הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ פרס בסמית מאשין עקב פציעה

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
גיל 17.5
גובה : 1.85
משקל 75
יש לי פציעה קלה בגידים שלא מאפשרת לי לעשות לחיצת חזה עם מוט חופשי , בסמית מאשין אני לא מרגיש כאב בגידים כי המייצבים לא עובדים ולא נוצר לחץ על הגידים , רציתי לדעת אם במידה ואני יעבוד בסמית מאשין בעצימות גבוהה במשך חודש (עד שאני אחלים מהפציעה) האם אצליח לחזור לאותו משקל שהרמתי עם המוט החופשי ? , עם מוט חופשי אני לוחץ 75 ק''ג ,בסמית מאשין אני לוחץ 80 ק''ג (ללא משקל המוט בסמית מאשין)

מה זה משנה אם תחזור לאותו משקל או לא? אתה פצוע.
תנסה לשמור על המשקלים כמה שאתה יכול מבלי להחמיר את הפציעה.
אני הייתי אפילו חושב על מנוחה קלה מאימונים

פציעה באיזה גידים?
אני בכל מקרה לא ממליץ לעשות בסמית' בגלל שהוא לא מאפשר מסלול תנועה נכון, וזה יכול לפגוע אפילו יותר במפרקים

• פותח/ת השרשור
באמה
בגיד שנמצא באמה
אתם חושבים שמכונה עדיפה על סמית מאשין ? , ואני לא יכול לעבוד חופשי כי עבודה חופשית מפעילה לחץ על הגידים ואני מרגיש כאב בעבודה חופשית מה שאני לא מרגיש במכונה או סמית

סמיט לא נכון אנטומית, מאיץ אסימטריה ותכלס הבעיה היא הפעלת לחץ על היד, ככה שכל אלטרנטיבה לא אמורה לאפשר לך להתאמן. אני מציע אולי לעשות מידי פעם את התרגיל למטרת התאוששות, לא יותר.

גיל 17.5
גובה : 1.85
משקל 75
יש לי פציעה קלה בגידים שלא מאפשרת לי לעשות לחיצת חזה עם מוט חופשי , בסמית מאשין אני לא מרגיש כאב בגידים כי המייצבים לא עובדים ולא נוצר לחץ על הגידים , רציתי לדעת אם במידה ואני יעבוד בסמית מאשין בעצימות גבוהה במשך חודש (עד שאני אחלים מהפציעה) האם אצליח לחזור לאותו משקל שהרמתי עם המוט החופשי ? , עם מוט חופשי אני לוחץ 75 ק''ג ,בסמית מאשין אני לוחץ 80 ק''ג (ללא משקל המוט בסמית מאשין)
עם 50-60 אחוז משקל גם יש כאב ?

• פותח/ת השרשור
עם 50-60 אחוז משקל גם יש כאב ?
כאב קטן שלא מפריע לביצוע התרגיל בכלל , עדיף ללחוץ 50 אחוז מהמשקל עם מוט חופשי מאשר ללחוץ 100 אחוז מהמשקל עם סמית מאשין או מכונה ללחיצת חזה ?
ותודה לכולם על העזרה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית