עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואי אחי לא קשור אבל אתה מת איזה תמונות פח יצאו לי 😆עלו התמונות תחרות (לא הפואנטה)
שמתי לב שהסקוואט שלך מאוד רחב
תקטיני את העמידה את מאבדת המון כוח ברוחב כזה
וואי אחי לא קשור אבל אתה מת איזה תמונות פח יצאו לי 😆
התמונה היחידה שהייתה סבירה מינוס זה הכניסה השלישית בסקוואט...
אבל אני עושה סקוואט רחב (או כמו שהרבה אומרים סומו) העמידה צריכה להיות כזו רחבה, לא? קיצור טוח תנועה.עלו התמונות תחרות (לא הפואנטה)
שמתי לב שהסקוואט שלך מאוד רחב
תקטיני את העמידה את מאבדת המון כוח ברוחב כזה
חחח גם לי התמונות יצאו לא טוב, היחידה הכביכול נורמלית זו אחת התמונות בבנץ,וואי אחי לא קשור אבל אתה מת איזה תמונות פח יצאו לי 😆
התמונה היחידה שהייתה סבירה מינוס זה הכניסה השלישית בסקוואט...
אבל אני עושה סקוואט רחב (או כמו שהרבה אומרים סומו) העמידה צריכה להיות כזו רחבה, לא? קיצור טוח תנועה.
חחח גם לי התמונות יצאו לא טוב, היחידה הכביכול נורמלית זו אחת התמונות בבנץ,
עמידה ברוחב כתפיים פחות או יותר יכולה להספיק, עמידה צרה יותר תקנה לך פחות יציבות אבל יותר כוח מאשר עמידה רחבה יותר, לצורך המחשה תנסי לנתר מהמקום בעמידה ברוחב כתפיים ואחר כך בעמידה רחבה יותר, את תרגישי הבדל עצוםאבל אני עושה סקוואט רחב (או כמו שהרבה אומרים סומו) העמידה צריכה להיות כזו רחבה, לא? קיצור טוח תנועה.
,
אבל את מאבדת הרבה כוח בסקוואט ככה תעשי סקוואט רגיל ולא סומו
אני אנסה בהחלט לשנות את העמידה כמו שהצעתם, זה לא תמיד היה ככה רחב , רק לפני משהו כמו חודש התחלתי את העמידה הרחבה מדי הזו .עמידה ברוחב כתפיים פחות או יותר יכולה להספיק, עמידה צרה יותר תקנה לך פחות יציבות אבל יותר כוח מאשר עמידה רחבה יותר, לצורך המחשה תנסי לנתר מהמקום בעמידה ברוחב כתפיים ואחר כך בעמידה רחבה יותר, את תרגישי הבדל עצום
חשבתי גם על זה, וגם על זה שאולי אני מתמקדת יותר מדי בשרירים האלו ונגיד לגב אני לא נותנת מספיק עבודה כי בדדליפט סומו לפי מה שהבנתי הגב עובד פחות ויותר כוח מהרגליים, אז אני אשנה לסקוואט רגיל לפחות.וגם עוד משהו, סקוואט רחב + סומו דדליפט? פחות או יותר אותו שרירים מעורבים בתרגילים הללו אז יוצא שהם בקושי מקבלים מנוחה...
בהצלחה, מקווה לראות אותך עם 1000 פאונד סקוואט תחרות הבאה בקלאני אנסה בהחלט לשנות את העמידה כמו שהצעתם, זה לא תמיד היה ככה רחב , רק לפני משהו כמו חודש התחלתי את העמידה הרחבה מדי הזו .
חשבתי גם על זה, וגם על זה שאולי אני מתמקדת יותר מדי בשרירים האלו ונגיד לגב אני לא נותנת מספיק עבודה כי בדדליפט סומו לפי מה שהבנתי הגב עובד פחות ויותר כוח מהרגליים, אז אני אשנה לסקוואט רגיל לפחות.
שינוי של רוחב העמידה שלך ורוחב האחיזה זה דבר טבעי לגמרי ואין מה להצטער עליו או לחשוש ממנו, זה משהו שבסופו של דבר קורה לכולנו ובשלב מסוים את פשוט תמצאי את רוחב העמידה ורוחב האחיזה שיהיה הכי אידיאלי עבורךאני אנסה בהחלט לשנות את העמידה כמו שהצעתם, זה לא תמיד היה ככה רחב , רק לפני משהו כמו חודש התחלתי את העמידה הרחבה מדי הזו .
.
ברור, גם יהיה 600 טוטאל כמו שכבר אמרו פה, ודדליפט 3 פלטות, הכל יהיה ..בהצלחה, מקווה לראות אותך עם 1000 פאונד סקוואט תחרות הבאה בקל
אימון A -
סקוואט:
52.5×3×5
החלטתי להוסיף 2.5 ולא 5 קילו כי את הריסט בסקוואט התחלתי אימון קודם ואת הריסט בדדליפט רק היום אז שיהיה מתואם ופעם הבאה אני אוסיף עוד 2.5 לסקוואט ולדדליפט 5 ככה שההתקדמות תהיה אחידה בלי פער. מה שחשוב לי לציין זה שגם היום עשיתי בלי חגורה ואף פעם לא עשיתי משקלים כאלו בלי חגורה ודווקא היה בסדר, חוץ מבסט האחרון בחזרה האחרונה נתקעתי משהו כמו 3 שניות באמצע ורק אז הצלחתי לעלות אבל היה בסדר. וגם קצת היצרתי את העמידה עכשיו פחות רחב.
בנץ':
32.5×3×5
היה בסדר אבל כנראה שגם פה אתחיל ריסט כי אני תקועה על המשקל הזה משהו כמו חודש אולי למרות שלא ניסיתי 35 אני פוחדת לנסות לא יודעת למה , וגם פה הרחבתי את האחיזה כי היא הייתה ממש צרה יחסית וזה די עוזר אבל צריכה להתרגל.
דדליפט:
65×1×5
גם פה עשיתי בלי חגורה אבל המשקל היה ממש קשה עוד בחימום בכל זאת אני רוצה להתקדם בלי חגורה כל עוד אני יכולה.
פאוורקלין ?
היום החלטתי סוף סוף להוסיף פאוור קלין לתכנית כמו שצריך , עבדתי על טכניקה כמובן עם מוט של 12 וצילמתי גם שתוכלו לבדוק ולתת הערות מקווה שהזוויות בסדר .
אבל אני לא יודעת אם זה מאוחר מדי להוסיף בשלב הזה כי הייתי צריכה כבר הרבה קודם להתחיל לכבוד על זה או שזה בסדר להוסיף רק עכשיו?
הסרטון:
קצת לא קשור אבל לא ציינתי בלוג שאני לוקחת ראקוטן כבר משהו כמו 3 חודשים וקצת יותר, בהתחלה היה מינון של 20 מג עכשיו אני ב30 ורק לאחרונה התחילו לי כל מיני כאבי גב ומפרקים ממש ממש בקטנה ולא כל הזמן , זה לא משהו רציני אין לי מושג אם זה בגלל הראקוטן אבל אני משתדלת גם לעשות מתיחות כי זה קצת עוזר אבל זה לא פוגע לי באימונים בכלל להפך אני מרגישה הרבה יותר טוב אחרי אימון, בקיצור חשבתי לציין כי אולי אם זה יהיה חזק יותר אני אצטרך "להרגע" קצת עם האימונים אבל מקווה שלא.
אז בכלל לא לנסות אפילו לעבוד על פאוורקלין? כי גם המתח עדיין לא כזה טוב הטכניקה לא כל כך טובהראוקוטן גורם לכאבי פרקים ומפרקים
תופעה נפוצה זה כאבי גב, גם לי יש אין ממה לדאוג
מקסימום אם את מרגישה שמחמיר אין מנוס וצריך להוריד קצת את העומס ולהוריד משקל (או להפסיק את הטיפול עם הכדורים 🤡)
זה לא פאוורקלין בכלל
א' העמידה רחבה מידי פאוורקלין עושים בעמידה של דדליפט קלאסי
ב' אתה רק מכופפת את הידיים, פאוורקלין אמור להיות תנועה אחרת
ג' תישארי עם מתח יהיה לך יותר עדיף אם אין לך מדריך שעושה WL שיכול ללמד אותך
אז בכלל לא לנסות אפילו לעבוד על פאוורקלין? כי גם המתח עדיין לא כזה טוב הטכניקה לא כל כך טובה
אז מה אתה בעצם אומר? אם אני אתרגל ואנסה אני אוכל בסוף להצליח ללמוד את התרגיל לבד? או שעדיף להתמקד כבר בלהתקדם בתכנית הרגילה וזהו? אני כבר חודשיים בss אז לא יודעת מה זה ייתן לי כי עד שאני אלמד את הטכניקה כבר אני אסיים את התכניתפאוור קלין זה תרגיל שלא לומדים לא בשבועיים וגם לא בחודש כדי להגיע לטכניקה מושלמת, זה דבר שנדרש הרבה זמן כדי לבצע בשליטה אבסולוטית בטכניקה וזה גם תרגיל לא פשוט ליישום, זה מצריך דגש על המון דברים שהרבה יותר קשה לבצע אותם בהשוואה לסקוואט או דדליפט כמו הכנסת ברכיים, העברת המוט כמו בHigh Pull בלי לעוף אחורה שזו תנועה שלוקח לא מעט זמן לתרגל וליישם אותה גם כתנועה איטית ולוקח עוד יותר זמן ליישם אותה כשמבצעים את הקלין באופן מלא ולא בשלבים, שזה אומר לקחת את המוט מהרצפה ולבצע את כל שלבי הקלין במהירות הרי ללא מהירות לא יבוא לידי ביטוי הכוח המתפרץ
אז מה אתה בעצם אומר? אם אני אתרגל ואנסה אני אוכל בסוף להצליח ללמוד את התרגיל לבד? או שעדיף להתמקד כבר בלהתקדם בתכנית הרגילה וזהו? אני כבר חודשיים בss אז לא יודעת מה זה ייתן לי כי עד שאני אלמד את הטכניקה כבר אני אסיים את התכנית
יבוצעתוותרי על הפאוורקלין
תישארי עם מתח