הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון "איך להוריד שומן ולעלות במסת שריר" במשפט אחד שנאמר בסרטון יעוץ. דעתכם?

• פותח/ת השרשור ababw
  • פורסם בתאריך

ababw

משתמש מתחיל
130
8
נק' מוניטין:
11
130
8
היי.
אותי לא מעניין הורדת אחוז שומן תוך צבירת מאסת שריר ואני גם לא הולך לפי העיקרון הזה.
ראיתי בפייסבוק מישהו שפרסם סרטון שלו מייעץ לאנשים איך לעשות זאת, ורציתי לדעת את דעתכם.
ממה שאני יודע, כמעט הלתי אפדרי לעזות את שניהם ביחד בגלל מאזן קלורי חיובי שמביא איתו גם שומן, מה לעשות...
אבל! זה מה שנאמר בסרטון שלו:
"הדבר שנצטרך להקפיד עליו זה אכילה ניטראלית של קלוריות במהלך השבוע. אם אדם צורך 2000 קלוריות ביום, ז"א 14000 קלוריות בשבוע. אבל! אנחנו חר נאכל כל יום 2000 קלוריות. בימים ללא אימון כוח, נאכל יחסית מעט קלוריות ומחלבונים ושומנים בלבד. בימים עם אימון כוח, אנחנו נאכל את כל שער הקלוריות שנצטרך להשלים, כאשר רוב הקלוריות יגיעו מפחמימות שמתפרקוץ מהר אחרי אימון כמו בצקים סוכר לבן אורז חבן תפוח אדמה וכו. כאשר נעשה את זה, נגרום לכך שבימים שאנחנו לא מתאמנים אנחנו אוכלים מעט ומורידים שומן, ובימים שאנחנו כן מתאמנים, אנחנו אומנם אוכלים בעודף קלורי, אבל כמעט כל העודף הקלורי הולך נטו לבניית רקמות שריר, בגלל פרץ האינסולין החד שנברם עם המחזור דם אחרי האימון כוח."
הוא דיבר גם על להעלות משקלים כל הזמן ולאכול מספיק חלבון, שזה המובן מאליו.

חשוב לי לציין שאני קורא מאמרים על תזונה, קורא על אימונים וכו. חשוב לי גם לחזור ולומר שזה לא אני שטוען את זה, או בכלל מציב למטרה להיות חטוב. פשוט מאוד מעניין אותי אם הבן אדם לדעתכם צודק, כי זה נשמע לי קצת מוזר.

אם אתה אוכל נייטרלי, פלוס מינוס 100-200 קלוריות לפה או לשם בימים מסויימים, אתה עדיין נייטרלי.

05168bbea8dc7e55603045a030d29a6a5f876f-wm.jpg

מבין אותך לחלוטין!
פשוט עניין אותי מאיפה הוא הגיע למסקנות האלו. ז"א, הוא הגיע לעומק עם הפרטים שלו ורציתי לדעת אם זה סתם שטויות
יש מליון סרטונים ברשת של אנשים עם בטחון עצמי גבוה (ולפעמים אפילו יד קדמית מרשימה) אבל לרוב הם מדברים שטויות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית