזה ויד קדמית ?
זה לא הכל בחיים

עכשיו ברצינות תשנה את התוכנית שלך לSS
תפסיק לעבוד על יד קדמית

וכדי שיהיה אפשר לענות לך תן נתונים גובה/גיל/משקל
תוכנית אימונים, כמה אתה אוכל קלוריות/חלבון/שומן
ומה המטרה שלך ? חזק/דוגמן

זה שלא התחלת עם סקוואט ודדליפט מההתחלה הייתה הטעות הראשונה, אני גם משער שאתה מתאמן עם תוכנית מסריחה על סמך זה שאתה דואג למשקלי העבודה בתרגיל ליד קדמית, תעלה את התוכנית שלך לביקורת אם אתה רוצה, בכל מקרה אני ממליץ שתזרוק אותה לפח ותעשה SS ותתחיל עם משקלים שלא ממש קשים לך, אם בכל זאת לא תצליח להתקדם אחרי שבוע שבועיים בתוכנית תעבור למתכונת 5x5 בבנץ' פרס, למרות שאני לא מאמין שהגעת לרמה. אם אתה רוצה עוד עצות אז תרשום את התוכנית שלך ואת משקלי העבודה.

• פותח/ת השרשור
טוב אני בן 16
גובה 175
משקל 62

התוכנית זאת AB [התחלתי ליפני שלושה חודשים להתאמן בה ובכללי ליפני איזה שלושה חודשים וחצי משהו כזה]
[אני עושה ליד קידמית 3X8-10 ושלושה תרגילים
לחזה אותו דבר.
המטרה היא עלייה במסה, חיטוב ובנייה.
אני עוד מעט יעבור לSS כי עוד איזה שבוע מישהו שאני מכיר יבוא איתי וילמד אותי...

יופי, תעבור לSS ותזרוק את הזבל הזה 😛 זה לא בעיה ללמוד SS לבד, בשביל זה יש את הספר, מאמרים, ועשרות סרטונים.

• פותח/ת השרשור
חח אחי אל תגזים זבל עליתי 5 קילו בזמן הזה..
ואני יעבור לSS אבל למה שם זה לא יקרה לי?
ומה עושים בSS ליד קידמית ואחורית?

אני עליתי 10 קילו תוך שלושה חודשים בSS ואחוז שומן אחד. זה זבל, מה גם שכל תוכנית תעבוד על מתאמן מתחיל, פשוט יש תוכניות שעובדות טוב יותר מאחרות. ליד קדמית עושים מתח וליד אחורית עושים בנץ' פרס ופרס.

טוב אני בן 16
גובה 175
משקל 62

התוכנית זאת AB [התחלתי ליפני שלושה חודשים להתאמן בה ובכללי ליפני איזה שלושה חודשים וחצי משהו כזה]
[אני עושה ליד קידמית 3X8-10 ושלושה תרגילים
לחזה אותו דבר.
המטרה היא עלייה במסה, חיטוב ובנייה.
אני עוד מעט יעבור לSS כי עוד איזה שבוע מישהו שאני מכיר יבוא איתי וילמד אותי...

אבל הוא קיבל תוכנית שעושה מאסה, חיטוב ובנייה באותו הזמן!!!!!
תראה איזה תוכנית פצצה אחויה מה אתה דפוק??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית