הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על ידיים בסקוואט

OmerBit

משתמש מתחיל
236
7
נק' מוניטין:
35
236
7
אני חדש כאן חח אז אם משהו לא בסדר אז תגידו לי ואני יתקן חח .
אממ אוקיי שלום ,
שאני עושה סקוואט אז עכשיו הידיים שלי לא ישרות הם מתעקמות כזה קצת אחורה ונראלי שרוב המשקל עובר לידיים אז ולפי מה שראיתי בספר צריך ידיים ישרות .
הנה למשל בסרטון הזה :

אתם רואים איך הוא מחזיק את המוט ? ככה אני מחזיק ,
רואים יותר טוב את האחיזה ב 2:58 ככה אני מחזיק
ועכשיו איך אני אמור לתקן את זה ולעשות שהידיים שלי יהיו ישרות ? ,

ויש לי שאלה קראתי את האשכול שהיה פה על לג פרס וסקוואט ,
ועכשיו יש לי שאלה :
האם כדאי לי להוסיף לג פרס במקום מכרעיים או להישאר עם מכרעיים וסקוואט או להישאר רק עם סקוואט
תודה מראש לעוזרים .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הידיים אמורות להיות ישרות ואתה לא אמור להחזיק את המשקל על הידיים, לפני שאתה מתחיל תיגש למוט, תזכור שהידיים צריכות להיות ישרות, תאחוז, כנס מתחתיו, הידיים אמורות להיות ישרות בשלב הזה, אם הן לא ישרות אז תחזור על מה שאמרתי בהתחלה עד שצליח לאחוז נכון, אם הן ישרות, תבדוק אם אתה יכול לצמצם את הרווח ביניהן בלי לפשוט את כף היד, כמה שיותר צמוד זה יותר טוב, אתה אמור להרגיש שהידיים לוחצות את המשקל מלמעלה אל הגב, לי הכי עזר להניח את החלק הכי נמוך של האגודל (ליד מפרק כף היד) על המוט קודם, ככה אתה לא תרגיש צורך לפשוט את כף היד.

כדאי לך לעשות רק סקוואט מבין התרגילים שציינת, ובין אלה שלא ציינת גם דדליפט אם אין לך אותו בתוכנית.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני ינסה באימון הבא שיהיה לי סקוואט ,
ויש לי דדליפט בתוכנית אבל הוספתי אותו באימון שהיה שבוע שעבר ועדיין לא היה לי אימון עליו אז אני עדיין בטכניקה ,
אבל נראלי האימון הזה אני מעלה בו משקל כי אני עושה את זה גם בלי מוט עכשיו בשביל לתרגל .
ואני יוריד מכרעיים לפי דעתי זה גם יותר מדי עומס כי הסקוואט מספיק לי לפי דעתי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית