הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קוביות מוגדרות יותר בבטן

Muscle10

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, אני מתאמן בתכנית ABC (עובד על יותר חזרות ומשקלים בינוניים), ואוכל תפריט של חיטוב כבר כמעט שנה והגעתי לאחוזי שומן נמוכים בגוף ככה שרואים אצלי קוביות בבטן.
הבעיה שלי הן שהקוביות לא סופר מוגדרות אלא רואים יותר בתאורה מסוימת ולפעמים יותר ולפעמים פחות.
מה אני צריך לשנות בתפריט שלי ובאימונים שלי כדי להגיע לקוביות מוגדרות יותר?
האם עליי לעבור לעלייה במאסה או להשאר בחיטוב?
יש למישהו המלצה לתכנית כזו?

קוביות בבטן הן פונקציה של מסת שריר אל מול אחוז שומן.
ככל שיהיה לך אחוז שומן נמוך יותר ומסת שריר גדולה יותר, הקוביות יהיו "ברורות" יותר.
אין דרך לעבוד על צורת הקוביות כמעט 100% גנטיקה.
אין גם תוכנית מיוחדת להבלטת קוביות.
שורה תחתונה:
תגדיל את מסת השריר הכוללת בגוף, ולאחר מכן תוריד אחוזי שומן.

אני לא אתייחס לעובדה שאתה מתאמן abc תוכנית שאני בספק גדול מאוד אם היא מתאימה לך.

• פותח/ת השרשור
אני לא מחפש לעבוד על הצורה שלהן, פשוט נראה שהגעתי לסוג של רוויה עם החיטוב כרגע...
השאלה היא האם לעבור למאסה ואז שוב לחטב?

היי, אני מתאמן בתכנית ABC (עובד על יותר חזרות ומשקלים בינוניים), ואוכל תפריט של חיטוב כבר כמעט שנה והגעתי לאחוזי שומן נמוכים בגוף ככה שרואים אצלי קוביות בבטן.
הבעיה שלי הן שהקוביות לא סופר מוגדרות אלא רואים יותר בתאורה מסוימת ולפעמים יותר ולפעמים פחות.
מה אני צריך לשנות בתפריט שלי ובאימונים שלי כדי להגיע לקוביות מוגדרות יותר?
האם עליי לעבור לעלייה במאסה או להשאר בחיטוב?
יש למישהו המלצה לתכנית כזו?

מאוד תלןוי במצב הנוכחי שלך
תציין גובה,משקל,אחוז שומן נוכחי, צרף תמונה ותקבל תשובה יותר לעניין בגדול ziv ענה לך קצר וקולע!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית