עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם חייבים לשים חגורה? לא
אני אומנם לא במשקלים גבוהים אבל תהיתי אם לעבוד בלי חגורה יכול לגרום לקילה, אשמח לתשובה,
תודה רבה..יכול, אבל לא יגרום אם אתה עובד נכון ויודע איך להפעיל את הבטן בכדי לייצב את הטורסו שלך, ואגב, גם עם חגורה יכול להיות לך קילה
אין קשר בין הרניה לבין חגורה, וגם אי אפשר ללמוד "להפעיל את הבטן" כדי להמנע מזה.
מה הקשר בין הטענה שלך לבין זה שלא הרמת ברזלים מגיל אפס.
צר לי לאכזב אותך, אבל גם אני וגם אתה לוקחים אוויר לריאות, לא לבטן.
לא נראה לי שהבנת את הכוונה שלו, הוא לא אומר שאי אפשר ללמוד להפעיל את הבטן, אין מה ללמוד כי זה קורה לבד עם הוולסלוה בסקוואט, העניין הוא שזה לא יעזור אם יש לך נטייה גנטית להרניה, זה יקרה במוקדם או מאוחר.צודק. אתה נולדת שכבר כל הידע היה לך בראש. מגיל 0 כבר הרמת ברזלים.
בטח שאפשר ללמוד. כמו שלומדים לקחת נשימה גדולה "מהבטן" לפני סקוואט.
תגיד, אתה אוהב לסתור משתמשים שהם לא מנהלים ולא באים לך בטוב כדי לצאת גבר?
אתה רואה- אם היית קצת מפעיל את הראש היית רואה ששמתי את הבטן במרכאות. ואתה יודע למה התכוונתי.
אתה לא תוציא אותי טיפש, כי אני לא.
לא נראה לי שהבנת את הכוונה שלו, הוא לא אומר שאי אפשר ללמוד להפעיל את הבטן, אין מה ללמוד כי זה קורה לבד עם הוולסלוה בסקוואט, העניין הוא שזה לא יעזור אם יש לך נטייה גנטית להרניה, זה יקרה במוקדם או מאוחר.
לא אני לא מבין למה התכוונת. תסביר. ועל הדרך תסביר גם מהקשר להרניה.
אני לא מוציא אותך טיפש. אתה עושה את זה טוב מאוד בעצמך.
אתה יודע מה מצחיק? שאת טכניקת החזקת האוויר במודע לא צריך ללמוד, הDNA שלך כבר יודע איך לעשות את זה, הפעמים היחידות שצריך ללמוד את זה הן אחרי שאיזה מדריך ליצן לימד את אותו אדם לנשום לא נכון.זה לא קרוב למה שהוא אמר, ואני הבנתי את מה שהוא אמר טוב מאוד פשוט התייחסתי לחלק השני בהודעה שלו. וכן יש מה ללמוד, כי רוב האנשים לא מתחילים עם סקוואט כבד שהאפקט קורה מעצמו, וזה גם יהיה חוסר אחריות להתחיל כבד מידי, ולכן יש ללמוד את טכניקה החזקת האויר במודע. קאפיש?
אתה יודע מה מצחיק? שאת טכניקת החזקת האוויר במודע לא צריך ללמוד, הDNA שלך כבר יודע איך לעשות את זה, הפעמים היחידות שצריך ללמוד את זה הן אחרי שאיזה מדריך ליצן לימד את אותו אדם לנשום לא נכון.
כן, כולם יודעים שצריך לקחת נשימה גדולה. מה הקשר לבטן? ניפוח הבטן כנגד החגורה זה משהו שדייב טייט אמר, שזה נחמד והכל, אבל זה רק cue. ו cue גרוע לטעמי, כי אי אפשר לקחת אוויר לבטן. קאפיש?
שוב פעם אתה טועה, גם במשקל של 20 חזרות זה יקרה לבד, כי זה משהו שגוף שלך מתוכנן לעשות, אם אתה רוצה לראות בעצמך פשוט תעשה שכיבות שמיכה בלי לחשוב על נשימה ותראה איך אתה לא מוציא את האוויר עד שסיימת את החזרה, אני חושב שאתה אמור להצליח יותר מ20 שכיבות שמיכה.קראת את החלק בו כתבתי שכשמתחילים לרוב מרימים משקלים הרבה יותר קלים מהיכולת הממשית בכדי ללמוד טכניקה? במשקלים אלו האפקט לא יתבצע כשלעצמו, כיוון שאין מספיק עומס. לכן, בתחילה, כאשר לומדים טכניקה צריך ללמוד גם את ביצוע האפקט באופן מודע, עד שהוא יקרה מעצמו במשקלים גבוהים, וגם ללמוד את משמעותו.
ותעשה טובה, תקרא הפעם בעיון.