עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכווצות? איך חוליות יכולות להתכווץ? מה שאתה מדבר עליו זה שהרווח ביניהן קטן בגלל העומס, הדבר הזה הוא טבעי לחלוטין וקורה במהלך היום גם בלי שתעשה סקוואט, כשקמים בבוקר אחרי שינה הכל חוזר לקדמותו.
לא, stop being a pussy. פציעה יכולה לדפוק אותך, אבל הסיכוי הוא קטן, במיוחד אם אתה מקפיד על טכניקה.אבל אני מתכוון שזה לא יכול לפגוע בתווח ארוך? נגיד שזה יפגע בי בעתיד או נגיד שאני אצטרך לעבוד איזה טיפולים חס וחלילה ?
אוקיי >.<
אתה פוסי, לא קוראים לי פוסי ^__^
צודק 100%
בסווקאט אתה פשוט מרגיש את זה קורה(ובעוד תרגילים בעמידה).
מה שאתה יכול לעשות כדי "לשחרר" את החוליות זה לשבת וליישר ולהרים את הגוף עם הידים(כמו בפשיטת מרפקים) ואז כשהמרפקים ישרים להביא לתחת לצנוח,להרפות אותו ואתה תרגיש את החולוית משתחררות.
אתה יכול לעשות את זה גם על מקבילים פשוט כשהידים ישרות תשחרר את הגב,התחת ואתה תרגיש אשכרה את הכל משתחרר.
אני רק יציע לך שאתה עושה את זה תעשה לאט לאט.
צודק 100%
בסווקאט אתה פשוט מרגיש את זה קורה(ובעוד תרגילים בעמידה).
מה שאתה יכול לעשות כדי "לשחרר" את החוליות זה לשבת וליישר ולהרים את הגוף עם הידים(כמו בפשיטת מרפקים) ואז כשהמרפקים ישרים להביא לתחת לצנוח,להרפות אותו ואתה תרגיש את החולוית משתחררות.
אתה יכול לעשות את זה גם על מקבילים פשוט כשהידים ישרות תשחרר את הגב,התחת ואתה תרגיש אשכרה את הכל משתחרר.
אני רק יציע לך שאתה עושה את זה תעשה לאט לאט.
ממה החוליות שלי צריכות להשתחרר? עוד אין להן מספיק פז"מ. וברצינות, אני, ונראה לי שגם אף אחד בפורום פה לא חווה את מה שאתה מתאר, ההרגשה שהרווח בין החוליות מצטמצם, זה משהו שאי אפשר להרגיש כי זה פשוט קורה, זה כמו שאתה לא מרגיש את הלבלב שלך מפריש אינסולין ואת הכבד שלך מפרק מזון. אני לא מתכוון לבזבז את הזמן המצומצם שלי בחדר הכושר בביצוע תרגילי קרקס. ולמה גברים מאחורי המקלדת? מה בחיים האמיתיים יש לי פות?