הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
את לא חושבת על הסקוואט כתנועה של התחת אלא של עלייה
תחשבי שאת נמצאת למטה שהדבר היחיד שיכול לזוז בגוף שלך זה התחת
ותדחפי אותו למעלה
אל תדחפי את הגוף להתיישר אלא תחשבי על לנסות לגעת עם התחת בתקרה

כשעשיתי עם משקל נמוך יחסית עוד כשרק התחלתי להתאמן ככה בדיוק הייתי עושה, אבל כשהמשקל עלה נהיה לי קשה עד שכבר לא יכולתי אבל אני אנסה את מה שהצעתם.

כשעשיתי עם משקל נמוך יחסית עוד כשרק התחלתי להתאמן ככה בדיוק הייתי עושה, אבל כשהמשקל עלה נהיה לי קשה עד שכבר לא יכולתי אבל אני אנסה את מה שהצעתם.
זה עניין של תרגול, זה יעזור לך משמעותית במשקלים כבדים כי בלי זה התנועה לא מבוצעת בשלמות אז את לא מנצלת את כל הכוח שאפשר לנצל

ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 16/01/17

אימון B -

סקוואט:
60X1X5
60X1X2
55X2X5
אז הייתי אמורה לעשות 60 היום אבל, בגלל שהייתי היום בטיול שבו טיפסנו והלכנו מלא , התעייפתי ממש לפני האימון הרגשתי שלא יכולתי לזוז לכן נכשלתי, הסט הראשון של 60 היה בעייתי לא כל כך שברתי מקביל , אחרי זה שהחלטתי לנסות עוד פעם 60 עשיתי רק 2 חזרות החלטתי להוריד ל55 ולעבוד יותר על טכניקה , הרגליים ברוחב כתפיים , והחלטתי להישאר עם המוט איפה שהיה בסרטון האחרון כי זה יותר נוח לי.
אני דווקא בסדר עם המשקל כי זה קצת מאזן את הריסט בסקוואט עם הדדליפט כי הריסט בדדליפט התחלתי מאוחר יותר אז אימון הבא אני אנסה 60 סקוואט.

מתח:
3X5
הטכניקה ממש השתפרה, היה ממש קליל דווקא אין לי מושג איך מאימון קודם שהמתח היה קשה פתאום עשיתי היום ממש בקלות.

פרס:
22.5X3X5
בעיקרון סיימתי את הריסט בפרס אימון הבא אני צריכה לעשות סוף סוף 25 מאוד מקווה שאני אצליח למרות שהפרס היום הרגיש כבד אז לא יודעת אם אני אצליח 25 אפילו אחרי הריסט הזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא נורא לא קרה כלום, שבוע הבא זה יעלה

לא נורא לא קרה כלום, שבוע הבא זה יעלה
אתה מתכוון לסקוואט? אם כן אז למה שבוע הבא? יש לי עוד 2 אימונים השבוע, הציפייה (שלי לפחות) זה שכבר אימון הבא זה יעלה

אתה מתכוון לסקוואט? אם כן אז למה שבוע הבא? יש לי עוד 2 אימונים השבוע, הציפייה (שלי לפחות) זה שכבר אימון הבא זה יעלה
לרגע שכחתי שזה ss ולא התקדמות שבועית כמו בטקסס או 5x5

תוסיפי 100-200
50 קל' לא יקדמו אותך בכלום

עדכון לוג: 18/01/17

אימון A -

סקוואט:
60X3X5
עלה כמו שצריך , אפילו לא היה כזה קשה.
אפילו הצלחתי לעבוד היום עם כוח מתפרץ כמו שהסבירו לי פה וביחד עם העמידה של סקוואט קלאסי ולא רחב מאוד כמו שהייתי עושה , זו טכניקה הרבה יותר נוחה וזה מאוד עוזר לי

בנץ':
30X3X5
ממשיכה עם הריסט , העלתי ב2.5 קילו מפעם קודמת

דדליפט:
70X1X5
גם פה ממשיכה בריסט ובינתיים העלתי ב2.5 קילו מפעם קודמת

אירובי (?)
התכנון היה גם לעשות קצת אירובי בסוף אבל אחרי 5 דקות הפסקתי כי הייתי ממש ממש עייפה מהאימון

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 20/01/17

אימון B -

סקוואט:
62.5×3×5
באופן מפתיע לחלוטין לא ציפיתי שאצליח אבל הצלחתי והיה בסדר, העומק השתפר

מתח:
3×5
הטכניקה כבר ממש השתפרה ואפילו לא כל כך קשה לי כבר אני עולה "חלק" ולא מתעייפת באמצע

פרס:
22.5×3×5
אז היום אחרי שסיימתי ריסט הייתי אמורה לעשות 25 כבר בפעם הראשונה אבל אין לי מושג למה שוב לא הצלחתי, והרגע סיימתי ריסט אז אני לא מבינה איפה הבעיה , כאילו נתקעתי על 22.5 וזהו, ניסיתי להוסיף חגורה כבר כמה אימונים אבל בכל זאת הגב שלי לא כל כך ישר כמו שצריך

16 דקות אירובי

קרא את שאר עדכון הלוג...

בפרס הגב לא אמור להיות ישר הוא אמור להיות מוטה קצת אחורה
Overhead-Press-Form-Stance.jpg

פרס זה התרגיל שהכי חלש אצל כולם אז באופן יחסי כאילו גם את תתקדמי בו הכי פחות
אין סיבה לדאג שהפרס לא מתקדם כמו שצריך תנסי אימון הבא שוב, תצלמי גם אולי יש קצת בעיה של טכניקה שאפשר לפתור

פרס זה התרגיל שהכי חלש אצל כולם אז באופן יחסי כאילו גם את תתקדמי בו הכי פחות
אין סיבה לדאג שהפרס לא מתקדם כמו שצריך תנסי אימון הבא שוב, תצלמי גם אולי יש קצת בעיה של טכניקה שאפשר לפתור
לא הבנתי, לנסות את ה25 פעם הבאה גם? אני אשתדל לצלם אם אוכל

עדכון לוג: 23/01/17

אימון A -

סקוואט:
לא כל כך עשיתי, עשיתי אבל זה מסובך, לא שלא יכולתי לא הייתי עייפה ואין לי פציעה או משהו, אבל בגלל בעיה מסויימת לא עשיתי , בלי קשר לזה החלטתי להוסיף באימון אמצע השבוע סקוואט קל

בנץ':
32.5X3X5
סיימתי את הריסט פעם הבאה אמור לעשות 35 מקווה, אבל ה32.5 היה די קל אז אני אופטימית

דדליפט:
72.5X1X5
ממשיכה בריסט , העלתי ב2.5 קילו מפעם קודמת

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
דדליפט עושים סט אחד של 5 לא 3x5

עדכון לוג: 25/01/17

אימון B -

סקוואט:
60X1X5
שוב, אותה סוג של בעיה שהיה לי אימון קודם זה לא פציעה או עייפות וגם לא מעצלנות , וכן יכולתי לעשות 3X5 של 62.5 או אפילו 65 אבל העדפתי שלא.

מתח:
3X5
היה האמת קשה יותר לא יודעת למה אבל בהשוואה לפעמים קודמות זה הרגיש כאילו פעם ראשונה אני עושה מתח היה קשה

פרס:
25X3X5
אז סוף סוף , חשבתי שבחיים אני לא אצליח והאמת שלא ציפיתי אבל הצלחתי את ה25 אחרי משהו כמו חודשיים שהייתי תקועה על 22.5 אפילו צילמתי את הסט השלישי
(זו לא הזווית הכי מושלמת אבל זה מה יש)

נ.ב.
זה לא כל כך קשור, אבל לא נשקלתי היום בבוקר כי לא היה לי זמן אז אני אשקל מחר , סך הכל איחור של יום
קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית