הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת שומן

ערן מאיר

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
האם שורפים שומן רק על ידי אירובי או שגם תפריט קלורי שלילי ללא אירובי יביא תירידה באחוזי שומן

אירובי לא שורף שומן , אירובי טוב למי שלמשל רוצה להוריד את אחוזי השומן אבל קשה לו לאכול פחות (בגרעון שלילי) לכן אם הוא יעשה אירובי הוא יוכל להוסיף יותר קלוריות לתפריט .
אבל בעיקרון כן ניתן לרדת במשקל רק בעזרת מאזן שלילי ( אם אני לא טועה דובר פה בפורום פעם שבאיזשהו שלב של החיטןב יהיה צריך כבר להוסיף אירובי בשביל שלא להיות בגרעון גדול מדי אבל אני לא זוכרת במדויק אם זה מה שאמרו) אבל שום פעילות גופנית לא שורפת שומן ולא מורידה באחוזי שומן, זה קורה רק במטבח.

אירובי זו פעילות שהביצוע שלה צורך אנרגיה, כלומר שורפת קלוריות כלומר עוזרת לך להגיע לגרעון קלורי. כמו שנאמר מעליי, שום פעילות לא שורפת שומן. אם למשל תרוץ ותשרוף 400 קלוריות ותאכל 400 קלוריות יותר ביום אז לא תשרוף כלום.
וכן, אפשר לרדת באחוזי שומן על ידי גירעון קלורי (לאכול פחות) גם בלי אירובי. רק שים לב שבלי אימוני כוח תאבד גם מסת שריר אם תהיה בגירעון קלורי.

שלום... שואל לחר שלי
בקשר לאירובי הוא עושה 3 פעמים בשבוע עם 3 אימוני כוח התוכנית נראת כך:
ראשון: אימון כוח
שני: אימון אירובי
שלישי: מנוחה
רביעי: אימון כוח
חמישי:אימון אירובי
שישי: אימון כוח
שבת: מנוחה
עכשיו בקשר לאירובי הוא מתחיל 5דקות חימום ואחר עולה לקצב 9.6 עד סיום השעה(אין הפסקות ולא יורד לקצב נמוך יותר)
האם כך הוא אשרוף שריר?
לפי מה שאמר לו מאמן חדר הכושר שלא אבל הוא חושש מזה לכן אמר לי לשואל
נתונים שלו:
בן17. משקל 76. אחוז שומן17(בערך) מטרנ
רק חשוב לציין שהמטרה היא ירידה באחוז השומן תוך כדי שמירה על מסת שריר, גובה גם כן 1.70, בקשר לאוכל הוא אוכל בערך 1200-1500 קלוריה, 160 גרם חלבון, 60גרם פחממה, שומן אוכל גם כן לפי מה שהגוף צריך
בשעת הריצה שורף משהוא כמו 850 קלוריה

שלום... שואל לחר שלי
בקשר לאירובי הוא עושה 3 פעמים בשבוע עם 3 אימוני כוח התוכנית נראת כך:
ראשון: אימון כוח
שני: אימון אירובי
שלישי: מנוחה
רביעי: אימון כוח
חמישי:אימון אירובי
שישי: אימון כוח
שבת: מנוחה
עכשיו בקשר לאירובי הוא מתחיל 5דקות חימום ואחר עולה לקצב 9.6 עד סיום השעה(אין הפסקות ולא יורד לקצב נמוך יותר)
האם כך הוא אשרוף שריר?
לפי מה שאמר לו מאמן חדר הכושר שלא אבל הוא חושש מזה לכן אמר לי לשואל
נתונים שלו:
בן17. משקל 76. אחוז שומן17(בערך) מטרנ
רק חשוב לציין שהמטרה היא ירידה באחוז השומן תוך כדי שמירה על מסת שריר, גובה גם כן 1.70, בקשר לאוכל הוא אוכל בערך 1200-1500 קלוריה, 160 גרם חלבון, 60גרם פחממה, שומן אוכל גם כן לפי מה שהגוף צריך
בשעת הריצה שורף משהוא כמו 850 קלוריה
אם התוכנית כוח שלו לא טובה הוא יסיים עם מעט פחות שרירים.

מסת השריר יורדת בחיטוב בכל מקרה, הגרעון, הערכים ותוכנית הכח היא שתשפיע כמה

אם התוכנית כוח שלו לא טובה הוא יסיים עם מעט פחות שרירים.

מסת השריר יורדת בחיטוב בכל מקרה, הגרעון, הערכים ותוכנית הכח היא שתשפיע כמה
תודה עכשיו יש עוד שאלה במכשיר הריצה יש שלבים:
חימום
שריפת שומן
סיבולת לב ריאה
שיא
גבוה
עכשיו הוא אחרי משהו כמו 20 דקות הייה מגיע לגבוהה, עכשיו השאלה היא באיזה שלב הגוף מתחיל לשרוף שריר?
(המכשיר עובד לפי דפיקות הלב)

תודה עכשיו יש עוד שאלה במכשיר הריצה יש שלבים:
חימום
שריפת שומן
סיבולת לב ריאה
שיא
גבוה
עכשיו הוא אחרי משהו כמו 20 דקות הייה מגיע לגבוהה, עכשיו השאלה היא באיזה שלב הגוף מתחיל לשרוף שריר?
(המכשיר עובד לפי דפיקות הלב)
אין קשר בין השלבים האלה לשריפת שריר

שלום, תוכלו בבקשה לתת לי תרגילים שיעבוד על הצדדים(לשריפת שומן מהצדדים), אני רץ ועשה אופנים, ואני בגירעון של400 קלוריה כבר חודש, ירדתי טוב מאוד מבחינת בטן אבל צדדים הם כמעט ולא השתנו

אין תרגילים ש"עובדים על הצדדים"

יש שילוב של אירובי ותזונה נכונה על מנת לשרוף את אחוז השומן ובמקביל לעבוד על שרירי הבטן על מנת להגדיל את מסת השריר כדי שיהיו בולטים יותר.

"צדדים" לרוב יורדים לקראת סוף התהליך בחיטוב, הם השומן הקשה והעיקש שצריך לעבוד אקסטרה כדי להוריד אותם.

Back
למעלה תחתית