עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אין מכונה ייעודית, אז או סטיף לג או :
יש לך איזה סרטון טוב ללמוד ממנו?לגבי התרגיל , אני מאוד אוהב את ה- stiff leg deadlift / Romanian deadlift
בדרך כלל אני מרים במכונה הזאת סביבות ה50 קילו ככה שעם משקולת של 30(זה הכי הרבה שיש) לא כזה ארגיש את העבודה יש לך
אולי עוד המלצות?
יש לך איזה סרטון טוב ללמוד ממנו?
אתה כן, זה שונה מקושי של מכונה.
בעיה שאני לא גמיש עם הגב אני יוצר קימור איתו בנסיונות לעשות דדליפט אז בטח שהרגליים ישרות אתקשה...
אני כאילו לא מצליח לשמור על הגב ישר עם המוט להגעה לרצפה הגב שלי יוצר קשת ויוצא החוצהאין דבר כזה לא גמיש עם הגב... תתחיל עם מוט ריק ותעלה לאט לאט. אם אתה עדיין מתקשה אז תעשה את התרגיל השני.
תרד כמה שאתה יכול. מה שחשוב הוא לא להגיע עד למטה עם המוט אלא להרגיש את המתיחה בהמסטרינג. תצפה ביוטיוב בסרטון של " ...alan thrall "STOP deadlifting until הוא מסביר את זה שם בצורה מצויינת
כל עוד אתה מגיע לסוף טווח התנועה שלך, זה מאריך את השריר ולא מקצר אותוזה לא מקצר את השריר שאני כביכול לא עובד עד נגיעה ברצפה עם המוט כמו לדוגמה שאני יעשה יד קדמית עם משקולות חופשי ולא יישר את היידים עד נעילה כמעט של המפרק ויעשה חצי תנועה
כל עוד אתה מגיע לסוף טווח התנועה שלך, זה מאריך את השריר ולא מקצר אותו