- פותח/ת השרשור
תודהחזקה!
כבוד!
זה התכנוןאת מתכוונת להתחרות בדצמבר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודהחזקה!
כבוד!
זה התכנוןאת מתכוונת להתחרות בדצמבר?
נפח -
סקוואט: 70X5X5 (בלי מראה)
או שזה נהיה קשה יותר כל שבוע או שאני נהיית חלשה יותר.
זה גם מרגיש שהחגורה לוחצת לי על העצמות כאילו משהו השתנה ואני לא מצליחה לשים אותה כמו שצריך.
בנץ': 40X5X5
טוב זה שטויות
פנדלי רואו: 32X3X5 שונאת
קלין:.20X3X5 אוהבת
התאאוששות -
סקוואט: 50X3X3
פרס: 27.5X3X3
מתחילה ריסט, הלוואי שהקשת שלי בבנץ' הייתה גדולה כמו הקשת בפרס
צין אפס: 3X5
עצימות - (האווירה של יום חמישי לא מתאימה לעצימות)
סקוואט: 80X5
עשיתי עם מראה כי אני תמיד מאבדת ריכוז מכל מה שקורה בחד''כ
בנץ': 50X3F התקדמות (?) אני מניחה שזה גם PR חזרה אחת יותר
בטעות חתכתי את הכשל בשלישית
דדליפט: 100X5 גם פה רק חזרה אחת יותר
היה לי היום קהל בדדליפט 🙄
הדדליפט הרס לי את הטייץ לגמרי
זה מבאס שאני לא יכולה לשים מוזיקה בסטים הכבדים כי אני מצלמת, והשירים במכון נותנים הרגשה של שיעור פילאטיס 🤮
עוד לא התחילו לימודים והבית ספר המטומטם הזה כבר הרס הכל 🙁
נפח -
סקוואט: 72.5X5X5 PR
עם בחילות, כאבי בטן, מאה כדורי אופטלגין וחשק לתלות את עצמי (כי אני אופטימית) 🙄
כבר שכחתי מזה PR בסקוואט.
בנץ': 42.5X5X5
קלין: 22X3X3
פנדלי רואו: 34X3X5
ולחלק של ההתבכיינות (כי זה לא עדכון אמיתי אם אין את החלק הזה):
בגלל הלימודים אין לי זמן להתאמן ובטח שלא לישון מספיק, גם אין לי חשק לאכול בכלל, שכחתי מזה רעב.
כן זה יהיה ממש קשה לשלב את זה, אבל אני אעשה כמה שאני יכולה.
(אבל היי אני הפייבוריטית של המורה לספורט 😛)
כיתה י'?
צודק, אבל המגמה שבחרתי תובענית.כיתה י'?
אין לך עדיין זכות להתבכיין אם כן 😆
כןצודק, אבל המגמה שבחרתי תובענית.
אתה יא?
ואתה עוד מתחרה? אתה מנסה לקרוס נפשית ? 🫤
סתם דרמטיתהייתה מלחמה
🙌
בלי האימונים אין מצב שאני שורד בית ספר.ואתה עוד מתחרה? אתה מנסה לקרוס נפשית ? 🫤
סתם דרמטית
אבל אני לא יכולה גם לצלם סט וגם לשמוע מוזיקה באוזניות בו זמניתיש דרך לצלם ולשמוע מוזיקה באוזניות באותו זמן, ברוב האוזניות bluetooth יש כפתור play אז אם הנגן מוזיקה פעל לפני שהפעלת מצלמה על סרטון ברגע שתלחצי play דרך האוזניות זה יחזיר את המוזיקה בלי לעצור את הצילום
איפה הבעיה? זה יוצא לי בממוצע בסביבות ה40 סטים בשבוע, אני מעמיד את הטלפון בצד עם 2 פלטות קטנות לוחץ פליי במצלמה מפעיל את המוזיקה שלי בחזרה וזה עובד מצוין ויש לי את כל הכבדים מצולמים בלי לוותר על המוזיקהאבל אני לא יכולה גם לצלם סט וגם לשמוע מוזיקה באוזניות בו זמנית
איפה הבעיה? זה יוצא לי בממוצע בסביבות ה40 סטים בשבוע, אני מעמיד את הטלפון בצד עם 2 פלטות קטנות לוחץ פליי במצלמה מפעיל את המוזיקה שלי בחזרה וזה עובד מצוין ויש לי את כל הכבדים מצולמים בלי לוותר על המוזיקה
אני חושב שנבו לא הבין את זה שאין לך אוזניות אלחוטיות...ככה זה ברור, אבל אני התכוונתי לשמוע את המוזיקה דרך האוזניות ולא מהרמקול בטלפון
הפתרון הכי פשוט זה לקנות זוג, לא צריך כאלה שעולות 500 שקל יש גם כאלה שעולות 120-150 והן עושות את העבודהאני חושב שנבו לא הבין את זה שאין לך אוזניות אלחוטיות...
אני יכולה לומר בוודאות שתוך פחות מיום אני אאבד אותן.הפתרון הכי פשוט זה לקנות זוג, לא צריך כאלה שעולות 500 שקל יש גם כאלה שעולות 120-150 והן עושות את העבודה
עדיף נגןהפתרון הכי פשוט זה לקנות זוג, לא צריך כאלה שעולות 500 שקל יש גם כאלה שעולות 120-150 והן עושות את העבודה