הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט וכיפוף כתפיים

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בנוגע לבעיה עם הדדלפיט.
לא יודע אם זה תופעה מוכרת, אבל שאני עושה דדליפט, בשלב שאני מרים את המוט מהריצפה ומגיעה לעמידה, אני חייב לעשות איזה כיפוף עם הכתפיים כדי להתיישר. כאילו אני לא מצליח להגיע לנעילה בלי לעשות את זה. לא יודע איזה להסביר את זה, צירפתי לינק לסרטון שהוא מראה בדיוק מה שקורה לי(תעבירו ל1:17).

וכן ניסיתי את הטיפ שהוא נתן בסרטון, לא עזר.. אשמח לעוד טיפים.

תודה !

תנסה אולי לחזק קצת את הגב העליון, יכול להיות שמיד איך שאתה מתחיל אתה מאבד מתח בגב העליון ואז בסוף הדדליפט צריך להתיישר מחדש
אבל תעלה סירטון אולי נוכל להבין יותר מה הבעיה

• פותח/ת השרשור
תנסה אולי לחזק קצת את הגב העליון, יכול להיות שמיד איך שאתה מתחיל אתה מאבד מתח בגב העליון ואז בסוף הדדליפט צריך להתיישר מחדש
אבל תעלה סירטון אולי נוכל להבין יותר מה הבעיה
תודה על התגובה אני ינסה לעלות סרטון בקרוב, לא יודע אם זה קשור לגב העליון, מה שבעצם קורה זה שאני מעלה את המוט אני מרגיש כאילו יש לי עוד לעלות אבל אני לא מצליח, ואז אני עושה את הכיפוף הזה עם הכתפיים כדי להתיישר כמו שצריך

תודה על התגובה אני ינסה לעלות סרטון בקרוב, לא יודע אם זה קשור לגב העליון, מה שבעצם קורה זה שאני מעלה את המוט אני מרגיש כאילו יש לי עוד לעלות אבל אני לא מצליח, ואז אני עושה את הכיפוף הזה עם הכתפיים כדי להתיישר כמו שצריך
אני חושב שאתה לא מוציא את החזה החוצה ולוקח את הכתפיים אחורה בתחילת החזרה וגם אם כן אז אולי אתה משחרר והם קורסות קדימה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית