עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיוביזה אתה עם ה-ABC שש פעמים בשבוע?
מעולה. המשך כך.חיובי
מעולה. המשך כך.
תוסיף עוד תרגיל... יש לך קצת
הבאתי דוגמאות לתרגילים שכבר עשיתי בתוכנית ככה שאני עושה 5 בכל אימוןמעולה. המשך כך.
תוסיף עוד תרגיל... יש לך קצת
כשניסו להסביר לך בצורה נורמלית לא השכלת להביןהבאתי דוגמאות לתרגילים שכבר עשיתי בתוכנית ככה שאני עושה 5 בכל אימון
ויש לך גישה חבל על הזמן ממש גבר על
אני רוצה להחליף את התרגילים בחדשים זאת הכוונה כנראה לא הסברתי את עצמי נכון אני מרגיש מעולה עם התוכנית abc רוצה לגוון באימון גב מרגיש שהוא קל לי מחפש תרגילים שונים וקשים ובאימון אני עושה בין4-5 תרגיליםאתה מנסה לבנות כנפיים משרירים?
אין לך ממש שום צורך להוסיף פה תרגילים, אתה צריך להוריד תרגילים, את הרוב
זה לא עובד בשיטת הכמה שיותר יותר טוב
למה אתה כל כך מתנגד לabc?כשניסו להסביר לך בצורה נורמלית לא השכלת להבין
חוסר יעילותלמה אתה כל כך מתנגד לabc
4-5 תרגילים זה אפילו יותר מדי, קח 2-3 אם אתה עובד עם פיצול, ואין כזה דבר קל מדי, יש לא משקיע מספיק מאמץ בתרגילאני רוצה להחליף את התרגילים בחדשים זאת הכוונה כנראה לא הסברתי את עצמי נכון אני מרגיש מעולה עם התוכנית abc רוצה לגוון באימון גב מרגיש שהוא קל לי מחפש תרגילים שונים וקשים ובאימון אני עושה בין4-5 תרגילים
למה אתה כל כך מתנגד לabc?
מעלה משקלים אבל כבר הרבה זמן שאני עושה רוטינה של אותם תרגילים רוצה לגוון וליצור משהו חדש בגוף שלא יתרגל לעבודה של אותם תרגיליםנהיה לך קל? חשבת להעלות משקל במקום להחליף תרגיל?
אני מרגיש שאני חייב להתאמן כמעט כל יום ואני משלב את האימוני אירובי ביחד עם האינאירובי ככה שאני ארגיש כאילו אני לא עובד מזכיר אני בחיטוב כרגע..חוסר יעילות
אתה תעשה מה שבא לך עם הזמן והגוף שלך
פה בפורום הרוב המוחלט לא ימליצו על תוכנית כזו מאותן סיבות
אני משקיע אבל מגיע למצב שאין גירוי מספיק ב2-3 תרגילים זה הסיבה שהעלתי את מספר התרגילים ואני נמצא בחיטוב ככה שאני מנסה לשמור על המסה הקיימת (ככה שאני לא מעלה משקלים כי אני לא מצליח)4-5 תרגילים זה אפילו יותר מדי, קח 2-3 אם אתה עובד עם פיצול, ואין כזה דבר קל מדי, יש לא משקיע מספיק מאמץ בתרגיל
והסיבה להתנגדות ל-ABC היא שכנראה אתה כן תגדל וכן תהיה לך התקדמות, אבל נמוכה מאוד יחסית למשהו יותר מוכח, שאלה הדברים שממליצים פה בפורום לרוב
זה כי התרגלת לנפח אטומיאני מרגיש שאני חייב להתאמן כמעט כל יום ואני משלב את האימוני אירובי ביחד עם האינאירובי ככה שאני ארגיש כאילו אני לא עובד מזכיר אני בחיטוב כרגע..
כמה תרגילים לתת לשריר גדול בAזה כי התרגלת לנפח אטומי
תעבור לתוכנית כמו AB עצימה
מהר מאוד ההגשה תשתנה
וגם התוצאות בהתאם
נ.ב
אין קשר אם זה חיטוב/מאסה
עניין של התאמת התוכנית למול היכולות
כמה תרגילים לתת לשריר גדול בA
וכמה בB
וכמה אתה ממליץ 3-4?
אני חושש מזה טיפה כי אני מאוד אוהב לעבוד רגליים וככה אני כאילו גג יכול לשלב 2-3 תרגילים
אשמח להכוונה טיפה ממך
תודה מראש על העזרה וסליחה על כל השאלות
אתה ממש במצב של כל המוסיף גורעמעלה משקלים אבל כבר הרבה זמן שאני עושה רוטינה של אותם תרגילים רוצה לגוון וליצור משהו חדש בגוף שלא יתרגל לעבודה של אותם תרגילים
ואגב אני בחיטוב ככה שאני מנסה לשמור על המשקלים זה הסיבה..
אני מרגיש שאני חייב להתאמן כמעט כל יום ואני משלב את האימוני אירובי ביחד עם האינאירובי ככה שאני ארגיש כאילו אני לא עובד מזכיר אני בחיטוב כרגע..
אני משקיע אבל מגיע למצב שאין גירוי מספיק ב2-3 תרגילים זה הסיבה שהעלתי את מספר התרגילים ואני נמצא בחיטוב ככה שאני מנסה לשמור על המסה הקיימת (ככה שאני לא מעלה משקלים כי אני לא מצליח)
אם תעשה נניח לרגליים סקוואט 3x5 ומכרעים 3x8 עם משקלים מאתגרים אז אין סיכוי שלא תרגיש ״גירוי״מעלה משקלים אבל כבר הרבה זמן שאני עושה רוטינה של אותם תרגילים רוצה לגוון וליצור משהו חדש בגוף שלא יתרגל לעבודה של אותם תרגילים
ואגב אני בחיטוב ככה שאני מנסה לשמור על המשקלים זה הסיבה..
אני מרגיש שאני חייב להתאמן כמעט כל יום ואני משלב את האימוני אירובי ביחד עם האינאירובי ככה שאני ארגיש כאילו אני לא עובד מזכיר אני בחיטוב כרגע..
אני משקיע אבל מגיע למצב שאין גירוי מספיק ב2-3 תרגילים זה הסיבה שהעלתי את מספר התרגילים ואני נמצא בחיטוב ככה שאני מנסה לשמור על המסה הקיימת (ככה שאני לא מעלה משקלים כי אני לא מצליח)