הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוסף פרוביוטיקה - מה דעתכם?

fatkid

משתמש מתחיל
35
13
נק' מוניטין:
13
35
13
היי חברים.
אני בן 27, מתאמן כבר המון זמן, בתקופות - לפעמים יותר לפעמים פחות, אבל משתדל להקפיד.
בכל אופן, לפני כ-3 שנים, תוך כדי אימון SS, התחילה לגדול לי כרס, ומאז אני פשוט לא מצליח להוריד אותה לא משנה מה אני עושה! משלב אירובי, עושה דיאטות, וכו', אבל זה נראה שאני מרזה בכל גוף דווקא חוץ מהבטן.. בקיצור מעצבן חבל על הזמן.

מפה לשם, תוך כדי החיפושים ברשת הגעתי לסרטון הזה :

אשמח שתצפו בו אם זה מעניין אתכם, אבל בגדול הוא מסביר שתוסף פרוביוטיקה עוזר מאוד להוריד את השומן בבטן. ההסבר הוא בעיקרון שהשומן בבטן הוא פשוט הצטברות רעלים הנובעת מתפקוד מעיים לקוי, והפרוביוטיקה בעצם עוזרת לחיידקים הטובים להגביר את פעולת המעיים וכך לסלק את הרעלים, וכך הבטן יורדת

בקיצור, אם יש פה מישהו שמבין בזה ויוכל לתת קצת מהתובנות שלו ומה הוא חושב על זה, אני אשמח.

תודה!

עריכה:
רציתי רק להוסיף שהסרטון נראה די אמין. בהתחלה חשבתי שיהיה איזה תוכן פרסומי בסוף, אבל נראה שאין בכלל והוא אפילו אומר לקנות תוסף כלשהוא ואפילו זול. אז אני לא רואה פה איזה אינטרס סמוי.
בנוסף הוא גם מתאר את התוסף ככזה שיש לו השפעה ממש גבוהה, כלומר לא "פתרון קסם", אבל בשילוב עם משטר תזונה\אימונים לא אינטסיבי מדי - מביא לתוצאות.

נערך לאחרונה:
שומן בבטן זה ממש לא הצטברות רעלים לא משנה איך תסתכל על זה
מה שכן, לחיידקי המעי כן יש השפעה לא ברורה עדיין לחלוטין על המטבוליזם ועל הגוף בכללי, ויש אנשים שיכולים להרוויח משהו מלקיחה של פרוביוטיקה, בעיקר בגלל שהתזונה שלהם לא משהו
לפני שאתה לוקח משהו כזה אני ממליץ לך לנקות את התפריט שלך משטויות וג'אנק למספר חודשים, מה שגם ישנה את חיידקי המעי שלך, ובמידה וזה לא עוזר אתה מוזמן לנסות לקחת לתקופה מסויימת, להזיק זה לא יכול

• פותח/ת השרשור
שומן בבטן זה ממש לא הצטברות רעלים לא משנה איך תסתכל על זה
מה שכן, לחיידקי המעי כן יש השפעה לא ברורה עדיין לחלוטין על המטבוליזם ועל הגוף בכללי, ויש אנשים שיכולים להרוויח משהו מלקיחה של פרוביוטיקה, בעיקר בגלל שהתזונה שלהם לא משהו
לפני שאתה לוקח משהו כזה אני ממליץ לך לנקות את התפריט שלך משטויות וג'אנק למספר חודשים, מה שגם ישנה את חיידקי המעי שלך, ובמידה וזה לא עוזר אתה מוזמן לנסות לקחת לתקופה מסויימת, להזיק זה לא יכול

תראה כמו שציינתי כבר ניסיתי כמה פעמים דיאטות, ויחסית הורדתי את המאכילים המשמינים, השאלה היא למה אתה קורא ג'אנק? כי לחם למשל המשכתי לאכול (לא מאפים או פיצה וכאלו, אלא סנדוויץ' עם בשר\עוף). והאמת שבקושי ראיתי שינוי אחרי כל הנסיונות האלו.

בכל אופן התחלתי לפני 3 שבועות דיאטה רצינית ואני כמעט לא נוגע בפחמימות עכשיו. ובנוסף כבר התחלתי לקחת את התוסף, כי אם הדיאטה הזו לא תביא לשינוי בחודשיים הקרובים כנראה שלא יהיו לי כוחות להמשיך אחרי ולבדוק את התוסף, חייב לתת עכשיו בוסט רציני 😵‍💫🥊

אעדכן בהמשך לגבי התוסף, אם ארגיש שבאמת יש לו השפעה ומביא תוצאות כלשהן.

תראה כמו שציינתי כבר ניסיתי כמה פעמים דיאטות, ויחסית הורדתי את המאכילים המשמינים, השאלה היא למה אתה קורא ג'אנק? כי לחם למשל המשכתי לאכול (לא מאפים או פיצה וכאלו, אלא סנדוויץ' עם בשר\עוף). והאמת שבקושי ראיתי שינוי אחרי כל הנסיונות האלו.

בכל אופן התחלתי לפני 3 שבועות דיאטה רצינית ואני כמעט לא נוגע בפחמימות עכשיו. ובנוסף כבר התחלתי לקחת את התוסף, כי אם הדיאטה הזו לא תביא לשינוי בחודשיים הקרובים כנראה שלא יהיו לי כוחות להמשיך אחרי ולבדוק את התוסף, חייב לתת עכשיו בוסט רציני 😵‍💫🥊

אעדכן בהמשך לגבי התוסף, אם ארגיש שבאמת יש לו השפעה ומביא תוצאות כלשהן.
הרבה שטויות מתחבאות לנו מתחת לאף, כמו למשל כדי לתקן את הטעם התפל של אוכל בריא (כמו חזה עוף בלום לדוגמא), אנשים מוסיפים רטבים ועוד שטויות שמלאים בסוכר וקלוריות נוספות, וככה מפספסים
תנסה גם להוריד לחץ ביום-יום, כי גם יתר קורטיזול שמגיע מלחץ תורם מאוד לשומן בטני

יש הסבר קצת יותר מפורט לזה?
אני יודע שקורטיזול קטאבולי, אבל לא ידעתי בעניין השומן.
בגדול הוא קטבולי ובגלל זה לאנשים רוצים להוריד שומן הוא טוב, אבל כשהוא נמצא קבוע ברמות גבוהות במערכת הוא משבש את המערך ההורמונלי, הוא מוריד רגישות לאינסולין, מוריד טסטוסטרון, ובגדול יוצר מצב של הרבה מקורות אנרגיה בדם, ואם הם לא מגיעים לשריר כמו שצריך, בגלל הפירוק שלו ובגלל הירידה ברגישות לאינסולין, אז הם מגיעים בסוף לכבד ולשומן, בעיקר השומן הוישרלי (זה שמסביב לאיברי הבטן), שרגיש יותר לאפקטים האלה

• פותח/ת השרשור
הרבה שטויות מתחבאות לנו מתחת לאף, כמו למשל כדי לתקן את הטעם התפל של אוכל בריא (כמו חזה עוף בלום לדוגמא), אנשים מוסיפים רטבים ועוד שטויות שמלאים בסוכר וקלוריות נוספות, וככה מפספסים
תנסה גם להוריד לחץ ביום-יום, כי גם יתר קורטיזול שמגיע מלחץ תורם מאוד לשומן בטני

כן אני מודע לכל המאכלים האלה ומשתדל להימנע מהם. בגדול אם אני רואה סוכר ברשימת רכיבים אני לא נוגע.
אבל בכל זאת, קשה לי להאמין שכל אחד שאין לו כרס באמת מקפיד בצורה מטורפת כל כך, יש פה הרבה עניין של גנים ועוד גורמים כאלו ואחרים. מה שגורם לכך שאני יכול להתנזר במשך תקופה מסויימת ובסוף עוד בקושי לראות תוצאות וזה מייאש מאוד. אז אם יש משהו שיכול לעזור ולא מזיק אז למה לא לנסות.

לכל המתעניינים - אל תדאגו אפרסם תוצאות בהמשך.

כן אני מודע לכל המאכלים האלה ומשתדל להימנע מהם. בגדול אם אני רואה סוכר ברשימת רכיבים אני לא נוגע.
אבל בכל זאת, קשה לי להאמין שכל אחד שאין לו כרס באמת מקפיד בצורה מטורפת כל כך, יש פה הרבה עניין של גנים ועוד גורמים כאלו ואחרים. מה שגורם לכך שאני יכול להתנזר במשך תקופה מסויימת ובסוף עוד בקושי לראות תוצאות וזה מייאש מאוד. אז אם יש משהו שיכול לעזור ולא מזיק אז למה לא לנסות.

לכל המתעניינים - אל תדאגו אפרסם תוצאות בהמשך.
ברור שגנטיקה משחקת פה תפקיד חשוב מאוד, זה למה יש אנשים שיכולים לעשות דיאטה בשקל ולהצליח, וחלק גם עם הטוב ביותר לא יצליחו, אבל גם להם יש כל מני תרגילים שיכולים לעזור להם

ומחכה לעידכון לגבי הפרוביוטיקה, כי גם אני מתעניין בנושא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית