הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אל תסתכלו בקנקן

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
יש סטיגמה על פאוורליפטרים שהם שמנים מעצלות ורצון לאכול מה ב**ן ולא כי זה נותן להם משהו מבחינת משקלים.
לפני שאתה מרים כבד, תדאג לפחות להראות כמו ספורטאי.

יש סטיגמה על פאוורליפטרים שהם שמנים מעצלות ורצון לאכול מה ב**ן ולא כי זה נותן להם משהו מבחינת משקלים.
לפני שאתה מרים כבד, תדאג לפחות להראות כמו ספורטאי.
חצי מסכים,
תדאג לאכול כמו ספורטאי המראה כבר יבוא מעצמו.
אני לא אוהב את זה שאנשים אוכלים את רוב התפריט כסוכר פשוט וזבל.

חצי מסכים,
תדאג לאכול כמו ספורטאי המראה כבר יבוא מעצמו.
אני לא אוהב את זה שאנשים אוכלים את רוב התפריט כסוכר פשוט וזבל.
ואם היא אוכלת בריא אבל כמו 2 ספורטאים..
מאיפה אתה יודע איך נראה התפריט שלה

אחי לפי ההגדרה שלי אם הבן אדם נראה כמו סמי טריילר אז אין שם שום קשר לבריאות

לדעתי לא משנה ממה מורכב תפריט כלשהו, כל עוד מביא בן אדם למצב כזה אז תפריט בריא הוא לא.

גם הרבה מבריא זה כבר לא בריא
צריך לדעת לאכול במינון נכון

לא טענתי שלהיות שמן זה בריא, אם זה מעניין אתכם תסתכלו על ההודעה המקורית שציטטתי.

לול, מה הולך כאן, אתם רואים בחורה ששופפת 202 ק"ג ל-3 חזרות שזה כנראה כפול ממה שאתם יכולים לעשות כ"גברים", או יותר נכון זכרים, וכל מה שיש לכם להגיב זה גידופים על זה שאתם לא נמשכים אליה ומיתוסים סטייל "אם היא שמנה היא תיכף תמות" שהם לא יותר טובים מ"אם תמשיך לעשות דדליפט בגיל 40 תהיה על כסא גלגלים".

בקיצור, רובכם לא תתעניינו ולא תבינו כי אין לכם, ובחיים לא הייתה לכם תשוקה לכלום.

אמתין שתגדפו גם את חוסיין רזאזאדה וטטיאנה קשירינה על היותם לא ספורטאים כי הם לא נראים לכם טוב בעין, ולכן שיאי העולם שלהם לא שווים כלום.

מאוד פתטי מה שהולך כאן.

אף אחד לא דיבר על משיכה מינית או לא. מי שמאונן על שמנות שיבושם לו. אני לא מעריך מספר על המוט נטו. הסקוואט 200 קילו הזה(אפשר לקרוא לזה bodyweight squat) לא ישנה את איך שהיא תראה אחרי עליה של כמה קומות ברגל. בעיניי כל אישה שמוכנה להקריב את כל החיים שלה ולאכול בצורה מתועבת, כמויות מוקצנות של אוכל, תוכל להגיע למימדים כאלה וסקוואט כזה. לא רואה כאן שום דבר ששווה הערצה, זה כמו "פאוורליפטר" ששוקל 400 קילו ועושה 500 סקוואט, לא שיא עולם מעניין במיוחד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית