הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

• פותח/ת השרשור Adid
  • פורסם בתאריך

Adid

משתמש מתחיל
231
0
נק' מוניטין:
1
231
0
עריכה:
שאלה אחרת ..
נכון כאשר בסקוואט המוט נמצא עלייך, אז נגיד והמשקל גבוהה, זה יכול לגרום להתכווצות החוליות? כי נגיד ונגרם לחץ גדול אז..

נערך לאחרונה:
תקרא ב-kilogram.co.il ותחסוך לעצמך הרבה שאלות. יש שם מאמרים על כל השאלות שלך.

התכווצות? איך חוליות יכולות להתכווץ? מה שאתה מדבר עליו זה שהרווח ביניהן קטן בגלל העומס, הדבר הזה הוא טבעי לחלוטין וקורה במהלך היום גם בלי שתעשה סקוואט, כשקמים בבוקר אחרי שינה הכל חוזר לקדמותו.

התכווצות? איך חוליות יכולות להתכווץ? מה שאתה מדבר עליו זה שהרווח ביניהן קטן בגלל העומס, הדבר הזה הוא טבעי לחלוטין וקורה במהלך היום גם בלי שתעשה סקוואט, כשקמים בבוקר אחרי שינה הכל חוזר לקדמותו.

צודק 100%
בסווקאט אתה פשוט מרגיש את זה קורה(ובעוד תרגילים בעמידה).
מה שאתה יכול לעשות כדי "לשחרר" את החוליות זה לשבת וליישר ולהרים את הגוף עם הידים(כמו בפשיטת מרפקים) ואז כשהמרפקים ישרים להביא לתחת לצנוח,להרפות אותו ואתה תרגיש את החולוית משתחררות.
אתה יכול לעשות את זה גם על מקבילים פשוט כשהידים ישרות תשחרר את הגב,התחת ואתה תרגיש אשכרה את הכל משתחרר.
אני רק יציע לך שאתה עושה את זה תעשה לאט לאט.

• פותח/ת השרשור
אבל אני מתכוון שזה לא יכול לפגוע בתווח ארוך? נגיד שזה יפגע בי בעתיד או נגיד שאני אצטרך לעבוד איזה טיפולים חס וחלילה ?

אבל אני מתכוון שזה לא יכול לפגוע בתווח ארוך? נגיד שזה יפגע בי בעתיד או נגיד שאני אצטרך לעבוד איזה טיפולים חס וחלילה ?
לא, stop being a pussy. פציעה יכולה לדפוק אותך, אבל הסיכוי הוא קטן, במיוחד אם אתה מקפיד על טכניקה.

• פותח/ת השרשור
לפחות זאת שאלה דפוקה חכמה ולא שאלות ששואלים כאלה שבכלל לא קראו ..
ואני דווקא כן קורא .. וקראתי הרבה מאמרים, אבל את העניין הזה עוד לא מצאתי.

צודק 100%
מה שאתה יכול לעשות כדי "לשחרר" את החוליות זה לשבת וליישר ולהרים את הגוף עם הידים(כמו בפשיטת מרפקים) ואז כשהמרפקים ישרים להביא לתחת לצנוח,להרפות אותו ואתה תרגיש את החולוית משתחררות.
אתה יכול לעשות את זה גם על מקבילים פשוט כשהידים ישרות תשחרר את הגב,התחת ואתה תרגיש אשכרה את הכל משתחרר.

בדרך כלל לא נותנים באן על טיפשות , אבל אתה מתקרב לזה .
אל תגיב בנושאים שאין לך מושג .

צודק 100%

אל תקשיב לירידות של אחרים פה בשירשור, תמיד תשאר עם האמת האמיתית שלך!

איך בדיוק מרגישים את זה קורה בסקוואט? אתה שם את המוט ואז "אוי! הרווחים בין החוליות שלי הצטמצמו!" ובשייק אחרי האימון, "אוי! הלבלב שלי הפריש אינסולין" 😛

כל הגברים פה מאחורי המקדלת,פעם הבאה תסימו את תוכנית הss שלכם ותעשו את מה שכתבתי.
אם אתם לא תרגישו אותם אשכרה משתחררות אז אתם לא עושים טוב. אם תעשו בכל זאת טוב ואתם לא תרגישו את זה אני *****.
בכל מקרה זהו נגמרו הגימלים אני חזור לבסיס,נדבר בחופשה הבאה.

ממה החוליות שלי צריכות להשתחרר? עוד אין להן מספיק פז"מ. וברצינות, אני, ונראה לי שגם אף אחד בפורום פה לא חווה את מה שאתה מתאר, ההרגשה שהרווח בין החוליות מצטמצם, זה משהו שאי אפשר להרגיש כי זה פשוט קורה, זה כמו שאתה לא מרגיש את הלבלב שלך מפריש אינסולין ואת הכבד שלך מפרק מזון. אני לא מתכוון לבזבז את הזמן המצומצם שלי בחדר הכושר בביצוע תרגילי קרקס. ולמה גברים מאחורי המקלדת? מה בחיים האמיתיים יש לי פות?

ממה החוליות שלי צריכות להשתחרר? עוד אין להן מספיק פז"מ. וברצינות, אני, ונראה לי שגם אף אחד בפורום פה לא חווה את מה שאתה מתאר, ההרגשה שהרווח בין החוליות מצטמצם, זה משהו שאי אפשר להרגיש כי זה פשוט קורה, זה כמו שאתה לא מרגיש את הלבלב שלך מפריש אינסולין ואת הכבד שלך מפרק מזון. אני לא מתכוון לבזבז את הזמן המצומצם שלי בחדר הכושר בביצוע תרגילי קרקס. ולמה גברים מאחורי המקלדת? מה בחיים האמיתיים יש לי פות?

לא מאחורי המקלדת, מאחורי המקדלת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית