הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאיזה אחוז שומן להגיע

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
אני עכשיו בחיטוב ורוצה להתחיל עוד פעם מסה כשאני אסיים אותו. המטרה הייתה להגיע לאחוז שומן של בערך 10-12 ואז להתחיל מסה עם חומרים. עכשיו השאלה במידה ואני לא מתחיל חומרים, לאיזה אחוז שומן מומלץ להגיע בחיטוב כדי להתחיל מסה לאחר מכן ולעשות את זה בצורה המומלצת ביותר בלי לאבד יותר מדי מסת שריר וגם כדי שאחרי זה אני יוכל לעשות את המסה כמו שצריך ולא לדאוג כל שנייה שהאחוז שומן שלי גבוה מדי

ט
זאת אומרת שהאחוז שומן האופטימלי להגיע אליו בחיטוב זה 10-12 גם אם אני מתחיל וגם אם לא חומרים אחרי זה במסה?
תלוי לפי המטרה וכמה שתרצה להקריב, אצל טבעיים מתחת לאחוזים האלה מתחילות בעיות הורמונליות שמלוות באיבוד שריר מוגבר, 10-12 אחוז זה מספק כדי להתחיל מסה עם חומרים ולעלות בצורה נקיה

• פותח/ת השרשור
ט

תלוי לפי המטרה וכמה שתרצה להקריב, אצל טבעיים מתחת לאחוזים האלה מתחילות בעיות הורמונליות שמלוות באיבוד שריר מוגבר, 10-12 אחוז זה מספק כדי להתחיל מסה עם חומרים ולעלות בצורה נקיה
כן זה מה שאני שואל, במידה ואני מחליט שלא לקחת חומרים במסה אז עדיין להגיע ל10-12 אחוז שומן? או שבמידה ואני מתחיל אחרי זה מסה בלי חומרים לא שווה להגיע לאחוזי שומן כאלה?

כן זה מה שאני שואל, במידה ואני מחליט שלא לקחת חומרים במסה אז עדיין להגיע ל10-12 אחוז שומן? או שבמידה ואני מתחיל אחרי זה מסה בלי חומרים לא שווה להגיע לאחוזי שומן כאלה?
אמרתי לך, שווה אבל לא נמוך יותר. תחטב נמוך יותר כשתיהיה על חומרים

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית