הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים ביד (אמה)

• פותח/ת השרשור yeezy
  • פורסם בתאריך

yeezy

משתמש פעיל
864
216
נק' מוניטין:
363
864
216
מאז ומתמיד הייתה לי את הבעיה הנ"ל:
כאשר אני עושה כפיפות מרפקים, אני מרגיש כאב חד באמה החיצונית (אתאר זאת כך - נוגעים בצד החיצוני של הזרת ופשוט יורדים משם עד לאמצע האמה - שם הכאב).
הכאב מורגש בעיקר בסוף הכפיפות מרפקים כאשר אני משחרר את האחיזה ואז זה שיא הכאב, אבל גם בסיום התנועה של הכפיפה (כשהיד קרובה לחזה).
חשוב לציין שהכאב התחזק מאז שאני עושה פשיטת מרפקים עם מוט בפולי עליון - לא יודע אם זה קשור.

מאז שאני זוכר את עצמי הייתה לי הבעיה הזאת, אבל לאחרונה זה ממש התחזק ואני רוצה למצוא לזה הסבר ופתרון שיפתרו את זה אחת ולתמיד.

אשמח לעזרה, תודה!

כאשר אני עושה כפיפות מרפקים, אני מרגיש כאב חד באמה החיצונית (אתאר זאת כך - נוגעים בצד החיצוני של הזרת ופשוט יורדים משם עד לאמצע האמה - שם הכאב).
הכאב מורגש בעיקר בסוף הכפיפות מרפקים כאשר אני משחרר את האחיזה ואז זה שיא הכאב, אבל גם בסיום התנועה של הכפיפה (כשהיד קרובה לחזה).
חשוב לציין שהכאב התחזק מאז שאני עושה פשיטת מרפקים עם מוט בפולי עליון - לא יודע אם זה קשור.
כנ"ל, אותה בעיה בדיוק. אחד לאחד.
החלפתי לדאמבלים וזה יותר טוב.. בכל אופן תנסה להימנע מתנועות שבהן אתה מרגיש את הכאב החד.

נשמע כמו לחץ על העצב האולנרי
תנסה לעשות מתיחות לאמה לפני האימון, ולשפר את האחיזה שלך, כי אחיזה חלשה עלולה ליצור דלקות במרפק שיכולות לגרום ללחץ על העצב

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו לחץ על העצב האולנרי
תנסה לעשות מתיחות לאמה לפני האימון, ולשפר את האחיזה שלך, כי אחיזה חלשה עלולה ליצור דלקות במרפק שיכולות לגרום ללחץ על העצב
איך עושים מתיחות לאמה? ומה הכוונה באחיזה חלשה?

איך עושים מתיחות לאמה? ומה הכוונה באחיזה חלשה?
תכופף את כף היד בעזרת כף היד השניה ככה שתרגיש מתיחה, זה כזה פשוט
ואחיזה חלשה זו אחיזה שבה המוט פשוט מונח פשוט נח על כף היד או על האצבעות, ואתה לא אוחז אותו בצורה אקטיבית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית