הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 28/12/16

משקל גוף 44.7
עלייה של 200 גרם משבוע שעבר

זה המשקל כבר במקום של השקילה המוקדמת לתחרות, בכל זאת רציתי להישקל קודם גם בבית סתם בשביל עצמי והיה 44.2, אני קצת מבואסת כי זה ממש קרוב לקטגוריה עד 44 אבל בגלל הכמה גרמים האלה אני אהיה בעד 48.

שיהיה בהצלחה מחר לכולם !

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה, ותאכלי טוב היום

שיהיה לכן המון בהצלחה! 😃

ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 30/12/16

רציתי לעשות סיכום של התחרות אתמול , ניסיתי להעלות סרטונים אבל משום מה לא ניתן להעלות את הקבצים אז אני פשוט ארשום את התוצאות מהתחרות כחלק מהלוג שלי. אולי מתישהו אני אצליח להעלות את הסרטונים אם לא יהיה מאוחר מדי.

סקוואט:
כניסה שלישית עשיתי 72.5 והצלחתי, רציתי בכלל לעשות 70 פחדתי שאני לא אצליח ועוד 72.5 היה בסדר גמור.

בנץ:
כניסה שלישית עשיתי 37.5 חשבתי אולי לקחת סיכון לעשות 40 אבל החלטתי ללכת על בטוח.

דדליפט:
כניסה שלישית 87.5 אני פשוט מאוכזבת מעצמי כי זה עלה כאילו כלום הרגיש ממש קל הייתי יכולה לעשות עם זה אפילו עוד חזרות, ועוד בכלל רציתי לעשות 85 יכולתי בקלות לעשות 90 אבל לא נורא.

סך הכל טוטאל של 197.5

הייתה תחרות מדהימה באמת חוויה ענקית זה היה ממש כיף גם לצפות גם להשתתף אנשים מדהימים כולם עוזרים אחד לשני ותומכים, באמת נהנתי מאוד.
רוצה להודות להרבה משתמשים פה שעזרו לי כשהיו לי שאלות ותקיעות במהלך האימונים, וגם תודה ענקית ל @yaelsh כי באמת את בעיקר מכולם הכי תמכת בי בכניסות שהייתי לחוצה והתרגשתי כל הזמן חיזקת אותי ובאמת את מדהימה. וגם כמובן יש עוד הרבה שתמכו וסייעו במהלך התחרות 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

תעלי את הסירטונים ליוטיוב ואז פשוט תשימי קישורים.

אין אפשרות לעלות סרטונים ישירות לפורום, האפשרות הזו בוטלה ממזמן
כמו שאמרו תעלי ליוטיוב ותדביקי את הקישורים
מזל טוב על הזכייה באבסולטי טינזס
הייתה לך אחלה תחרות (רק תראי קצת יותר התלהבות חח) ואחלה שיער ורוד 😉

חבל שלא הלכת על ה40 בבנץ, הייתה לך התלבטות קשה כמו שראיתי כשכתבת את הפתק ה37.5 עלה לך מאוד מהיר יחסית לכניסה שלישית

לגבי הטכניקה: אני הייתי אולי מרחיב באיזה 0.5-1 ס"מ את האחיזה שלך בכל צד, לפחות ממה שהיה נראה את תופסת יחסית צר בבנץ
אבל קשה לקבוע ממבט צד

לגבי הדדליפט כנל אחלה דדליפט ועלה יחסית טוב, בסומו קשה לקבוע כי סומו ברגע שמנתקים 99% שזה גם ננעל
ואם אני זוכר נכון הניתוק שלך היה קצת איטי אבל ישמצב היה לך את ה90 גם

לגבי הטכניקה: קצת הייתי קצת משפר יותר את הטכניקה בסומו את מתחילה עם ישבן קצת גבוה מידי, יותר תנועה של דדליפט קלאסי מה שיש לך פחות סומו כזה
תנסי להתחיל עם ישבן קצת יותר נמוך יש לך עכשיו הרבה זמן לעבוד על טכניקה ולהתקדם יותר

סה"כ אחלה תחרות ואחלה משקלים
כל הכבוד!!!

נערך לאחרונה:
אין אפשרות לעלות סרטונים ישירות לפורום, האפשרות הזו בוטלה ממזמן
כמו שאמרו תעלי ליוטיוב ותדביקי את הקישורים
מזל טוב על הזכייה באבסולטי טינזס
הייתה לך אחלה תחרות (רק תראי קצת יותר התלהבות חח) ואחלה שיער ורוד 😉

חבל שלא הלכת על ה40 בבנץ, הייתה לך התלבטות קשה כמו שראיתי כשכתבת את הפתק ה37.5 עלה לך מאוד מהיר יחסית לכניסה שלישית

לגבי הטכניקה: אני הייתי אולי מרחיב באיזה 0.5-1 ס"מ את האחיזה שלך בכל צד, לפחות ממה שהיה נראה את תופסת יחסית צר בבנץ
אבל קשה לקבוע ממבט צד

לגבי הדדליפט כנל אחלה דדליפט ועלה יחסית טוב, בסומו קשה לקבוע כי סומו ברגע שמנתקים 99% שזה גם ננעל
ואם אני זוכר נכון הניתוק שלך היה קצת איטי אבל ישמצב היה לך את ה90 גם

לגבי הטכניקה: קצת הייתי קצת משפר יותר את הטכניקה בסופו את מתחילה עם ישבן קצת קבוע מידי, יותר תנועה של דדליפט קלאסי מה שיש לך פחות סומו כזה
תנסי להתחיל עם ישבן קצת יותר נמוך יש לך עכשיו הרבה זמן לעבוד על טכניקה ולהתקדם יותר

סה"כ אחלה תחרות ואחלה משקלים
כל הכבוד!!!
חחח לא ידעתי שהיית שם, אתה מי שאמר לי על הלוג שלי שלא ידעתי איזה מקום אזכה? או שאני מתבלבלת אולי עם מישהו אחר.
אני אנסה להעלות כמו שהצעתם.

חחח לא ידעתי שהיית שם, אתה מי שאמר לי על הלוג שלי שלא ידעתי איזה מקום אזכה? או שאני מתבלבלת אולי עם מישהו אחר.

כנראה זה היה מישהו אחר, הלכתי לפני החלוקת תעודות וגביעים
הייתי עם חולצה של LBS 🥷 אולי ראית ולא ידעת שזה אני, לא נורא
תחרות הבאה

😉
מהממת קטנה !! את הרמת משקלים מדהימים והוכחת לכולם שהגודל לא קובע.
נהניתי לראות אותך ואפילו יותר נהניתי לראות את אמא שלך מחייכת וגאה בך.
שאפו על האבסולוטי, הגיע לך בענק. 🙌
ואני בטוחה שעוד נתראה בתחרויות הבאות (מקווה שבפעם הבאה האבסולוט יהיה שלי 😉)

הצלחת לשכנע את אימא להגיע ? איך עשית זאת ?

בטוח כשהיא הגיעה וראתה את הרמה והארגון, ואת כמות האנשים שביניהם יש גם נשים שמרימות משקלים מכובדים גרמה לבטוח בך ובעצם בכל ה"המקצוע" הזה.

הצלחת לשכנע את אימא להגיע ? איך עשית זאת ?

בטוח כשהיא הגיעה וראתה את הרמה והארגון, ואת כמות האנשים שביניהם יש גם נשים שמרימות משקלים מכובדים גרמה לבטוח בך ובעצם בכל ה"המקצוע" הזה.
עניתי לך לפני כמה זמן ששאלת אותי לגבי איך ההורים הסכימו לי , האמת אמא שלי אמרה שזו פעם אחרונה שאני מתחרה (אבל מגיל 16 לא צריך אישור הורים אז כמעט עוד מעט) היא הייתה מופתעת מהמשקלים ומזה שניצחתי היא הייתה בהלם, היא עדיין נגד לצערי

זה הייתי אני. אל תשווי אותי עם שחיף כמו @eyalmazuz 😵‍💫🥊

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית