הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחר עזרה -חיילת

Orel64

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
היי,
אני חיילת בבסיס סגור ואין לי חדר כושר בבסיס ואין לנו איפה לרוץ בבסיס.
אפשר להגיד שיש לי איזה 7 8 קילו שצריכים לרדת ... ובנוסף אני מאוד רוצה להתחטב.
הארוחות אצלנו לא משהו ככה שכמעט אני לא נכנסת לארוחות. וגם אם כן אף פעם לא נכנסים לארוחות בוקר. ככה שזה רק 2 ארוחות ביום.
ויש לי אפשרות להביא לבסיס משקולות. האם יעזור לי לעשות רקתרגילים ללא ריצה/הליכה? למישהו יש פתרון? מה אפשר לעשות ? גם לגבי כושר וגם לגבי הארוחות ..
אשמח לעזרה תודה

כדי לרדת במשקל את בעיקר צריכה תפריט מדוייק. לא כתבת כמעט פרטים (גובה משקל גיל) אבל את צריכה לכוון לגרעון קלורי של 400-500 קלוריות ואת בהחלט יכולה לעשות זאת גם ללא פעילות גופנית. למרות שלא הבנתי למה אי אפשר אפילו לרוץ/ללכת בבסיס, את יכולה לנסות להתארגן לאימונים בסופי שבוע כשאת יוצאת הביתה ואולי גם להתייעץ עם מאמן לאלתר אימון מחזורי גם בתנאים שיש לך (חבל, מדרגה וכמה תרגילי בסיס יכולים לעשות משהו גם אם התחלתי).

דרך אגב את בהחלט יכולה לאכול בחדר האוכל - גבינות ביצים ירקות. תצטיידי מהבית בהשלמות כמו פריכיות, טונה, ברנפלקס. הבעיה המרכזית שלך תהיה להגביל את כמות הפחמימות והשומנים שבאוכל אבל זה אפשרי.

Back
למעלה תחתית