עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכנון מחר זה 110 בנץ ו155 סקוואטמהם משקלי העבודה שלך?
אגב, בטקסס, כמו ב-SS, אין משמעות למספר השבוע שלך. זה לא שכשאתה אומר "אני בשבוע מספר x" , אז כולם מבינים את המשמעות.
לעומת תכנית כמו סמולוב, למשל , שבה כן יש משמעות למספר השבוע .
בקיצור, בטקסס זה אמור להיות ככה ביום הנפח - יום מתיש.
עד שאתה מגיע למשקל העבטדה בבנץ'/פרס אתה כבר הרבה הרבה פחות מוצש מהסקוואט.
כרגע מעדיף 3 פעמים בשבועתפצל לעליון תחתון.
תפצל לעליון תחתון.
התכנון מחר זה 110 בנץ ו155 סקוואט
עצימות אחרונה בחמישי היתה 170 סקוואט ל5
בנץ 125 ל4
ודדליפט 165 ל4
כרגע מעדיף 3 פעמים בשבוע
@incin
ואז אל תקרא לזה טקסס.
אם העצימות האחרונה שלך הייתה עם בנץ', אז מה פתאום אתה מתכנן שוב -בנץ' היום? בטקסס זה שבוע בנץ' ושבוע לאחר מכן זה פרס.
בשבוע בנץ' כתה עושה ביום ראשון נפח בנץ', ביום שלישי (יום התאוששות) אתה עושה נפח בינוני עם פרס וביום חמישי עצימות בנץ'.
בשבוע פרס, זה בדיוק ההיפך: נפח פרס, נפח בינוני בנץ' ועצימות פרס.
אתה טועה .ממה שאני הבנתי פרס תמיד יהיה באמצע השבוע ועיקר העבודה תהיה על הבנצ. אולי אני טועה? ואם אני כן, איך זה מתבטא בשאר התרגילים באימון פרס?
ואז אל תקרא לזה טקסס.
.
הטקסס היא תבנית, לא לכולם מתאים מבחינת הלוז את האימון של הווליום וגם לפעמים זה מתיש מדי ויותר נוח לשנות קצת את התוכנית אבל לשמור על התבנית של נפח - התאוששות - עצימות
🍦אשמח לשמוע דעה ממישהו שהצליח להתקדם בצורה המקורית.
ואז אל תקרא לזה טקסס.
אין בעיה לשנות, רק אל תקרא לזה טקסס.
גם SS היא תבנית, so? אז תשנה פה, ותשנה שם . . . זה עדיין SS?
המטרה של יום הנפח הוא -נפח. ואם אתה ניגש לנפח בלחיצה, ביום שלא ביצעת את הנפח בסקוואט יש לזה אפקט שונה.
מה גם, שעם כל הכבוד , לא מדובר במשקלי אימון כאלו שדורשים יום ספציפי לבנץ'.
וכן, אם תפצל, כבר לא יהיו לך 3 ימי אימון , אלא יותר. ואז, לאילו מהם תקרא "יום התאוששות"?
יש בספר משהו כמו מיליון וריאציות של טקסס, אחת מהן היא פיצול לעליון תחתון.
א. לא נכון.
ב. המטרה לעשות תוכניות עם שם מגניב או להתקדם?
ממ:rolleyes-71:
אין בעיה לשנות, רק אל תקרא לזה טקסס.
גם SS היא תבנית, so? אז תשנה פה, ותשנה שם . . . זה עדיין SS?
המטרה של יום הנפח הוא -נפח. ואם אתה ניגש לנפח בלחיצה, ביום שלא ביצעת את הנפח בסקוואט יש לזה אפקט שונה.
מה גם, שעם כל הכבוד , לא מדובר במשקלי אימון כאלו שדורשים יום ספציפי לבנץ'.
וכן, אם תפצל, כבר לא יהיו לך 3 ימי אימון , אלא יותר. ואז, לאילו מהם תקרא "יום התאוששות"?
SS זאת תוכנית וטקסס זאת תבנית, לא משנה איך תסובב את זה. מצידי תעשה שבוע נפח שבוע התאוששות ושבוע עצימות זה לא ממש משנה וזה גם דיון מגוחך ומיותר