הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אז מה אתה בעצם אומר? אם אני אתרגל ואנסה אני אוכל בסוף להצליח ללמוד את התרגיל לבד? או שעדיף להתמקד כבר בלהתקדם בתכנית הרגילה וזהו? אני כבר חודשיים בss אז לא יודעת מה זה ייתן לי כי עד שאני אלמד את הטכניקה כבר אני אסיים את התכנית
שנה שעברה אני מאוד רציתי לעשות פאוור קלין וניסתי ללמוד אותו בשלבים, עשיתי מיליון סטים של Muscle Cleans של High Pulls ושל Hang Clean ואפילו שהיה לי ממי ללמוד זה לא עזר ואני עד היום לא חושב שאני עושה קלין בטכניקה טובה, אם יש לך אפשרות להתקדם במתח אז עדיף שזה מה שתעשי כרגע, תמיד אפשר ללמוד קלין אבל אני לא חושב ששווה להשתמש באפקט המתאמן המתחיל על לימוד קלין למשך חודש-חודשיים בזמן שאפשר להתקדם במשהו אחר

לגבי פאוורקלין - כאחד שלמד את זה לבד:
התרגיל לא יותר מידי קשה, למדתי ביום אחד ובסוף היום הייתה לי כבר טכניקה טובה.
תתחילי מפרונט סקוואטים, תמצאי את האחיזה האידיאלית ואחרי זה,
תתחילי לעשות פאוור קלין קל עם מוט ריק מגובה האגן.
תנסי להוריד קצת כמו דדליפט ואז לעלות בכוח מתפרץ ולתת מכה עם האגן למוט ולעשות שראג באותו זמן.
אל תשתמשי בידיים ותנסי לתפוס את המוט על הדלטא הקדמית בתפיסה של פרונט סקוואט.
לוקח זמן לתפוס את זה כמו שצריך אבל תביני בסופו של דבר.
אם את רוצה להתקדם משם לקלינים - תוסיפי פרונט סקוואטים לתוכנית ותשלבי עם הפאוורקלין.
לאחר מכן את תוכלי לתת את המכה עם האגן ולרדת באותו זמן לפרונט סקוואט ותמצאי את עצמך בקלין.

לגבי פאוורקלין - כאחד שלמד את זה לבד:
התרגיל לא יותר מידי קשה, למדתי ביום אחד ובסוף היום הייתה לי כבר טכניקה טובה.
תתחילי מפרונט סקוואטים, תמצאי את האחיזה האידיאלית ואחרי זה,
תתחילי לעשות פאוור קלין קל עם מוט ריק מגובה האגן.
תנסי להוריד קצת כמו דדליפט ואז לעלות בכוח מתפרץ ולתת מכה עם האגן למוט ולעשות שראג באותו זמן.
אל תשתמשי בידיים ותנסי לתפוס את המוט על הדלטא הקדמית בתפיסה של פרונט סקוואט.
לוקח זמן לתפוס את זה כמו שצריך אבל תביני בסופו של דבר.
אם את רוצה להתקדם משם לקלינים - תוסיפי פרונט סקוואטים לתוכנית ותשלבי עם הפאוורקלין.
לאחר מכן את תוכלי לתת את המכה עם האגן ולרדת באותו זמן לפרונט סקוואט ותמצאי את עצמך בקלין.

קל לדבר קשה לבצע
תוכיח שבאמת יש לך טכניקה טובה בפאוורקלין
ואין סיכוי שלמדת את התרגיל ביום

קל לדבר קשה לבצע
אי אפשר ממש להגיד שלמדתי אותו ביום, הרבה זמן לפני זה עשיתי פרונט סקוואטים והתרגלתי לאחיזה.
אבל תרגלתי את התרגיל עצמו באותו יום.
בהתחלה זה היה ממש גרוע, אבל עשיתי איזה 15 סטים של 20 עם מוט ריק כדי לתרגל את הטכניקה והיא השתפרה (גם ראיתי לפני זה כמה סרטונים של איך לעשות).
והיום כשאני אלך למכון אני אצלם לך פאוור קלינים קלים אחרי הסקוואטים, לא עשיתי הרבה זמן אבל נראה לי שאני עדיין אצליח לעשות טוב.

קל לדבר קשה לבצע
לא יודע כמה הטכניקה הייתה טובה בסוף אימון, אבל זה מה שיש

ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 11/01/17

אימון B -

סקוואט:
55X3X5
בהתחלה ניסיתי לעשות בלי חגורה והצלחתי משהו כמו 3 או 2 חזרות הרגשתי ממש חלשה היום ושהכל כואב הכאבים רק נהיים חזקים יותר אז עשיתי את שאר הסטים עם חגורה והיה בסדר לגמרי לא קשה
אפילו יש סרטון של הסט השני (או השלישי תלוי אם סופרים את הסט הראשון הכושל)

נדירות הפעמים שאני מצלמת סרטון וכשזה קורה אז הצילום לא משהו -_-
מקווה שאפשר להבין מזה משהו

מתח:
3X5
עדיין עובדת על טכניקה

פרס:
20X3X5
העלתי ב3 קילו

קרא את שאר עדכון הלוג...

את עומדת עדיין רחב
תקטיני עוד את העמידה
בנוסף המוט לא יושב במקום שהוא אמור לשבת בהנחה ואת עושה LB
המוט יושב לך על הטרפזים הוא אמור לשבת על הכתף אחורית
תראי בהשוואה לתמונה הזו (צד ימים זה LB צד שמאל HB)
Ultimate-Guide-To-Proper-Powerlifting-Squat-Form-High-Bar-vs-Low-Bar-1024x481.png

את עומדת עדיין רחב
תקטיני עוד את העמידה
בנוסף המוט לא יושב במקום שהוא אמור לשבת בהנחה ואת עושה LB
המוט יושב לך על הטרפזים הוא אמור לשבת על הכתף אחורית
תראי בהשוואה לתמונה הזו (צד ימים זה LB צד שמאל HB)
Ultimate-Guide-To-Proper-Powerlifting-Squat-Form-High-Bar-vs-Low-Bar-1024x481.png
ניסיתי בסט הראשון (לא הכושל) עמידה צרה יותר וזה היה קצת יותר קשה אבל ניסיתי סקוואט קלאסי, אני אנסה להצר את העמידה (למרות שזה בסדר אם אני אשאר בערך ככה? כי זה הכי נוח לי נראה לי) לגבי המוט חשבתי שאני לא עושה LB אבל לא ידעתי בוודאות אני אנסה לעשות כמו שצריך למרות שזה גם נוח כי כשרק התחלתי להתאמן המוט היה בכלל יותר על הצוואר אפילו ועכשיו זה דווקא מאוד נוח לי, אבל בכל זאת אנסה

ניסיתי בסט הראשון (לא הכושל) עמידה צרה יותר וזה היה קצת יותר קשה אבל ניסיתי סקוואט קלאסי, אני אנסה להצר את העמידה (למרות שזה בסדר אם אני אשאר בערך ככה? כי זה הכי נוח לי נראה לי) לגבי המוט חשבתי שאני לא עושה LB אבל לא ידעתי בוודאות אני אנסה לעשות כמו שצריך למרות שזה גם נוח כי כשרק התחלתי להתאמן המוט היה בכלל יותר על הצוואר אפילו ועכשיו זה דווקא מאוד נוח לי, אבל בכל זאת אנסה

אין בעיה שתעמדי כלכך רחב אבל לרוב רוחב עמידה בכזה ביחס לגודל של הגוף יוצא שאתה מאבדת הרבה כוח
בדכ או אנשים ששוקלים ממש הרבה 140+ או כאלה שמתחרים עם חליפות עומדים ככה רחב
תנסי לשחק בחימום עם כל מיני עמידות שונות, צר מאוד, בינוני וכו' עד שתרגישי נוח.

לגבי הפוזיציה של המוט, בגלל שהמוט נמצא למעלה אז כאשר את יורדת למטה והגב גם מתכופף, אז המוט לא נמצא מעל אמצע מרכז כף הרגל ואז את מאבדת את הנקודה הכי חזקה שלך וגוף מפצה על זה בכך שהוא מנסה לאזן את עצמו. ואז את מאבדת כוח בעלייה כי הוא משתמש בשרירים בצורה לא נכונה. לכן עדיף לך להוריד את המוט למטה לכתף אחורית מאשר על הטרפזים כל עוד את רוצה לעשות LB

ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 13/01/17

אימון A -

סקוואט:
57.5×3×5
העלתי ב2.5 קילו בסט הראשון העמידה הייתה ממש רחבה אבל בסט השני זה היה בדיוק בגובה הכתפיים האמת קצת חששתי כי זה היה נראה לי מאוד לא נוח לעמוד ככה אבל היה הרבה יותר קל בסט השלישי העמידה הייתה גם צרה אבל קצת יותר מרוחב הכתפיים.

אפילו צילמתי את הסט השלישי (סליחה על שבירת הצוואר)

בנץ':
27.5×3×5
עושה ריסט

דדליפט:
67.5×1×5
העלתי ב2.5 עשיתי עם חגורה היה קצת קשה האמת כבר בחימום

אירובי:
24 דקות של גיהנום

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם אני לא טועה דרך העורך של הווידאו ביוטיוב את יכולה לסובב את הסרטון.

זה נראה שאת לא מנצלת את הbounce כל כך את מגיעה למטה ועולה לאט יחסית, איך שאת למטה את צריכה לעלות ישר

זה נראה שאת לא מנצלת את הbounce כל כך את מגיעה למטה ועולה לאט יחסית, איך שאת למטה את צריכה לעלות ישר
אני ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות אבל פשוט לא מצליחה להבין את זה, אני מבינה איך עושים אבל זה לא בדיוק ''עובד'' לי

עדיין נראה שהמוט לא נמצא במקום הנכון

עדיין נראה שהמוט לא נמצא במקום הנכון
דווקא בשני הסטים הראשונים כן עשיתי לואו בר כמו שבתמונה , בסט השלישי קצת העלתי למעלה את המוט בלי סיבה

אני ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות אבל פשוט לא מצליחה להבין את זה, אני מבינה איך עושים אבל זה לא בדיוק ''עובד'' לי
אפשר לעבוד על זה גם מחוץ למכון, תבצעי סקוואט משקל גוף ובשנייה שאת שוברת מקביל תנסי לנתר הכי מהר והכי גבוה שאת מצליחה תוך כדי התיישרות כמו בעלייה בסקוואט ועם הזמן תעבדי ככה שבמקום לנתר את פשוט מבצעת עלייה בדיוק כמו בסקוואט במכון, ככה אפשר לתרגל ולהתרגל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית