הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני מכין מגעיל ת'שייק חלבון

Adrenalin

משתמש מתחיל
37
2
נק' מוניטין:
2
37
2
אתמול אני וחברים הלכנו לקנות אבקת חלבון ואני לא טעמתי כי הייתי בשרי אז הם טעמו ושמחתי עליהם קניתי בננה וגלידת פיסטוק.
שהם טעמו הם אמרו אם טעים ועד כמה אז זה מה שנבחר.
בבית(כבר לא בשרי) אני הכנתי וזה היה מגעיל והם גם טעמו את שלי ואמרו שעכשיו זה מגעיל ועוד פעם הכנתי עם פחות מים והחברים אמרו לי זה לא אותו דבר בכלל אתה לא יודע להכין בכלל.
אז עכשיו אני ישמח שתגידו כמה לשים וכמה מים כי אני באמת לא יודע להכין הם אמרו לי שאם הם היו טועמים את שלי הם היו אומרים לי לא לקנות וששיפרתי תטעם(פחות מים) הם אמרו נחמד אבל לא כמו של המוכר.
תעזרו לי בכמה מים אתם שמים כי אני לא רוצה להגיע למצב שאני יתעלל בעצמי כי אני לא יודע להכין שייק חלבון.

תנסה כמויות שונות של מים/חלב במידת הצורך אפשר להוסיף אבקת קקאו/נס קפה כדי לשפר את הטעם זה מה שאני עשיתי באבקה הראשונה של בטעם ווניל מחריד.
באופן כללי היה כדאי לך להתעייץ בפורום על טעמים, פיסטוק זה לא טעם שהייתי ממליץ עליו, לא לפעם ראשונה לפחות.

פשוט:
אם השייקר שלך ממש ישן ועבר "הרבה" יכול להיות שגם זו הסיבה(מנסיון אישי- היה לי שייקר שהייתי קבוע שותה בו והיה לי אחד חדש, אז אמרתי הגיע הזמן לזרוק תשייקר הישן ולפתוח תחדש- והיה שיפור בטעם).
עוד משהו זה לשים טיפה יותר אבקה שים סקופ ועוד טיפה כדי לחזק את הטעם והריכוזיות שלן ושים טיפה פחות מים - באזו 180 מ"ל משהו כמו כוס חד פעמי סטנדרטית- זה אמור לעזור.
ובאופן כללי אם ממש קשה לך ואתה סובל פשוט תוסיף - פירות/קרח/גלידה/חלב שפר עם סטיביה אם אתה מחפש מתיקות.

אם אתה מדבר על הפיור דווקא אני לא מפסיק לקרוא פה דברים טובים עליו ואנשים ממש עפים עליו, אבל זה הכל עניין של טעם אישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית