Resource icon

יומנו של שחיף

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-4/1/17

Extra Shhif

משתמש מתחיל
9
3
נק' מוניטין:
3
9
3
Extra Shhif הוסיף לוג חדש:

יומנו של שחיף - תוכנית FBW

קוראים לי אייזיק, התחלתי להתאמן לפני כשלושה חודשים עם עזרה של @ZivFarbman36, אני יכול להתאמן רק שלוש פעמים בשבוע בגלל הלחץ בבית ספר אז החלטנו שאני אעשה FBW עם שתי אימוני סקוואט ואימון דדליפט אחד באמצע השבוע.
נתונים שהתחלתי להתאמן (3.8.2016)
משקל גוף - 60 ק"ג
סקוואט - לא הצלחתי לעשות עם המוט
בנץ' - גם לא הצלחתי לעשות עם המוט
דדליפט - 30 ק"ג לחמש חזרות

נתונים עכשיו (1.11.2016)
משקל גוף - 65 ק"ג
סקוואט - 65 ק"ג לחמש
בנץ' פרס - 40 ק"ג לחמש
דדליפט - 75 ק"ג לחמש

עשיתי סוג של...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
Extra Shhif עדכן/ה את הלוג ״יומנו של שחיף״:

עדכון לוג: 04/01/17

אז שיניתי קצת את תוכנת האימונים שלי. הנה הוא למטה.
אימון א'
סקוואט - 3X6
בנץ'/אוברהד - 3X6
פנדלאי רואו - 3X6
פרפר לחזה - 2X10
פולי עליון - 2X10

אימון ב'

סקוואט קל - 80% ל3X3
אוברהד/בנץ' - 3X6
דדליפט - 1X5
הרחקה לצדדים - 2X10

אימון ג'
סקוואט - 3X6
בנץ'/אוברהד - 3X6
פנדלאי רואו - 3X6
פרפר לחזה - 2X10
פולי עליון - 2X10
ידיים - 2X10

אז היום עשיתי אימון ב, ובו עשית 80% של 75 קילו סקוואט שיוצא 60 קילו.
ואז היה לי בנץ, לא כל כך עשיתי היום משקל "עקבי". פשוט עבדתי על הטכניקה והקשת שלי בבנץ. יש לי עדיין מה לעבוד על זה אבל לאט לאט. עשיתי כמה סטים של 30 ו40, זה פחות חשוב מכוון שזה לא היה כל כך עקבי.
הנה מגיע הרגע הגדול, עשיתי פרימדה של דדליפט. 75%, 87.5% ואז עליתי ל100 אחוז. שזה יוצא 67.5, 77.5 ו90. ה90 היה יותר קל ממה שחשבתי, אבל האחרונים כמו תמיד בכלל משקל גבוה או PR לאנשים לפעמים הסטים יוצאים גריינד רצח, אבל לדעתי לא יצא לי גריינד כל כך ארוך.

סליחה שאני חופר, אני פשוט אתמצת את זה פה.

אמ;לק
3x3 80% של 75 (60 קילו)
*בנץ 30 קילו 2x5
*בנץ 40 קילו 3x5
דדליפט 75%, 87.5%, 100% (67.5, 77.5, 90) 1x5 לכל משקל שונה

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד שאתה מעדכן סוף סוף, אין צורך לחפור כל כך. פשוט תכתוב מה עשית כמו שעשית פה -
אימון A:
סקוואט - 70x3x6
אוברהד - 30x3x6
בנט אובר רואו - 40x3x6
לחיצת חזה במשקולת - 12.5x3x6

ואז תתחיל לחפור מה עשית איך עשית ואיך אוננת, קבל את הסרטון של הדד

למה לא SS? מתאים לרמה שלך.
אני מסכים איתך שSS זאת התוכנית האולטימטיבית למתחיל, אבל הוא כבר עשה אותה ונתקע מהר מאוד, SS פשוט לא מתאימה למי שיש לו אורח חיים שלא מאפשר לשמור על התזונה והשינה כמו שצריך. עדיף שיתקדם קצת אבל העיקר שיתקדם מאשר שיתקע עוד פעם בSS.

כל הכבוד שאתה מעדכן סוף סוף, אין צורך לחפור כל כך. פשוט תכתוב מה עשית כמו שעשית פה -
אימון A:
סקוואט - 70x3x6
אוברהד - 30x3x6
בנט אובר רואו - 40x3x6

אני מסכים איתך שSS זאת התוכנית האולטימטיבית למתחיל, אבל הוא כבר עשה אותה ונתקע מהר מאוד, SS פשוט לא מתאימה למי שיש לו אורח חיים שלא מאפשר לשמור על התזונה והשינה כמו שצריך. עדיף שיתקדם קצת אבל העיקר שיתקדם מאשר שיתקע עוד פעם בSS.

זיו, תאכיל את הבחור. והרבה.
אימון A:
סקוואט - 70x3x6
אוברהד - 30x3x6
בנט אובר רואו - 40x3x6

אסכם את זה במילה אחת.
"אוכל".

זיו, תאכיל את הבחור. והרבה.

אסכם את זה במילה אחת.
"אוכל".
לא קל להאכיל את הקנדי הזה, מסיים בית ספר באיזה 4-5 אבל הוא כבר מבין את החשיבות של האוכל. הוא מבין האנשים הראשונים שהבאתי למכון ועשיתי טעות שלא הסברתי לו מספיק חזק וברור שלעמוד בתפריט/להגיע לערכים זאת המטרה העיקרית ובלי זה הוא יתקע...

• פותח/ת השרשור
אבל זה כיף לחפור, זה העבודה שלי.

אימון A:
סקוואט - 70x3x6
אוברהד - 30x3x6
בנט אובר רואו - 40x3x6

)
ואני מבין את החשיבות של אוכל, אני פשוט אינו מקפיד על כך באופן קבוע מסיבות כאלו ואחרות (יש אנשים שהיו קוראים לזה תירוצים
שיט חכו יקח לי זמן ציטטתי את האיש הלא נכון.
רואים שאני משתמש מתחיל אה....

לא קל להאכיל את הקנדי הזה, מסיים בית ספר באיזה 4-5 אבל הוא כבר מבין את החשיבות של האוכל. הוא מבין האנשים הראשונים שהבאתי למכון ועשיתי טעות שלא הסברתי לו מספיק חזק וברור שלעמוד בתפריט/להגיע לערכים זאת המטרה העיקרית ובלי זה הוא יתקע...

שיקח אוכל לבית ספר, מה הוא מתבכיין חח.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית