הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חטיפי חלבון

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
מישהו יודע איפה אפשר להשיג חטיפי חלבון במחיר שפוי 8-10₪ ומטה אני די ריאלי..
לעומת 17₪ ומעלה
אשמח מאוד להמלצות ותגובות...

• פותח/ת השרשור
מאיזה סכום יש מכס? אם ידוע לך ותוך כמה זמן מגיע לארץ?
ואם מכיר איזה חטיף חלבון דל פחמימה שאתה ממליץ?

אם אני לא טועה מ75 דולר יש מכס, אל תתפוס אותי במילה אבל, אפשר לבדוק בגוגל.
המשלוח עצמו הוא מהיר, מקסימום שבוע זה בארץ. מביאים לך לרוב מספר מעקב שתוכל לעקוב אחרי ההזמנה שלך. לרוב זה מתעכב יותר בארץ בגלל הדואר הנהדר שלנו 😕.
חטיף דל פחמימה ? בארץ יש לך אופציה לQuest bar, ולONE שהם יחסית דומים אבל המחירים הם לא כמו שביקשת.
מבחינת Myprotein יש להם אחלה מבחר. אני שולח לך כמה קישורים תכנס תסתכל מבחינת ערכים וטעם מה מתאים.. הMy Bar Zero בטעם שוקולד ולא מתתי עליו, מרקם לא משהו גם הטעם לא מפציץ, לא הייתי ממליץ. והSkinny Cookie בטעם שוקולד לבן ואוכמניות, שהיא אחלה וטעימה ויש לה ערכים טובים. הProtein Cookie גם נחמדה, יחסית הרבה קלוריות אבל גם הרבה חלבון, לקחתי בטעם שוקולד יש מבחר טעמים טוב.

My bar zero : My Bar Zero - 1 x 65g
Skinny Cookie : Skinny Cookie
Protein Cookie : Protein Cookie (Sample)

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה מ75 דולר יש מכס, אל תתפוס אותי במילה אבל, אפשר לבדוק בגוגל.
המשלוח עצמו הוא מהיר, מקסימום שבוע זה בארץ. מביאים לך לרוב מספר מעקב שתוכל לעקוב אחרי ההזמנה שלך. לרוב זה מתעכב יותר בארץ בגלל הדואר הנהדר שלנו 😕.
חטיף דל פחמימה ? בארץ יש לך אופציה לQuest bar, ולONE שהם יחסית דומים אבל המחירים הם לא כמו שביקשת.
מבחינת Myprotein יש להם אחלה מבחר. אני שולח לך כמה קישורים תכנס תסתכל מבחינת ערכים וטעם מה מתאים.. הMy Bar Zero בטעם שוקולד ולא מתתי עליו, מרקם לא משהו גם הטעם לא מפציץ, לא הייתי ממליץ. והSkinny Cookie בטעם שוקולד לבן ואוכמניות, שהיא אחלה וטעימה ויש לה ערכים טובים. הProtein Cookie גם נחמדה, יחסית הרבה קלוריות אבל גם הרבה חלבון, לקחתי בטעם שוקולד יש מבחר טעמים טוב.

My bar zero : My Bar Zero - 1 x 65g
Skinny Cookie : Skinny Cookie
Protein Cookie : Protein Cookie (Sample)
ידוע לך כמה גרם פחמימה יש בquest bar וב ONE? כי לא רשום באתרים בארץ..
ותודה על ההמצלצות!

ידוע לך כמה גרם פחמימה יש בquest bar וב ONE? כי לא רשום באתרים בארץ..
ותודה על ההמצלצות!
בקווסט יש כ20 גרם פחמימה מתוכם 14 סיבים, תלוי בטעם של החטיף
בONE יש כ22 גרם מתוכם 9 סיבים, שוב תלוי בטעם.

הקרם עוגיות של ONE נחמד, אבל עוד לא יצא לי לטעום לי את הQUEST אז אין לי למה להשוות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית