הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ss התקדמות ומשקלים

Ron230

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום אני בן 20 שקלתי 85 גובה 1.85 עשיתי חיטוב עד 78 קילו והתחלתי תכנית ss שקראתי כאן את המאמר . התחלתי את התכנית לפני 22 יום ממשקלים של מוט בלבד ועכשיו הסקוואט שלי 72 קילו דדליפט 72 קילו בנץ 70 קילו פרס 40 קילו ואני בעצמי עליתי 2 קילו .
אני עדיין מתקדם מאימון לאימון ורציתי לדעת אם ההתקדמות טובה? . ומתי כדאי לי להוסיף מתח ומקבילים לתכנית .?

שלום אני בן 20 שקלתי 85 גובה 1.85 עשיתי חיטוב עד 78 קילו והתחלתי תכנית ss שקראתי כאן את המאמר . התחלתי את התכנית לפני 22 יום ממשקלים של מוט בלבד ועכשיו הסקוואט שלי 72 קילו דדליפט 72 קילו בנץ 70 קילו פרס 40 קילו ואני בעצמי עליתי 2 קילו .
אני עדיין מתקדם מאימון לאימון ורציתי לדעת אם ההתקדמות טובה? . ומתי כדאי לי להוסיף מתח ומקבילים לתכנית .?

אני חושב שלנתונים שלך יש לך עוד המון להתקדם, אבל אם התחלת עם משקלים נמוכים יותר ועלית אז כמובן שזה טוב..
בתור אחר שגם עושה ss אני חושב שמיוצר להוסיף מתח מקבילים כי זה יכול לעכב לך את השתקמות מאימון לאימון,
לדעתי להוסיף בטן זה מספיק וגם זה לא תמיד כדאי..
נשמע מה עוד אומרים..

• פותח/ת השרשור
אני חושב שלנתונים שלך יש לך עוד המון להתקדם, אבל אם התחלת עם משקלים נמוכים יותר ועלית אז כמובן שזה טוב..
בתור אחר שגם עושה ss אני חושב שמיוצר להוסיף מתח מקבילים כי זה יכול לעכב לך את השתקמות מאימון לאימון,
לדעתי להוסיף בטן זה מספיק וגם זה לא תמיד כדאי..
נשמע מה עוד אומרים..

סבבה השאלה שלי היא מתי כן להוסיף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית