הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 02/01/17

אימון B -

סקוואט:
60×1×5
55×2×5
אז לא יודעת מה קרה, אולי לא התאוששתי טוב או לא יודעת מה אבל הסקוואט ירד , עשיתי סט ראשון 60 היה נורא כבד כבר סט שני ושלישי עשיתי 55 כי כבר לא יכולתי להמשיך עם 60 היה קשה מדי, אבל לדעתי זה בסדר ואפילו טוב כי עוד לפני התחרות היו לי כל מיני בעיות עם הסקוואט אז זמן להתאושש קצת ולעשות ריסט קטן.

מתח:
3×5

פרס:
22.5×3×5
כבר יותר מדי זמן שאני תקועה במשקל הזה, איך שהגעתי אליו אני לא מתקדמת,
אני אעשה ריסט מאימון הבא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה הגיוני שאחרי תחרות את לא תוכלי לחזור ישירות למשקלים שעשית
תמיד אחרי תחרות לוקחים ריסט קטן
גם אולי כדאי לך לקחת ריסט טיפה יותר גדול ולעבור לLB בסקוואט
אמרת שמרגיש לך יותר טוב איתו

זה הגיוני שאחרי תחרות את לא תוכלי לחזור ישירות למשקלים שעשית
תמיד אחרי תחרות לוקחים ריסט קטן
גם אולי כדאי לך לקחת ריסט טיפה יותר גדול ולעבור לLB בסקוואט
אמרת שמרגיש לך יותר טוב איתו
כבר בתחרות עשיתי לואו בר, אפילו לא שמתי לב , כשעשיתי את הכניסות בסקוואט אוטומטית עשיתי לואו אפילו בלי כוונה

כבר בתחרות עשיתי לואו בר, אפילו לא שמתי לב , כשעשיתי את הכניסות בסקוואט אוטומטית עשיתי לואו אפילו בלי כוונה

מעולה, אז הגיע הזמן לשבור שיאים כבר ולתת טוטאל 600 תחרות הבאה

מעולה, אז הגיע הזמן לשבור שיאים כבר ולתת טוטאל 600 תחרות הבאה
חחח ממש , אולי לא 600 אבל אני מצפה להתקדמות טובה לתחרות הבאה. שאגב לא תהיה כנראה בגיל 15 בגלל שאחרי התחרות הזו ההורים הבהירו לי שזו הייתה האחרונה שלי, אז אולי עד גיל 16 אני אצליח להגיע לטוטאל גבוה יחסית אבל לא 600 😃

חחח ממש , אולי לא 600 אבל אני מצפה להתקדמות טובה לתחרות הבאה. שאגב לא תהיה כנראה בגיל 15 בגלל שאחרי התחרות הזו ההורים הבהירו לי שזו הייתה האחרונה שלי, אז אולי עד גיל 16 אני אצליח להגיע לטוטאל גבוה יחסית אבל לא 600 😃

600 ולא גרם אחד פחות!!

בדצמבר הבא יהיה לך 16?

תזייפי חתימה שלהם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית