LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אוקי אז חשבתי על זה אבל אני עדיין לא יודעת בדיוק.

סקוואט- 70 או 72.5
בנץ'- 37.5
דדליפט- 85

לדעתי את יכולה יותר
דדליפט להגיע לסביבות ה90-95
סקוואט 75
אבל כמובן זה מאוד תלוי
אם דדליפט 80*5 אין סיבה שרק תוציאי 85

לדעתי את יכולה יותר
סקוואט 75
אבל כמובן זה מאוד תלוי
הסקוואט יכול להיות שאצליח 75 אבל דדליפט ניסיתי לעשות85 והמוט החליק לי לפני שעוד עברתי את הברכיים

הסקוואט יכול להיות שאצליח 75 אבל דדליפט ניסיתי לעשות85 והמוט החליק לי לפני שעוד עברתי את הברכיים

החליק זה עניין של אחיזה
מגנזיום יפתור את הבעיה

משקלים יפים מאוד!! בהצלחה ✌️
לדעתי את יכולה יותר
סקוואט 75
אבל כמובן זה מאוד תלוי

אני לא יודעת אם זה מוכח, אבל אצל בנות שמתי לב שהפערים בין נפח לrm1 יותר קטנים.
80*5 נתן לי 87.5..

משקלים יפים מאוד!! בהצלחה ✌️

אני לא יודעת אם זה מוכח, אבל אצל בנות שמתי לב שהפערים בין נפח לrm1 יותר קטנים.
80*5 נתן לי 87.5..

ישמצב
אבל rm1 תלוי בהמון דברים ככה שקצת קשה להגיד
אבל אין סיבה שמ5 חזרות היא תוכל להוציא רק 5 קילו יותר אני חושב שכאילו אם היא תאמין בעצמה היא תוכל להוציא יותר

ישמצב
אבל אין סיבה שמ5 חזרות היא תוכל להוציא רק 5 קילו יותר אני חושב שכאילו אם היא תאמין בעצמה היא תוכל להוציא יותר

מצד אחד אתה צודק אבל שמתי לב שאצלי ואצל בנות אחרות זה לא ככה
בכל מקרה אי אפשר לדעת איך התחרות תשפיע עליה ועל המשקלים

ישמצב
מצד אחד אתה צודק אבל שמתי לב שאצלי ואצל בנות אחרות זה לא ככה
בכל מקרה אי אפשר לדעת איך התחרות תשפיע עליה ועל המשקלים
שניכם צודקים יכול להיות שאני יכולה יותר ויכול להיות שדווקא בתחרות אני אלחץ ואעשה הרבה פחות ממה שאני יכולה. פשוט אחכה לתחרות ונראה מה יהיה 😃

• אהבתי
Reactions: liv
איך ההורים מקבלים את ההכנה שלך לתחרות ? רכישת הציוד ? ועצם ההשתתפות בתחרות ?

איך ההורים מקבלים את ההכנה שלך לתחרות ? רכישת הציוד ? ועצם ההשתתפות בתחרות ?
באתי אליהם וכבר ידעתי מה אני רוצה לומר ואיך להציג להם את הדברים ככה שהם באמת יבינו ואני לא סתם אדבר אלא באמת יקשיבו לי ממש כמו שעשיתי להם את השיחה על להירשם לחדר כושר, את הציוד והשתתפות בתחרות וכל דבר שקשור לאימונים אני מממנת אני קונה כל מה שצריך ומשלמת על השתתפות וציוד וכדומה, בהתחלה אחרי שהם הסכימו לי להשתתף אחרי כמה ימים הם שוב שינו את דעתם והתחרטו (ועוד בעיקר אחרי שכל רופא אפשרי שהלכנו אליו בין אם הוא עוסק בתחום ובין אם לא שיכנע אותם שזה מסוכן וכל השטויות האלו) אבל שוב דיברתי איתם על הכל וביותר פירוט הייתי יותר פתוחה איתם ואפילו אמרתי להם כמה אני מרימה שזה מדהים שהם בסדר עם זה.

ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 22/12/16

אימון B -

סקוואט:
אין לי כל כך מושג איך להסביר את מה שקרה היום, לא עשיתי 67.5 ניסיתי 65 והצלחתי רק שמסתבר שאני לא בדיוק שוברת מקביל אבל לא ראיתי את זה באימונים כי מקדימה זה נראה כאילו אני כן שוברת אבל בעצם לא, ב62.5 כן הייתי שוברת ואפילו באימון הקודם שברתי מקביל בסט הראשון עם 65 אבל היום לא היה טוב, בקיצור עשיתי סט אחד ואז סט שני ניסיתי לרדת כמה שיותר ולא יכולתי לקום אז הורדתי משקל ל60 לעבוד יותר על השבירת מקביל אבל כבר הייתי עייפה הורדתי ל50 וכן שברתי בקיצור לא היה טוב מבחינת הסקוואט אני כבר לא יודעת עכשיו איזה משקלים לעשות בתחרות שאני כן שוברת מקביל.

מתח:
3×5

פרס:
22.5×3×5
לא מצליחה להעלות משקל כבר נראה לי 2 אימונים כנראה זמן לריסט אבל זה לא הכי חשוב לי עכשיו שיש את התחרות.

טוב אז נראה שזהו, שבוע הבא כבר תחרות מקווה שיהיה טוב ושאני אעשה את המקסימום שאני יכולה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לדעתי תפתחי עם 50, כניסה שניה 65 ואז כניסה שלישית 70 או 75 תלוי בהרגשה
אני מקווה שאני אשבור מקביל עם 70 אפילו כי עכשיו כבר אין לי איך לבדוק , שבירת מקביל יכולה להיות אפילו משהו כמו ס"מ מתחת למקביל או שממש צריך לשבור?

ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 25/12/16

אימון A -

עשיתי 80% בתרגילים

סקוואט:
52.5×3×8
היום ניסיתי לעשות טכניקת לואו בר עד עכשין עשיתי רק היי בר והיה הרבה יותר טוב, גם שוברת מקביל בקלות והחימום שעם היי בר תמיד קשה לי עם לואו בר זה קל מאוד, רק אני לא יןדעת אם לעשות בתחרות היי או לואו כי בכל זאת אף פעם לא עבדתי על לואו ואני פוחדת שלא אצליח

בנץ':
25×3×8

דדליפט:
65×1×8
אני לא יודעת למה הדדליפט נהיה לי קשה בזמן האחרון אפילו שניסיתי להרים 85 לא הצלחתי ןלא חושבת שזה היה בגלל האחיזה זה פשוט קשה לי ואני לא יודעת איפה הבעיה

יום שלישי אני אעשה 60% מהמשקל בסקוואט ולפי מה שאמרו לי פה לעשות רק סקוואט בלי מתח ופרס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא מחליפים שום דבר בטכניקה ובטח שלא סגנון סקוואט לפני תחרות.

לא מחליפים שום דבר בטכניקה ובטח שלא סגנון סקוואט לפני תחרות.
גם אם זה הרבה יותר קל לי? אין לי מושג למה נזכרתי לעשות את זה דווקא עכשיו אבל באמת שזה הרבה יותר קל לי

גם אני בדעה של, לא משנים שום דבר לפני תחרות
אבל אם את בטוחה ב100% שזה יתרום לך מאשר יגרע אז תעברי
לדעתי בשלישי תנסי שוב LB שתוכלי לגבש דעה קצת יותר מוצקה
ומקסימום בתחרות תתחילי להתחמם עם LB ותעברי באמצע לHB
זה לא שאם את מתחילה עם אחד אז זה לא עוזר להתחמם לשני

גם אני בדעה של, לא משנים שום דבר לפני תחרות
אבל אם את בטוחה ב100% שזה יתרום לך מאשר יגרע אז תעברי
לדעתי בשלישי תנסי שוב LB שתוכלי לגבש דעה קצת יותר מוצקה
ומקסימום בתחרות תתחילי להתחמם עם LB ותעברי באמצע לHB
זה לא שאם את מתחילה עם אחד אז זה לא עוזר להתחמם לשני
חשבתי אולי בחימום בתחרות, אני אעשה משקל יותר כבד מהיום שאני בערל אדע שעם משקל כבד יותר אם אני יכולה או לא יכולה לעשות לואו אם אני אצליח אז יופי אני אעשה לפחות כניסה ראשונה לואו אם לא אני אחזור להיי לתחרות (זה מותר נכון?) ויש איזה חימום ספציפי שצריך לעשות לפני התרגילים? אני מתכוונת איך לדעץ כמה משקל וכמה חזרות לעשות

חשבתי אולי בחימום בתחרות, אני אעשה משקל יותר כבד מהיום שאני בערל אדע שעם משקל כבד יותר אם אני יכולה או לא יכולה לעשות לואו אם אני אצליח אז יופי אני אעשה לפחות כניסה ראשונה לואו אם לא אני אחזור להיי לתחרות (זה מותר נכון?) ויש איזה חימום ספציפי שצריך לעשות לפני התרגילים? אני מתכוונת איך לדעץ כמה משקל וכמה חזרות לעשות

כן אין שום בעיה להחליף באמצע הכניסות מHB לLB, אין שום חוק שאוסר
כל עוד המוט נמצא מאחורה הכל חוקי
תתחממי כמו שאת מתחממת באימונים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית