עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז בעצם אני מבין מדבריך שלא משנה פרונציה או מיד פוזישן בלחיצת דאמבלים , לי אישית מרגיש הרבה יותר נוח מבחינה אנטומית ללחוץ במיד פוזישןמנח האמה אינו משפיע על הטרייספס, מכיוון שהטרייספס מחובר אל עצם האולנה, לעומת שריר הבייספס או הברכיורדיאליס שמחוברים אל עצם הרדיוס ולכן שינוי במנח האמה ישנה את אורכם ואת יכולתם להפיק כוח.
זה באמת נוח יותר, אני באופן אישי מדריך את המתאמנים שלי להתחיל בין מיד פוזישן לפרונציה ומהלך התנועה ללכת לכיוון הפרונציה, וזה בגלל שיותר נוח לבצע את התנועה נכון בצורה הזאת, והיא יותר קרובה למה שקורה בכתף כשמבצעים את התרגיל עם מוטאז בעצם אני מבין מדבריך שלא משנה פרונציה או מיד פוזישן בלחיצת דאמבלים , לי אישית מרגיש הרבה יותר נוח מבחינה אנטומית ללחוץ במיד פוזישן
אתה מתכוון להתחיל עם מיד פוזישן ולסובב את כף היד ולהגיע לנעילה בפרונציה ?זה באמת נוח יותר, אני באופן אישי מדריך את המתאמנים שלי להתחיל בין מיד פוזישן לפרונציה ומהלך התנועה ללכת לכיוון הפרונציה, וזה בגלל שיותר נוח לבצע את התנועה נכון בצורה הזאת, והיא יותר קרובה למה שקורה בכתף כשמבצעים את התרגיל עם מוט
כן, אבל מנח היד הוא לא מה שמעניין, אלא התנועה שקורה בכתף, כשאתה מתחיל בין מיד פוזישן לפרונציה אתה יכול להתחיל עם המרפק קרוב יותר אליך, מה שלא יהיה נוח בכלל אם תאחוז בפרונציה.אתה מתכוון להתחיל עם מיד פוזישן ולסובב את כף היד ולהגיע לנעילה בפרונציה ?
כן, במיד פוזישן המרפק ממש צמוד לגוף וה דאמבל ממש קרוב לאוזןכן, אבל מנח היד הוא לא מה שמעניין, אלא התנועה שקורה בכתף, כשאתה מתחיל בין מיד פוזישן לפרונציה אתה יכול להתחיל עם המרפק קרוב יותר אליך, מה שלא יהיה נוח בכלל אם תאחוז בפרונציה.