הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לחיצת כתפיים

deadman

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
בלחיצת כתפיים בדאמבלים עד איפה צריך להוריד את הדאמבל? רוב האנשים מורידים לקו האוזניים

מנח האמה אינו משפיע על הטרייספס, מכיוון שהטרייספס מחובר אל עצם האולנה, לעומת שריר הבייספס או הברכיורדיאליס שמחוברים אל עצם הרדיוס ולכן שינוי במנח האמה ישנה את אורכם ואת יכולתם להפיק כוח.
אז בעצם אני מבין מדבריך שלא משנה פרונציה או מיד פוזישן בלחיצת דאמבלים , לי אישית מרגיש הרבה יותר נוח מבחינה אנטומית ללחוץ במיד פוזישן

בייחוד לאחר הפריקת כתף שלי שקראתי באינטרנט שזה עלול להיגרם מלחיצת כתפיים עם דאמבלס לא רואה סיבה לעשות את התרגיל הזה...
ראית פעם בנצר בלי כתף קדמית מרשימה?

אז בעצם אני מבין מדבריך שלא משנה פרונציה או מיד פוזישן בלחיצת דאמבלים , לי אישית מרגיש הרבה יותר נוח מבחינה אנטומית ללחוץ במיד פוזישן
זה באמת נוח יותר, אני באופן אישי מדריך את המתאמנים שלי להתחיל בין מיד פוזישן לפרונציה ומהלך התנועה ללכת לכיוון הפרונציה, וזה בגלל שיותר נוח לבצע את התנועה נכון בצורה הזאת, והיא יותר קרובה למה שקורה בכתף כשמבצעים את התרגיל עם מוט

זה באמת נוח יותר, אני באופן אישי מדריך את המתאמנים שלי להתחיל בין מיד פוזישן לפרונציה ומהלך התנועה ללכת לכיוון הפרונציה, וזה בגלל שיותר נוח לבצע את התנועה נכון בצורה הזאת, והיא יותר קרובה למה שקורה בכתף כשמבצעים את התרגיל עם מוט
אתה מתכוון להתחיל עם מיד פוזישן ולסובב את כף היד ולהגיע לנעילה בפרונציה ?

אתה מתכוון להתחיל עם מיד פוזישן ולסובב את כף היד ולהגיע לנעילה בפרונציה ?
כן, אבל מנח היד הוא לא מה שמעניין, אלא התנועה שקורה בכתף, כשאתה מתחיל בין מיד פוזישן לפרונציה אתה יכול להתחיל עם המרפק קרוב יותר אליך, מה שלא יהיה נוח בכלל אם תאחוז בפרונציה.

כן, אבל מנח היד הוא לא מה שמעניין, אלא התנועה שקורה בכתף, כשאתה מתחיל בין מיד פוזישן לפרונציה אתה יכול להתחיל עם המרפק קרוב יותר אליך, מה שלא יהיה נוח בכלל אם תאחוז בפרונציה.
כן, במיד פוזישן המרפק ממש צמוד לגוף וה דאמבל ממש קרוב לאוזן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית