נק' מוניטין:
2,839
- 1,740
- 1,101
זה הטוטאל שלי לתחרות הבאה, אני לא חולק אותו עם אף אחד.🤬😭מעולה, אז הגיע הזמן לשבור שיאים כבר ולתת טוטאל 600 תחרות הבאה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הטוטאל שלי לתחרות הבאה, אני לא חולק אותו עם אף אחד.🤬😭מעולה, אז הגיע הזמן לשבור שיאים כבר ולתת טוטאל 600 תחרות הבאה
משקל גוף 44.5
עלייה של 300 גרם מפעם קודמת.
הלוואי וכל שבוע זה יהיה ככה..
אימון A -
סקוואט:
60×3×3
ניסיתי סט ראשון 60 עשיתי רק 3 חזרות והמשכתי ככה היה ממש ממש קשה , פעם הבאה נראה אולי אני אוריד ל57.5 או 55 תלוי איך אני ארגיש
בנץ':
32.5×3×5
היה בסדר לגמרי, דווקא רק הבנץ' נשאר באותו משקל בלי בעיות
דדליפט:
75×1×5
חשבתי אולי לנסות 80 כמו שהיה לפני התחרות אבל גם זה היה גבולי.
רק 3?אימון הבא 3 פלטות דדליפט קל. אני מאמין בך.
😭
רק 3?
ברצינות, שכחתי.סוקה בלין
אמרנו ריסט לא להמשיך להתקדם
ברצינות, שכחתי.
חשבתי שאם אני אעשה פחות זה יהיה מספיק טוב , עדיין לעשות ריסט? כי הבנץ נגיד היה קל יחסית לא קשה, סקוואט אני אעשה ריסט ודדליפט גם היה סבבה דווקא
סיימת את ההכנה עם 65
ובערך 3 ימים אחרי התחרות נתת 60 זה לא בדיוק לתת פחות
כן עדיין עדיף ריסט שיתן לך מנוחה פיזית ונפשית קצת גם אם זה קצת מבאס
לפחות לסקוואט ולדדליפט
סקוואט לבערך 50
דדליפט לבערך 60-65
בנץ את לא חייבת לעשות ריסט אם היה לך קל
אתם צודקים אני בהחלט אעשה ריסט, אבל באמת ששכחתי אתמול שאני צריכה לעשות ריסט ובמקום זה ניסיתי להתקדם סתם :/אין מה להירתע מריסט קטן בסקוואט ובדדליפט
אימון B -
סקוואט:
50×3×5
היה בסדר אבל קצת קשה גם כי הייתי ממש עייפה לפני האימון וגם כי פעם ראשונה שאני עושה בלי חגורה, לא נראה לי שלפני זה עשיתי סקוואט 50 קילו בלי חגורה, תמיד עם.
מתח:
3×5
שמתי לב שכבר הרבה זמן מאז שהתחלתי לעשות 5 חזרות במתח הטכניקה עדיין לא כל כך טובה ועדיין קשה לי להשלים את החזרה שתיים אחרונות אני עושה אותם לא עד הסוף כל כך , איך אפשר לשפר את זה כי אני כבר די הרבה זמן ככה
פרס:
17×3×5
גם בפרס התחלתי ריסט והיה קל.
אני ממש מצוננת לאחרונה מקווה שלא אהיה גם חולה בהמשך :/
מצד שניתתנחמי, תמיד תזכרי שיש גברים ששוקלים 80 ולא מסוגלים לעשות אפילו מתח בלי להעזר בגומיה
מצד שני
הם שוקלים 80
@yujiniusמה הקשר?
יש אנשים ששוקלים 100 ועושים עוד מתח עם משקל עליהם של 30 ואפילו 40-50 קילו
80 קילו זה לא כזה כבד בשביל לא לעשות מתח
שוקל 110. המקסימום היה נראה לי שלשה עם 20 קילו עליי, אבל זה ממש לא משהו מטורף יש כאן חבר'ה הרבה יותר רציניים@yujinius
שקל מאה ומשהו ועשה מתח עם משקל עליו
😍וגם נראה ס1ס
איזה קטעמה הקשר?
יש אנשים ששוקלים 100 ועושים עוד מתח עם משקל עליהם של 30 ואפילו 40-50 קילו
80 קילו זה לא כזה כבד בשביל לא לעשות מתח
איזה קטע
אבל בכל זאת 80>50 ולכן יותר קל לבן אדם הלא מתאמן/מתאמן מתחיל לעשות מתח אם הוא שוקל פחות
איזה קטע
אבל בכל זאת 80>50 ולכן יותר קל לבן אדם הלא מתאמן/מתאמן מתחיל לעשות מתח אם הוא שוקל פחות
איזה קטע 100+50>80 ועדיין מצליח לעשות מתח
מ"ג זה לא אינדיקציה לאם אפשר לעשות מתח או לא