הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית כוח נוסח "חזרה לעיניינים"

LipoLysis

משתמש מתחיל
193
28
נק' מוניטין:
71
193
28
שלום לכולם

מתכנן לחזור לבצע שוב תכניות כוח ולהחזיר את הרמה שהייתה לי לפני שנה וקצת..
לא הכי מתעסק בתכניות כוח מתקדמות (למיטב זיכרוני הן תמיד פשוטות וקולעות-big like) ולכן אני נעזר בכם פה 😃
התכנית האחרונה שעשיתי הייתה 5X5 Bill Starr Madcow ועבדה עליי מצוין הצלחתי לטפס גבוה מאוד במשקלים במיוחד בהשוואה לנק' התחלה שלי

רצוי לציין שאני מתמקד בעיקר בדדליפט סקוואט ומיליטרי פרס

לעשות שוב Madcow או שלמישהו יש המלצות אחרות בשבילי?

תודה שקראתם

מה עשית בתקופה האחרונה(כמה חודשים אחורה) מבחינת אימונים?
מה המשקלי עבודה הנוכחיים ואלה שהיו בשיא?
SS תוכנית מעולה להחזרת הכוח

• פותח/ת השרשור
מה עשית בתקופה האחרונה(כמה חודשים אחורה) מבחינת אימונים?
מה המשקלי עבודה הנוכחיים ואלה שהיו בשיא?
SS תוכנית מעולה להחזרת הכוח

הייתי 180X5 Squat

200x3 dead

85-90x5 Military

סקוואט לא יצא לי לעשות בכלל כי הייתה לי פציעה שכזאת אבל דדליפט עשיתי לפני כמה שבועות 170 לשלוש ככה אז אני מניח שהסקוואט לא צנח טו מאצ'

בכללי הייתי עדיין פעיל פלוס מינוס פשוט בלי תכנית מסודרת אני לא מסוגל להיות רציני ולעקוב אחרי משהו

SS חלש קצת לא? התקדמות ארוכה ומייגעת
מה המשקלי עבודה ומה המ.ג והגובה שלך?

שוקל 82-85 מאוד תלוי מה עובר לי בראש באותו חודש חח
גובה 173 ס"מ בערך

הייתי 180X5 Squat

200x3 dead

85-90x5 Military

כרגע לא הכי יודע אבל מאמין שלא רחוק מזה, אני רוצה (מצפה לפחות) להגיע למשקלים שהיו לי בזמן קצר ומשם להתקדם

הייתי 180X5 Squat

200x3 dead

85-90x5 Military

סקוואט לא יצא לי לעשות בכלל כי הייתה לי פציעה שכזאת אבל דדליפט עשיתי לפני כמה שבועות 170 לשלוש ככה אז אני מניח שהסקוואט לא צנח טו מאצ'

בכללי הייתי עדיין פעיל פלוס מינוס פשוט בלי תכנית מסודרת אני לא מסוגל להיות רציני ולעקוב אחרי משהו

SS חלש קצת לא? התקדמות ארוכה ומייגעת

שוקל 82-85 מאוד תלוי מה עובר לי בראש באותו חודש חח

הייתי 180X5 Squat

200x3 dead

85-90x5 Military

כרגע לא הכי יודע אבל מאמין שלא רחוק מזה, אני רוצה (מצפה לפחות) להגיע למשקלים שהיו לי בזמן קצר ומשם להתקדם

התקדמות מייגעת ? 3 פעמים סקוואט בשבוע שאתה מתקדם בכל אימון
3 פעמים דדליפט ופרס בפרק זמן של שבועיים שגם מתקדם בכל אימון
זאת ההתקדמות הכי מהירה שתוכנית יכולה להציע, מתאימה למתחילים וכאלה שחוזרים לאימונים

לא יודע כמה אתה לא רחוק מהשיאים שלך אבל בכל מקרה תמיד בחזרה לאימונים עדיף שתתחיל מנמוך
סקוואט לרוב האנשים ״נופל״ מהר יותר מדדליפט בתקופות ללא אימונים אז הייתי בודק מה המצב אולי ואז מחליט על תוכנית

• פותח/ת השרשור
התקדמות מייגעת ? 3 פעמים סקוואט בשבוע שאתה מתקדם בכל אימון
3 פעמים דדליפט ופרס בפרק זמן של שבועיים שגם מתקדם בכל אימון
זאת ההתקדמות הכי מהירה שתוכנית יכולה להציע, מתאימה למתחילים וכאלה שחוזרים לאימונים

לא יודע כמה אתה לא רחוק מהשיאים שלך אבל בכל מקרה תמיד בחזרה לאימונים עדיף שתתחיל מנמוך

אתה מתחיל ממוט ריק ומתקדם לאט לאט יקח לי שנה בערך

התוצאות שהשגתי ב Madcow הם בתוך חודשיים לכל היותר מעבר מ 110X5 סקוואט לכשל ל 180X5

אתה מתחיל ממוט ריק ומתקדם לאט לאט יקח לי שנה בערך

התוצאות שהשגתי ב Madcow הם בתוך חודשיים לכל היותר מעבר מ 110X5 סקוואט לכשל ל 180X5
אין צורך להתחיל ממוט ריק כשאתה מתאמן שחוזר לאימונים
מן הסתם שתעשה את ההתאמות בהתאם לרמת הכשירות שלך כרגע תוך כדי שלא תשרוף את עצמך בשבוע הראשון
סתם דוגמא - להתחיל מ-60 קילו סקוואט אימון ראשון ולהתקדם בערך כשבועיים-שלושה ב-10 קילו כל אימון (זה אומר שאתה מתקדם ב30 קילו בשבוע)
ומשם להוריד את הקצב בהתאם לרמת הקושי

• פותח/ת השרשור
אין צורך להתחיל ממוט ריק כשאתה מתאמן שחוזר לאימונים
מן הסתם שתעשה את ההתאמות בהתאם לרמת הכשירות שלך כרגע תוך כדי שלא תשרוף את עצמך בשבוע הראשון
סתם דוגמא - להתחיל מ-60 קילו סקוואט אימון ראשון ולהתקדם בערך כשבועיים-שלושה ב-10 קילו כל אימון (זה אומר שאתה מתקדם ב30 קילו בשבוע)
ומשם להוריד את הקצב בהתאם לרמת הקושי

זו גם אפשרות כן

טוב נתחיל מזה- אין לך מה לחפש עם משקלים כאלו בSS.
איפה הבנץ' אם יורשה לי לשאול?

• פותח/ת השרשור
טוב נתחיל מזה- אין לך מה לחפש עם משקלים כאלו בSS.
איפה הבנץ' אם יורשה לי לשאול?

הבנץ' לעולם לא הוזנח אני פשוט מבוסס עליו יפה אז לא כ"כ צריך עזרה בנוגע לזה

הוא מקבל תשומת לב פרטית יחד עם הגב במילים אחרות חח

אבל תוכניות כוח לרוב כוללות גם בנץ', אתה מתכוון לעשות תוכנית כוח של שלוש תרגילים ולהניח פשוט את הבנץ' בחוץ?

• פותח/ת השרשור
אבל תוכניות כוח לרוב כוללות גם בנץ', אתה מתכוון לעשות תוכנית כוח של שלוש תרגילים ולהניח פשוט את הבנץ' בחוץ?

אני עושה פעם בשבוע פלוס מינוס בנץ' בד"כ משאיר אותו מחוץ לאימונים ומתאמן על גב לצרכים מסוימים שאני רוצה לקבל

עם ה Madcow פשוט עשיתי מודיפיקציות שיתאימו לי בלי לפגוע בעקרונות אבל כן במילים אחרות אני סוג של משאיר אותו מחוץ לתכנית

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שאם תחזור על התוכנית הזו שוב אתה לא תתקדם?

למען האמת אני יודע שאני אתקדם בטוח אבל חשבתי שאולי אנשים יוכלו להמליץ לי על משהו טוב יותר

מעבר לכך אני רוצה לדעת מה אח"כ ומה יומלץ לי לעשות, רוצה לשמוע מאחרים קצת

הייתי ממליץ טקסס אבל אני לא יודע איך זה בדיוק מסתדר עם העובדה שאין לך בנץ' לעשות רוטציה עם הפרס.

תלוי בתדירות שמתאימה לך לעבוד ואתה מרגיש טוב איתה בעיקר.
גם תלוי כמה זמן בלי אימונים נתת.

הייתי מתחיל מריסט מאוד עמוק (כן) ופשוט מתקדם בעקביות סביבות 20 קילו בשבוע ומוריד את ההתקדמות לקראת משקלי עבודה אמיתיים ועובר לליניארית שעבדה לך בעבר או משהו דומה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית