הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון גב

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה מחפש תרגילים חדשים וקשים לאימון גב שלי אשמח מאוד להמלצות
עושה כרגע:
חתירה בישיבה
מתח
פול אובר
פולי עליון
ומושך מוט בחתירה
ומסור

אשמח לתרגילים מורכבים ושעובדים חזק על הגב..
תודה מראש!

אתה מנסה לבנות כנפיים משרירים?
אין לך ממש שום צורך להוסיף פה תרגילים, אתה צריך להוריד תרגילים, את הרוב
זה לא עובד בשיטת הכמה שיותר יותר טוב

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה לבנות כנפיים משרירים?
אין לך ממש שום צורך להוסיף פה תרגילים, אתה צריך להוריד תרגילים, את הרוב
זה לא עובד בשיטת הכמה שיותר יותר טוב
אני רוצה להחליף את התרגילים בחדשים זאת הכוונה כנראה לא הסברתי את עצמי נכון אני מרגיש מעולה עם התוכנית abc רוצה לגוון באימון גב מרגיש שהוא קל לי מחפש תרגילים שונים וקשים ובאימון אני עושה בין4-5 תרגילים
כשניסו להסביר לך בצורה נורמלית לא השכלת להבין
למה אתה כל כך מתנגד לabc?

אני רוצה להחליף את התרגילים בחדשים זאת הכוונה כנראה לא הסברתי את עצמי נכון אני מרגיש מעולה עם התוכנית abc רוצה לגוון באימון גב מרגיש שהוא קל לי מחפש תרגילים שונים וקשים ובאימון אני עושה בין4-5 תרגילים

למה אתה כל כך מתנגד לabc?
4-5 תרגילים זה אפילו יותר מדי, קח 2-3 אם אתה עובד עם פיצול, ואין כזה דבר קל מדי, יש לא משקיע מספיק מאמץ בתרגיל
והסיבה להתנגדות ל-ABC היא שכנראה אתה כן תגדל וכן תהיה לך התקדמות, אבל נמוכה מאוד יחסית למשהו יותר מוכח, שאלה הדברים שממליצים פה בפורום לרוב

• פותח/ת השרשור
נהיה לך קל? חשבת להעלות משקל במקום להחליף תרגיל?
מעלה משקלים אבל כבר הרבה זמן שאני עושה רוטינה של אותם תרגילים רוצה לגוון וליצור משהו חדש בגוף שלא יתרגל לעבודה של אותם תרגילים
ואגב אני בחיטוב ככה שאני מנסה לשמור על המשקלים זה הסיבה..
חוסר יעילות
אתה תעשה מה שבא לך עם הזמן והגוף שלך
פה בפורום הרוב המוחלט לא ימליצו על תוכנית כזו מאותן סיבות
אני מרגיש שאני חייב להתאמן כמעט כל יום ואני משלב את האימוני אירובי ביחד עם האינאירובי ככה שאני ארגיש כאילו אני לא עובד מזכיר אני בחיטוב כרגע..
4-5 תרגילים זה אפילו יותר מדי, קח 2-3 אם אתה עובד עם פיצול, ואין כזה דבר קל מדי, יש לא משקיע מספיק מאמץ בתרגיל
והסיבה להתנגדות ל-ABC היא שכנראה אתה כן תגדל וכן תהיה לך התקדמות, אבל נמוכה מאוד יחסית למשהו יותר מוכח, שאלה הדברים שממליצים פה בפורום לרוב
אני משקיע אבל מגיע למצב שאין גירוי מספיק ב2-3 תרגילים זה הסיבה שהעלתי את מספר התרגילים ואני נמצא בחיטוב ככה שאני מנסה לשמור על המסה הקיימת (ככה שאני לא מעלה משקלים כי אני לא מצליח)

אני מרגיש שאני חייב להתאמן כמעט כל יום ואני משלב את האימוני אירובי ביחד עם האינאירובי ככה שאני ארגיש כאילו אני לא עובד מזכיר אני בחיטוב כרגע..
זה כי התרגלת לנפח אטומי
תעבור לתוכנית כמו AB עצימה
מהר מאוד ההגשה תשתנה
וגם התוצאות בהתאם

נ.ב
אין קשר אם זה חיטוב/מאסה
עניין של התאמת התוכנית למול היכולות

• פותח/ת השרשור
זה כי התרגלת לנפח אטומי
תעבור לתוכנית כמו AB עצימה
מהר מאוד ההגשה תשתנה
וגם התוצאות בהתאם

נ.ב
אין קשר אם זה חיטוב/מאסה
עניין של התאמת התוכנית למול היכולות
כמה תרגילים לתת לשריר גדול בA
וכמה בB
וכמה אתה ממליץ 3-4?
אני חושש מזה טיפה כי אני מאוד אוהב לעבוד רגליים וככה אני כאילו גג יכול לשלב 2-3 תרגילים
אשמח להכוונה טיפה ממך
תודה מראש על העזרה וסליחה על כל השאלות

כמה תרגילים לתת לשריר גדול בA
וכמה בB
וכמה אתה ממליץ 3-4?
אני חושש מזה טיפה כי אני מאוד אוהב לעבוד רגליים וככה אני כאילו גג יכול לשלב 2-3 תרגילים
אשמח להכוונה טיפה ממך
תודה מראש על העזרה וסליחה על כל השאלות
מעלה משקלים אבל כבר הרבה זמן שאני עושה רוטינה של אותם תרגילים רוצה לגוון וליצור משהו חדש בגוף שלא יתרגל לעבודה של אותם תרגילים

אני משקיע אבל מגיע למצב שאין גירוי מספיק ב2-3 תרגילים זה הסיבה שהעלתי את מספר התרגילים ואני נמצא בחיטוב ככה שאני מנסה לשמור על המסה הקיימת (ככה שאני לא מעלה משקלים כי אני לא מצליח)
אתה ממש במצב של כל המוסיף גורע
אתה מוסיף הכל על הכל, וככה אי אפשר להתקדם לשום מקום, וגם אם אתה בחיטוב, אתה מזיק לעצמך
תתחיל מההתחלה עם תוכנית כמו שצריך, ממוקדת על תרגילי בסיס, לא מפוזרת מדי ולא מלאה בשטויות
תאמין לי שגם עם 3 תרגילים באימון אפשר להגיע לגירוי מספיק

אם תעשה נניח לרגליים סקוואט 3x5 ומכרעים 3x8 עם משקלים מאתגרים אז אין סיכוי שלא תרגיש ״גירוי״
כנ״ל לגבי מתח/צ׳ין אפס 3x5 ובנט אובר 3x10

בכל אימון שאתה מצליח משקל אתה מעלה באימון הבא (בחיטוב כנראה שלא תעלה מנקודה מסוימת).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית