עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיזה סכום יש מכס? אם ידוע לך ותוך כמה זמן מגיע לארץ?בארץ קצת קשה... זה המחירים.
יש בתכלס את Myprotein אבל יש להם גם עלות משלוח
Low Carb Protein Bars | Myprotein.com
מאיזה סכום יש מכס? אם ידוע לך ותוך כמה זמן מגיע לארץ?
ואם מכיר איזה חטיף חלבון דל פחמימה שאתה ממליץ?
ידוע לך כמה גרם פחמימה יש בquest bar וב ONE? כי לא רשום באתרים בארץ..אם אני לא טועה מ75 דולר יש מכס, אל תתפוס אותי במילה אבל, אפשר לבדוק בגוגל.
המשלוח עצמו הוא מהיר, מקסימום שבוע זה בארץ. מביאים לך לרוב מספר מעקב שתוכל לעקוב אחרי ההזמנה שלך. לרוב זה מתעכב יותר בארץ בגלל הדואר הנהדר שלנו 😕.
חטיף דל פחמימה ? בארץ יש לך אופציה לQuest bar, ולONE שהם יחסית דומים אבל המחירים הם לא כמו שביקשת.
מבחינת Myprotein יש להם אחלה מבחר. אני שולח לך כמה קישורים תכנס תסתכל מבחינת ערכים וטעם מה מתאים.. הMy Bar Zero בטעם שוקולד ולא מתתי עליו, מרקם לא משהו גם הטעם לא מפציץ, לא הייתי ממליץ. והSkinny Cookie בטעם שוקולד לבן ואוכמניות, שהיא אחלה וטעימה ויש לה ערכים טובים. הProtein Cookie גם נחמדה, יחסית הרבה קלוריות אבל גם הרבה חלבון, לקחתי בטעם שוקולד יש מבחר טעמים טוב.
My bar zero : My Bar Zero - 1 x 65g
Skinny Cookie : Skinny Cookie
Protein Cookie : Protein Cookie (Sample)
אני לא יודע לא ראיתי לפחותאם אני לא טועה , לאימנו שופ היה מבצע של כמה חטיף ב10 לא?
בקווסט יש כ20 גרם פחמימה מתוכם 14 סיבים, תלוי בטעם של החטיףידוע לך כמה גרם פחמימה יש בquest bar וב ONE? כי לא רשום באתרים בארץ..
ותודה על ההמצלצות!