תוכנית האם כדאי לי לעבור ל-AB?

thruster

משתמש פעיל
421
83
נק' מוניטין:
110
421
83
המסע למשקלים גבוהים

זאת התכנית שלי ומישהו המליץ לי לעבור ל-AB במקום להעמיס הכל באימון אחד והוא אמר שבגלל זה אני לא מצליח להתקדם בבנץ' ובפרס הרבה
מה אתם ממליצים לי? או שאתם ממליצים תכנית אחרת בכלל?
תודה אשמח לתשובות..

המסע למשקלים גבוהים

זאת התכנית שלי ומישהו המליץ לי לעבור ל-AB במקום להעמיס הכל באימון אחד והוא אמר שבגלל זה אני לא מצליח להתקדם בבנץ' ובפרס הרבה
מה אתם ממליצים לי? או שאתם ממליצים תכנית אחרת בכלל?
תודה אשמח לתשובות..
את התכנית הזאת ראיתי בהרצאה של יוסי קלמנוביץ׳, ממנו קיבלת אותה ?

נו ומה עם הבנץ והפרס אחי? כבר שתי אימונים שאני לא מצליח את החזרה האחרונה בסט האחרון של הבנץ..
אז מה? הבנץ׳ שלך טוב יחסית לסקוואט ולדדליפט שלך.
ההתקדמות בבנץ׳ ובאוברהד יותר איטית מבסקוואט ובדדליפט כי אתה משתמש בפחות שרירים והפוטנציאל להרים הרבה משקל בתרגילים האלה יותר נמוך.
קיצר תמשיך בתוכנית הזאת.

תוכנית מעניינת, אבל למה לא ss?
מבחינת באנצ פרס ופרס יש לך עוד המון לאן להתקדם לפני שצריך לחשטץוב על אופציות מתקדמות.
הייתי ממליץ לך ss, עם הקפדה על טכניקה נכונה בתרגילים. תלמד לגייס את השריר כמו שצריך, ללחוץ, להשתמש בסטרץ' ריפלקס וכו.

• פותח/ת השרשור
תוכנית מעניינת, אבל למה לא ss?
מבחינת באנצ פרס ופרס יש לך עוד המון לאן להתקדם לפני שצריך לחשטץוב על אופציות מתקדמות.
הייתי ממליץ לך ss, עם הקפדה על טכניקה נכונה בתרגילים. תלמד לגייס את השריר כמו שצריך, ללחוץ, להשתמש בסטרץ' ריפלקס וכו.
עשיתי כבר SS, אני מתאמן כבר מעל לחצי שנה (8 חודשים אני חושב).

עשיתי כבר SS, אני מתאמן כבר מעל לחצי שנה (8 חודשים אני חושב).
זמן אימון לא מהווה פקטור. משקלים ביחס למשקל גוף הם פקטור. וכרגע אתה עדיין בגדר מתחיל. לדעתי תנסה לחזור לss, תוסיף עבודת עזר ושוב- תקפיד על טכניקה ולחיצה נכונה. אם כבר פיצול אני אוהב חלוקה של עליון תחתון.

• פותח/ת השרשור
זמן אימון לא מהווה פקטור. משקלים ביחס למשקל גוף הם פקטור. וכרגע אתה עדיין בגדר מתחיל. לדעתי תנסה לחזור לss, תוסיף עבודת עזר ושוב- תקפיד על טכניקה ולחיצה נכונה. אם כבר פיצול אני אוהב חלוקה של עליון תחתון.
בעקרון זה גם SS פשוט עם תרגילי עזר לא?

בעקרון זה גם SS פשוט עם תרגילי עזר לא?
אפשר להגיד. זה עם רקוברי סט בנוסף, לאנגים, ותרגיל דאבל אנלוגי. תנסה לברר איפה הבעיה שלך בלחיצות- חולשת כתפיים, גב, אחורית, חזה? תנסה לברר לפי נק' התקיעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית