הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האיש החזק בישראל

סיימתי שלישי.

אם זה היה ניצחון כמו שנה שעברה לפי המשאית, הייתי יוצא שני,
השנה השכלול תוצאה סופית היה שונה, 50% משאית 50% שאר האיוונטים.
באטלס (שדווקא שם אני ממש טוב כמו בשנה שעברה) סיימתי את המקצה בזמן הכי מהיר אבל- את ה2 אטלסים האחרונים זרקתי חזק מדי שהם התגלגלו לצד השני, והשופט אמר לי להסתובב ולהרים אותם שוב (80, 90 ק"ג)
זה עלה לי בהמון זמן מיותר.

בכל מקרה, לאבי הגיע חד משמעית לקחת את המקום הראשון.
אני כל שנה מגיע לאירוע הזה "על הדרך", ללא הכנה או אפילו נגיעה באחד האיוונטים (חוץ מדדליפט בשגרה), בנוסף יום לפני עשיתי את הנפח סקוואט שלי.
אני חייב להתנסות במשאית כי אני לא מבין בכלל את המשיכה שם, אני מושך מהידיים בחבל, שזה ממש לא ראלי להזיז ככה 8 טון, שדווקא הפלג גוף תחתון שלי הכי חזק ואני לא יודע לנצל אותו למשיכה.
בכל מקרה משכתי ל1.25 מטר, ואחריי 40 ס"מ (יצא מקום שני לפי שקלול כל המקצים)
אבי משך ל7 מטר אם אני לא טועה, רואים שהוא יודע מה הוא עושה, ניצול מדהים של כל הגוף. המקום הראשון הגיע לו בהחלט.

• פותח/ת השרשור
סיימתי שלישי.

אם זה היה ניצחון כמו שנה שעברה לפי המשאית, הייתי יוצא שני,
השנה השכלול תוצאה סופית היה שונה, 50% משאית 50% שאר האיוונטים.
באטלס (שדווקא שם אני ממש טוב כמו בשנה שעברה) סיימתי את המקצה בזמן הכי מהיר אבל- את ה2 אטלסים האחרונים זרקתי חזק מדי שהם התגלגלו לצד השני, והשופט אמר לי להסתובב ולהרים אותם שוב (80, 90 ק"ג)
זה עלה לי בהמון זמן מיותר.

בכל מקרה, לאבי הגיע חד משמעית לקחת את המקום הראשון.
אני כל שנה מגיע לאירוע הזה "על הדרך", ללא הכנה או אפילו נגיעה באחד האיוונטים (חוץ מדדליפט בשגרה), בנוסף יום לפני עשיתי את הנפח סקוואט שלי.
אני חייב להתנסות במשאית כי אני לא מבין בכלל את המשיכה שם, אני מושך מהידיים בחבל, שזה ממש לא ראלי להזיז ככה 8 טון, שדווקא הפלג גוף תחתון שלי הכי חזק ואני לא יודע לנצל אותו למשיכה.
בכל מקרה משכתי ל1.25 מטר, ואחריי 40 ס"מ (יצא מקום שני לפי שקלול כל המקצים)
אבי משך ל7 מטר אם אני לא טועה, רואים שהוא יודע מה הוא עושה, ניצול מדהים של כל הגוף. המקום הראשון הגיע לו בהחלט.
לא יכול לחכות לדצמבר:)

מישהו צילם היום? יהיו סרטונים/את כל התחרות?

נשמע הזוי שיש משקלים שונים לאיוונטים, אבל נו שיהיה.

יפה מאוד על המאמץ.

לגבי המשאית אתה צודק, אני רואה אנשים הרבה פחות חזקים ממך מושכים די בכיף.

כנראה פה קבור הכלב, עם כל הכבוד לכוח הגדול שיש לפווארליפטר אם אתה מוציא אותו מהתנוחות המוכרות שלו ומנסה להמיר את הכוח לדברים פונקציונאלים ספציפיים הוא עדיין פחות יעיל מקרוספיטר שחלש ממנו בהרבה.
סליחה, קוקספיטר...

כנראה פה קבור הכלב, עם כל הכבוד לכוח הגדול שיש לפווארליפטר אם אתה מוציא אותו מהתנוחות המוכרות שלו ומנסה להמיר את הכוח לדברים פונקציונאלים ספציפיים הוא עדיין פחות יעיל מקרוספיטר שחלש ממנו בהרבה.
סליחה, קוקספיטר...
יכול להיות שמדובר בבורות טכנית כמו שאושר טוען, ולא בהמרת כוח.
אגב זה הרבה יותר הגיוני כשאתה מדבר על פערים ככ גדולים בין יתרון בכוח כללי לבין הביצועים..

סליחה, קוקספיטר...
ברור, כי כל קרוספיטר שתיתן לו למשוך משאית יעשה את זה בקלות.

המתחרים יעשו את זה בקלות...
אני לא יודע מה יש בתחרויות קרוספיט אבל אם יש שם מקצה שדומה למשיכת משאית אז כנראה שכן כי הם מתאמנים על זה ויודעים לנצל את הכוח ביעילות.

סליחה, קוקספיטר...

הוצאת את אושר מהתנוחות המוכרות לו והוא לקח מקום 3... בלי הכנות אחרי נפח בסקוואט.
אני מאד בספק שקרוספיטר יוכל לנצח את אושר במידה והוא יחליט להקדיד לזה כמה חודשי הכנה...

סליחה, קוקספיטר...
ואולי הוא אשכרה התכונן לזה והתאמן לקראת זה ובגלל זה הוא ידע מה לעשות?

חברים שוב,
ההגעה שלי לאירוע הזה מדי שנה היא עבור החוויה והכיף. אני לא מתיימר להיות סטרונגמן אם אני אפילו לא נוגע באטלס יותר מפעם בשנה. אני פאוורליפטר, זה התחום שלי וזה מה שאני עושה.
לגבי האיוונטים ואיך קרוספיטרים מתברגים שם, שוב מדובר על רמה לא גבוה במיוחד של כוח. לדוגמה אם היה איוונט כמו בסטרונגמן העולמי של דדליפט כבד, כמה מהם היו מושכים 280+?
הקרוספיטר שלקח שנה שעברה מקום שלישי (דניאל) שיש לי המון כבוד אליו כספורטאי, לא הצליח להרים את הדדליפט 210.

היה מעניין לראות את התחרות אתמול, היו שם הרבה מאבקים מנטליים ופיזיים של המתחרים. בכל מקרה, כל הכבוד על הפודיום @PowerLifting !

אני חייב לומר שמה שעשו באטלס באמת היה תמוה - בWSM לפני שנתיים כשמשהו דומה קרה פשוט נתנו למתחרה (נדמה לי שזה היה מייק בארק) להמשיך את האוונט כרגיל והוא לא היה צריך להרים מחדש את האבנים. מהצד, נראה שהמארגנים לא מאוד סגורים על החוקים בכל אופן.

חברים שוב,
ההגעה שלי לאירוע הזה מדי שנה היא עבור החוויה והכיף. אני לא מתיימר להיות סטרונגמן אם אני אפילו לא נוגע באטלס יותר מפעם בשנה. אני פאוורליפטר, זה התחום שלי וזה מה שאני עושה.
לגבי האיוונטים ואיך קרוספיטרים מתברגים שם, שוב מדובר על רמה לא גבוה במיוחד של כוח. לדוגמה אם היה איוונט כמו בסטרונגמן העולמי של דדליפט כבד, כמה מהם היו מושכים 280+?
הקרוספיטר שלקח שנה שעברה מקום שלישי (דניאל) שיש לי המון כבוד אליו כספורטאי, לא הצליח להרים את הדדליפט 210.
לא שווה לך לעשות לזה לפחות הכנה של איזה שבועיים בשביל מקום ראשון ? (פרסים תהילה וכו)

לא שווה לך לעשות לזה לפחות הכנה של איזה שבועיים בשביל מקום ראשון ? (פרסים תהילה וכו)
הפאוורליפטינג הרבה יותר חשוב לי מכסף.
זה בראש סדר העדיפויות שלי, ואני לא מתכוון לשנות שגרה / הכנה לתחרות חשובה (דצמבר) בשביל להתכונן לסטרונגמן.
להתנסות בסחיבת המשאית כן, אני חייב להבין את הטכניקה שם כי אין סיבה שלא אגיע עד הסוף שם עם הכוח בפלג גופי התחתון.

אני שומע את זה הרבה לאחרונה, מה ציפו מאושר לתת בתחרות הזאת? הוא מגיע לשמה כדרך אגב, בלי הכנה נקודתית לתחרות....עיקרון הספציפיות, הרבה מהכשלים שהתחרשו אצלו שמה נובעים כנראה מחוסר טכניקה בסיסית שהוא כנראה לא ידע קודם לכן: שימוש יתר בכוח הידיים במשיכת המשאית (נו באמת סופטי?) הרמת הסלעים שנפלו ממקומם ובזבז לו הרבה זמן ועוד....כשהוא ישים את זה בתור מטרה הוא יוכל לתת בראש, למרות שכבר עשה, לא חשבתי בכלל שהוא אסיים בשלושת המקומות בהתחשב במתחרים שחלקם ידעתי שהולכים להתחרות ומתאמנים בעיקר לתחום הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית