הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש טעם לאמן בטן?

wild ones

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
אני מתאמן מתחיל, הבטן גם ככה עובדת בתרגילי הבסיס (אני עובד איתם באופן עצים), אני אפילו לא חוגר עדיין, יש טעם בכלל לאמן בטן או שהיא עובדת מספיק במורכבים?

(ובקטע אסתטי, בשביל קוביות יפות אחרי החיטוב צריך לעבוד על הבטן בצורה קונצנטרית ואקסצנטרית או שעבודה איזומטרית תספיק?)

נערך לאחרונה:
אני מתאמן מתחיל, הבטן גם ככה עובדת בתרגילי הבסיס (אני עובד איתם באופן עצים), אני אפילו לא חוגר עדיין, יש טעם בכלל לאמן בטן או שהיא עובדת מספיק במורכבים?

(ובקטע אסתטי, בשביל קוביות יפות אחרי החיטוב צריך לעבוד על הבטן בצורה קונצנטרית ואקסצנטרית או שעבודה איזומטרית תספיק?)
כן כדאי אחי לבודד בטן תעשה leg raises / גלגל בטן פעמיים בשבוע

יש טעם כמו שאמרו לפניי אי אפשר לשנות גנטיקה אז המבנה לא ישתנה אבל גם אם תוסיף עליהם אחוז קטנטן של מסה זה שווה את זה כשהמטרה העיקרית באימוני בטן זה לחזק את שרירי הליבה מה שיוביל לשיפור בסקוואט ובמורכבים, פעמיים שלוש גג בשבוע אין טעם ליותר

• פותח/ת השרשור
לדעתי לא צריך, ולא, אי אפשר לעצב קוביות, מה שיוצא אני מרוצה.
יש טעם כמו שאמרו לפניי אי אפשר לשנות גנטיקה אז המבנה לא ישתנה אבל גם אם תוסיף עליהם אחוז קטנטן של מסה זה שווה את זה כשהמטרה העיקרית באימוני בטן זה לחזק את שרירי הליבה מה שיוביל לשיפור בסקוואט ובמורכבים, פעמיים שלוש גג בשבוע אין טעם ליותר
אני יודע שאי אפשר לשנות את המבנה של הקוביות, זו לא הייתה הכוונה. שאלתי אם עבודת בטן סטטית תספיק בשביל עבודה על הבטן או שצריך גם כפיפות בטן וכל שאר התרגילים הלא סטטיים? אם בכלל צריך אימוני בטן... הרי היא גם עובדת במורכבים.

אני אישית לא מאמין בסטטי אני משלב תרגילי בטן עם משקל בטן הוא שריר לכל דבר ולכן צריך להתייחס אליו ככה תעבוד עם משקלים תאתגר את השריר לא צריך 200 חזרות כמו כפיפות בטן מספיק גם 10 או 20

מצחיק שכל כך הרבה משתמשים עם ניסיון ראו תאשכול ולא הגיבו לך כאילו זה שריר underdog מוזנח.. גודל היריכיים שלהם זה הדבר היחיד שמעניין אותם

תלוי במטרה ובתוכנית. בחיטוב בליניארית לא נוגעים בבטן. במסה בss אפשר בהתחלה לאמן אבל לאחר מכן זה יפגע בהתאוששות. ולדעתי תרגיל אחד של כפיפה יספיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית