הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצה קצרה אחרי אימון

עדן12

משתמש מתחיל
169
5
נק' מוניטין:
5
169
5
אהלן.. אני יודע שהשאלה תהיה אולי טיפה טיפשית פשוט יש לי תחושה בגוף והיא מתחרפנת אותי לגמרי. אולי זה פסיכולוגי אבל אני חייב תשובה בשביל להירגע.
עשיתי היום אימון חזה.. ויצא לי לרוץ בקצב עצים למשך כמה שניות כשעה לאחר האימון.. אחרי שאכלתי והכל. אני במסה.
אני חושש שירדה מסת שריר בגלל זה..
זה נשמע טיפה פטתי אני יודע..

אהלן.. אני יודע שהשאלה תהיה אולי טיפה טיפשית פשוט יש לי תחושה בגוף והיא מתחרפנת אותי לגמרי. אולי זה פסיכולוגי אבל אני חייב תשובה בשביל להירגע.
עשיתי היום אימון חזה.. ויצא לי לרוץ בקצב עצים למשך כמה שניות כשעה לאחר האימון.. אחרי שאכלתי והכל. אני במסה.
אני חושש שירדה מסת שריר בגלל זה..
זה נשמע טיפה פטתי אני יודע..

הכל בסדר. אתה שואל כדי לדעת.
לא ירדה לך מסת שריר. הכל טוב.
במיוחד לא בריצה של כמה שניות, ובטח שלא מריצה חד פעמית.
יש אנשים שמשלבים ריצה בתקופת מאסה. מה שהם עושים זה אוכלים יותר.
מפעילות חד פעמית כזו, אין יותר מדי מה להגיד חוץ מהכל בסדר !

לא יודע לקשר בין אימון ספרינטים לבין ירידה של מסת שריר, אבל שים לב שאימון ספרינטים נחשב עצים יחסית.
אם אתה משלב אותו ביחד אם תרגילי כוח תזהר לא להעמיס עליך יותר מידיי, ותוודא שאתה מתאושש מאימון לאימון.

כשאומרים שלא כדאי לרוץ כאשר מנסים לתפוס גודל מדברים בעיקר על ריצות ארוכות,אז אם רצת קצת וזה קרה באופן חד פעמי,אז באמת שאין לך ממה לחשוש זה לא עשה כלום לשרירים שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית