הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון המלצות שלכם

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה צריך המלצה לתרגיל חזק וטוב להמסטרינג(שריר הירך האחורי) אין בחדר כושר מכונה בשביל זה ... אשמח להמלצות

כמו כן אשמח להמלצות של פחמימות לימי העמסת פחמימות (נמצא בתפריט חיטוב) תודה מראש לעוזרים...

לגבי התרגיל , אני מאוד אוהב את ה- stiff leg deadlift / Romanian deadlift

אם אין מכונה ייעודית, אז או סטיף לג או :

• פותח/ת השרשור
אם אין מכונה ייעודית, אז או סטיף לג או :

בדרך כלל אני מרים במכונה הזאת סביבות ה50 קילו ככה שעם משקולת של 30(זה הכי הרבה שיש) לא כזה ארגיש את העבודה יש לך
אולי עוד המלצות?
לגבי התרגיל , אני מאוד אוהב את ה- stiff leg deadlift / Romanian deadlift
יש לך איזה סרטון טוב ללמוד ממנו?

בעיה שאני לא גמיש עם הגב אני יוצר קימור איתו בנסיונות לעשות דדליפט אז בטח שהרגליים ישרות אתקשה...

אין דבר כזה לא גמיש עם הגב... תתחיל עם מוט ריק ותעלה לאט לאט. אם אתה עדיין מתקשה אז תעשה את התרגיל השני.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה לא גמיש עם הגב... תתחיל עם מוט ריק ותעלה לאט לאט. אם אתה עדיין מתקשה אז תעשה את התרגיל השני.
אני כאילו לא מצליח לשמור על הגב ישר עם המוט להגעה לרצפה הגב שלי יוצר קשת ויוצא החוצה

תרד כמה שאתה יכול. מה שחשוב הוא לא להגיע עד למטה עם המוט אלא להרגיש את המתיחה בהמסטרינג. תצפה ביוטיוב בסרטון של " ...alan thrall "STOP deadlifting until הוא מסביר את זה שם בצורה מצויינת

• פותח/ת השרשור
תרד כמה שאתה יכול. מה שחשוב הוא לא להגיע עד למטה עם המוט אלא להרגיש את המתיחה בהמסטרינג. תצפה ביוטיוב בסרטון של " ...alan thrall "STOP deadlifting until הוא מסביר את זה שם בצורה מצויינת

זה לא מקצר את השריר שאני כביכול לא עובד עד נגיעה ברצפה עם המוט כמו לדוגמה שאני יעשה יד קדמית עם משקולות חופשי ולא יישר את היידים עד נעילה כמעט של המפרק ויעשה חצי תנועה

זה לא מקצר את השריר שאני כביכול לא עובד עד נגיעה ברצפה עם המוט כמו לדוגמה שאני יעשה יד קדמית עם משקולות חופשי ולא יישר את היידים עד נעילה כמעט של המפרק ויעשה חצי תנועה
כל עוד אתה מגיע לסוף טווח התנועה שלך, זה מאריך את השריר ולא מקצר אותו

Back
למעלה תחתית