הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית תחת מגבלת זמן

אא123

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
היי חברים,
אני נכנס לתקופה שבה אוכל ככל הנראה להתאמן פעמיים בשבוע אימון כוח, ופעם בשבוע ריצה ארוכה.
כל אימון יקח לכל היותר שעה ורבע.
כרגע נמצא בתקופת מאסה, משקלי העבודה (ל8 חזרות) לא גבוהים אבל עולים פעם בשבוע-שבוע וחצי: בנץ' - 75, סקוואט - 85, פרס - 45. (כרגע שוקל 65).
אני חושב להתאמן לפי התכנית הבאה:
סקוואט - 3*8
בנץ - 3*8
פולי/מתח - 3*12
פרס - 3*8
אם נשאר זמן - בסופר סט - כפיפות מרפקים+מקבילים עם משקל - 1-2*12 (עריכה: לא יודע אם המונח אומר את מה שאני מתכוון - סה"כ מתכוון שבמנוחה בין הסטים של תרגיל אחד אעשה את האחר)

רציתי לדעת מה אתם חושבים על התכנית? הייתם מחליפים תרגילים/כמות חזרות או סטים?
ולגבי הגב - אני חושב להכניס דד-ליפט קבוע לאחד האימונים ובאימון השני לעשות פולי או מתח, חושבים שכדאי?
תודה!

למה לא לעשות 3 אימוני כוח בשבוע במתכונת SS וזהו? למה אתה צריך פעם בשבוע ריצה ארוכה? (אלא אם זה משהו שאתה אוהב ורוצה להמשיך עם זה)

• פותח/ת השרשור
אתה צודק לגבי הss, אבל אין לי את התנאים מבחינת שינה ואוכל בתקופה הזאת ולכן המטרה היא שימור יכולת ועלייה מתונה - כמה שיתאפשר מבחינת התאוששות.
לגבי הריצה - זה משהו שממש חשוב לי לשמר, יותר מעלייה מהירה/גדולה במשקלי עבודה.

לגבי התכנית, מה דעתך עליה?

התוכנית סבבה מבחינת מבחר תרגילים, אבל הייתי מוריד את החזרות ל-5-6

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות!
עוד שאלה, לדעתך כדאי להוריד את הסטים של הפרס ל2 סטים קבוע ואז להצליח להכניס תמיד עבודה על היד קידמית ואחורית או שזה בסדר לעבוד עליהם רק פעם בשבוע ולפעמים בכלל בלי תרגיל מבודד שלהם?

תודה על התגובות!
עוד שאלה, לדעתך כדאי להוריד את הסטים של הפרס ל2 סטים קבוע ואז להצליח להכניס תמיד עבודה על היד קידמית ואחורית או שזה בסדר לעבוד עליהם רק פעם בשבוע ולפעמים בכלל בלי תרגיל מבודד שלהם?
אני לא רואה שום סיבה לבודד אותם בכללי, הם יגדלו ככה או ככה עם התרגילים האלה

• פותח/ת השרשור
אז אשאיר ככה, ואם ארגיש שאני נתקע/לא מתאושש טוב אז אוריד באחד האימונים או בשניהם ל5-6 חזרות

חזרת על מה שרשמת, הווה אומר שלא הבנת את השאלה או שאתה מעתיקן.

חזרת על מה שרשמת, הווה אומר של הבנת את השאלה או שאתה מעתיקן.
חזרתי על מה שאמרתי כי זה פשוט ההסבר
עבודה עם תרגילים מורכבים מפתחת יפה מאוד את היד הקדמית והאחורית, לרוב אין צורך בעבודה מבודדת בשבילם אלא אם במקרים מיוחדים

חזרתי על מה שאמרתי כי זה פשוט ההסבר
עבודה עם תרגילים מורכבים מפתחת יפה מאוד את היד הקדמית והאחורית, לרוב אין צורך בעבודה מבודדת בשבילם אלא אם במקרים מיוחדים
שטויות... עבודה על תרגילים מורכבים "מפתחת יפה" את היד האחורית והקדמית של אלה שמסתפקים בזרועות לא בולטות...
אתה לא מבצע תרגילי עזר?

אתה לא מבצע תרגילי עזר?
לחזה אתה מציע לפותח השרשור לעשות תרגילי עזר? לכתפיים? לרגליים? לגב?
כי אם הבנץ'/פרס/סקוואט/מתח סוגרים את הפינות האלה, למה שהבייספס והטרייספס שלו יצטרכו לקבל תרגילים ייעודיים?

שטויות... עבודה על תרגילים מורכבים "מפתחת יפה" את היד האחורית והקדמית של אלה שמסתפקים בזרועות לא בולטות...
אתה לא מבצע תרגילי עזר?
לא יודע מה איתך, אבל אני לא עובד בכלל על השרירים האלה ויש לי ידיים גדולות יותר מ-90% מהחדר כושר שלי, שעושה מספיק עבודה מבודדת וכמעט שום עבודה בתרגילים מורכבים

חוב לראק, תמונות של הידיים של כל המכון עם נתונים להשוואה 😃

לחזה אתה מציע לפותח השרשור לעשות תרגילי עזר? לכתפיים? לרגליים? לגב?
כי אם הבנץ'/פרס/סקוואט/מתח סוגרים את הפינות האלה, למה שהבייספס והטרייספס שלו יצטרכו לקבל תרגילים ייעודיים?
יש לך בעיה בהבנת הנקרא?...
הם לא סוגרים את הפינות אם אחד מעוניין בשריריי ידיים בולטים.
מה הפינות שאתה מתייחס אליהן ומה אתה מבין בפינות?

יש לך בעיה בהבנת הנקרא?...
הם לא סוגרים את הפינות אם אחד מעוניין בשריריי ידיים בולטים.
מה הפינות שאתה מתייחס אליהן ומה אתה מבין בפינות?
אני חושב שלך יש בעיה חמורה בהבנת הנקרא אם אתה מציע לבחור שפתח שרשור בפורום מתחילים לבדוק אם הוא מעוניין בשרירי ידיים בולטים.
הבעיה שלך מחמירה במשפט על הפינות, אני מציע שתיסגר על העברית ואז נדבר.
מציע שאתה תעלה תמונה של הידיים (עם שרירים)... 😆
פה הבעיה כבר הופכת לתפיסת תחת רצינית מאד כי כנראה הטסט עלה לך לראש.
נדמה לך שאני מתכוון לעשות איתך תחרות תמונות חשפנות? או שממש מעניין אותי מה אתה חושב על הידיים שלי?

אני חושב שלך יש בעיה חמורה בהבנת הנקרא אם אתה מציע לבחור שפתח שרשור בפורום מתחילים לבדוק אם הוא מעוניין בשרירי ידיים בולטים.
הבעיה שלך מחמירה במשפט על הפינות, אני מציע שתיסגר על העברית ואז נדבר.

פה הבעיה כבר הופכת לתפיסת תחת רצינית מאד כי כנראה הטסט עלה לך לראש.
נדמה לך שאני מתכוון לעשות איתך תחרות תמונות חשפנות? או שממש מעניין אותי מה אתה חושב על הידיים שלי?
אני רשמתי שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, כנראה שזה קולקטיבי וגם לי יש. קשור בטסט שעלה לראש בגלל שאנחנו גברים... או שאולי רמזת שאני מזריק טסט והוא עלה לי לראש כי אתה חושב שלמול מקלדת מותר הכל למרות שבמקומך הייתי מתבייש (אולי טיפה חושש אפילו).
בנוגע לעברית, מעולם לא העזתי להעיר לאדם בפורום על העברית (על אף שאין שום בעיה ב"עברית" שלי) משום צניעות וחוסר היכרות לרקע של זה שמולי.
אני חושב על הידיים שלך מה שאני חושב עליך (בסיגנון של "איסטרא בלגינה קיש קיש קריה"), העניין הוא שאני לא מדבר, אני עושה.
בהתייחס לפוסט ובהתעלמות מההערה שלך (מוזלמן), אין שום סיבה שלא לבודד זרועות לאחד שמעוניין בזרועות בולטות.

(מי ביקש ממך להתחרות איתי בתמונות חשפנות ואיפה רשמתי משהו עליי?)

אני רשמתי שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, כנראה שזה קולקטיבי וגם לי יש. קשור בטסט שעלה לראש בגלל שאנחנו גברים... או שאולי רמזת שאני מזריק טסט והוא עלה לי לראש כי אתה חושב שלפניי מקלדת מותר הכל למרות שבמקומך הייתי מתבייק.
אני צריך להתבייש? 🤣 העזתי לחלוק על דעתך המקודשת ולכן ענית לי בצורה שגרמה לי לפעור את הפה מהלם ואני צריך להתבייש?
אני חושב על הידיים שלך מה שאני חושב עליך (בסיגנון של "איסטרא בלגינה קיש קיש קריה")
תאמין לי שאנשים שמכירים אותי פה יודעים איזה משפט קורע מצחוק זה.
מה שמדהים זה שהוא מגיע מיד אחרי המשפט "משום צניעות וחוסר היכרות לרקע של זה שמולי".
בקיצור, Tom, אתה מוזמן להתעלם מהיום ועד לסוף הזמן מההערות שלי - בטח אם אתה מתכוון לענות להם בצורה הדוחה הזאת.
מבטיח לך שגם אני אתעלם מהפוסטים שלך.

• אהבתי
Reactions: Tom
Back
למעלה תחתית