עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כל כך הבנתי למה את מתכוון, אבל זה לא באמת משנה. יש לך תפריט שהוא אמור להיות ליום.אהלן!
הלילה קרה לי מקרה חריג- נרדמתי בסביבות 2 בלילה למשך כשעה, התעוררתי ואח"כ שוב נרדמתי ל45 דקות. השאלה שלי היא אם אני צריך להתחיל ספירה קלורית חדשה או שאפשר להמשיך את הספירה ממה שאכלתי לפני שנרדמתי
תודה לעוזרים !
תקשיב, אתמול עד 2 בלילה אכלתי כמות מסויימת של קלוריות ולא סיימתי את המכסה היומית.. ואז נרדמתי ב2, התעוררתי ב3 בערך ואז שוב חזרתי לישון עוד 45 דקות בערך ושוב התעוררתי (בסביבות 4). המשכתי לאכול ב4 אחרי שהתעוררתי. אני שואל אם מה שאכלתי אחרי שהתעוררתי, ב4, מתווסף לערך הקלורי של מה שאכלתי לפני שנרדמתי בפעם הראשונה, ב2, או שזה נחשב יום חדש והתחלתי מ0?לא כל כך הבנתי למה את מתכוון, אבל זה לא באמת משנה. יש לך תפריט שהוא אמור להיות ליום.
אתה יכול להגדיר לעצמך מה זה יום העיקר שתעמוד בזה
😲אהלן!
הלילה קרה לי מקרה חריג- נרדמתי בסביבות 2 בלילה למשך כשעה, התעוררתי ואח"כ שוב נרדמתי ל45 דקות. השאלה שלי היא אם אני צריך להתחיל ספירה קלורית חדשה או שאפשר להמשיך את הספירה ממה שאכלתי לפני שנרדמתי
תודה לעוזרים !