הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מתקדם במתח בss כדי להחליף pendlay row?

123kido

משתמש מתחיל
219
22
נק' מוניטין:
68
219
22
אני בערך בחודשיים ss ואני לא עובר את ה5 חזרות מתח. כדי להחליף אותו בpendlay row?

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שאני יצליח איתה 5 חזרות?

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר שאימון הבא אני נגיד יעשה 3 חזרות עם משקל וזה יתן לי מספיק גירוי כדי להצליח 5 חזרות אימון אחרי?

אז אתה אומר שאימון הבא אני נגיד יעשה 3 חזרות עם משקל וזה יתן לי מספיק גירוי כדי להצליח 5 חזרות אימון אחרי?
תוסיף משקל ותעשה 5 חזרות.
קח בחשבון שאתה עולה במשקל גוף גם אז גם בלי תוספת משקל אתה מרים יותר.

הוא לא עושה 5 חזרות בלי משקל, למה שהוא יצליח עם משקל?

במקרה שלך הייתי עובד בפולי עליון עד שאני מצליח לעשות מתח

הוא אמר שהוא עושה 5 חזרות, הוא לא עובר את ה 5.
לי אישית היו מצבים שלא הצלחתי להוסיף חזרה אבל כן הצלחתי חמישיות עם 1.25 קילו יותר.

• פותח/ת השרשור
אני עושה את החזרה החמישית עם ציטים וגם זה בקושי אז אני לא יודע אם אני אצליח...

אני אגיד לך בידיוק מה אני עשיתי וזה עבד פלאים תחליף תPULL UPS לCHIN UPS ותוסיף משקל לאיזה חודש ככה ותעלה במשקל בהדרגה ואחרי חודש תחליף לPULL UPS אתה תראה איך אתה עושה מלא חזרות עם או בלי משקל

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך בידיוק מה אני עשיתי וזה עבד פלאים תחליף תPULL UPS לCHIN UPS ותוסיף משקל לאיזה חודש ככה ותעלה במשקל בהדרגה ואחרי חודש תחליף לPULL UPS אתה תראה איך אתה עושה מלא חזרות עם או בלי משקל
ניסיתי CHIN UPS וזה היה יותר קשה לא יודע למה, הצלחתי אולי חזרה וחצי ואז החלפתי למתח עם משקל ששם עשיתי 3 חזרות. נראה לכם שאימון הבא אני יעשה יותר חזרות עם אותו משקל?

Back
למעלה תחתית