עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או, ידעתי שאתה מסוגל לכתוב הודעה נורמלית. אני מכבד את דעתך.
שוב פעם אתה טועה, גם במשקל של 20 חזרות זה יקרה לבד, כי זה משהו שגוף שלך מתוכנן לעשות, אם אתה רוצה לראות בעצמך פשוט תעשה שכיבות שמיכה בלי לחשוב על נשימה ותראה איך אתה לא מוציא את האוויר עד שסיימת את החזרה, אני חושב שאתה אמור להצליח יותר מ20 שכיבות שמיכה.
קראת את החלק בו כתבתי שכשמתחילים לרוב מרימים משקלים הרבה יותר קלים מהיכולת הממשית בכדי ללמוד טכניקה? במשקלים אלו האפקט לא יתבצע כשלעצמו, כיוון שאין מספיק עומס. לכן, בתחילה, כאשר לומדים טכניקה צריך ללמוד גם את ביצוע האפקט באופן מודע, עד שהוא יקרה מעצמו במשקלים גבוהים, וגם ללמוד את משמעותו.
ותעשה טובה, תקרא הפעם בעיון.
אוקיי, אני מבין שהייתה לנו אי הבנה לגבי המושגים. מההודעה שלך נראה שאתה טוען שאפשר למנוע הרניה ככה, וזה לא המצב.
צודק. אתה נולדת שכבר כל הידע היה לך בראש. מגיל 0 כבר הרמת ברזלים.
בטח שאפשר ללמוד. כמו שלומדים לקחת נשימה גדולה "מהבטן" לפני סקוואט.
תגיד, אתה אוהב לסתור משתמשים שהם לא מנהלים ולא באים לך בטוב כדי לצאת גבר?
הכוונה היתה שאפשר להמנע מפציעות בטכניקה נכונה ועליה הדרגתי, ואפשר להוריד את הסיכויים להרניה.
מקובל?
אין וויכוח על זה שצריך לשים דגש על נשימה כשמלמדים סקוואט (או כל דבר אחר). הוויכוח היה על נשימה מהבטן.
אתה טועה.
ברמה ההגיונית זה אולי נראה לך נכון.
בפועל - לא.
כתבתי כבר לפני כן, הרניה יכולה להגיע גם אם לא מתאמנים בכלל במשקולות.
לחץ תוך בטני קיים בעוד הרבה פעולות שבן אדם עושה.
ובפועל, לא הוכח מעבר לכל צל של ספק שהרמת משקולות היא גורם להרניה.
כמוש כתבתי קודם, הרניה יכולה להתפתח מנטייה להשתעל הרבה, מבעיות עצירות ומכל מיני דברים דומים.
זה לא משנה איך תתאמן ובאיזה טכניקה, הרניה מופיעה כשהיא מופיעה, זה לא דבר שתמיד אפשר לצפות.
עם חגורהחבל על הויכוחים, בואו נלך לתחזק כדי להרביץ לדפנאים