סרטון אל תסתכלו בקנקן

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לול, מה הולך כאן, אתם רואים בחורה ששופפת 202 ק"ג ל-3 חזרות שזה כנראה כפול ממה שאתם יכולים לעשות כ"גברים", או יותר נכון זכרים, וכל מה שיש לכם להגיב זה גידופים על זה שאתם לא נמשכים אליה ומיתוסים סטייל "אם היא שמנה היא תיכף תמות" שהם לא יותר טובים מ"אם תמשיך לעשות דדליפט בגיל 40 תהיה על כסא גלגלים".

בקיצור, רובכם לא תתעניינו ולא תבינו כי אין לכם, ובחיים לא הייתה לכם תשוקה לכלום.

אמתין שתגדפו גם את חוסיין רזאזאדה וטטיאנה קשירינה על היותם לא ספורטאים כי הם לא נראים לכם טוב בעין, ולכן שיאי העולם שלהם לא שווים כלום.

מאוד פתטי מה שהולך כאן.

שמע, אתה מאבד את זה יותר ויותר ככל שהזמן עובר.

עם רצועות וסינגל פליי. אין מקום בכלל להשוואה.
הדקויות הן לא הנושא, ואני גם לא אומר לאף אחד את מי להעריץ. אני מעריץ עבודה קשה, התמדה, מלחמה, טכניקה יפה, וכו'. להיות כמה שיותר חזק וכמה שיותר גדול זו הדרך הקלה.
שמע, אתה מאבד את זה יותר ויותר ככל שהזמן עובר.
צודק, ואני אומר את זה בתור מי שהיה קורא פוסטים של הביסט בהנאה.🫤

הדקויות הן לא הנושא, ואני גם לא אומר לאף אחד את מי להעריץ. אני מעריץ עבודה קשה, התמדה, מלחמה, טכניקה יפה, וכו'. להיות כמה שיותר חזק וכמה שיותר גדול זו הדרך הקלה.
עבודה קשה, התדמה, מלחמה, טכניקה יפה - אלה בוודאות הדברים שיש לגברת בראשית הפוסט.
להגיד ש"זו הדרך הקלה" כאילו היא אכלה המון, עלתה במשקל והופ קיבלה 222KG ל-3 ?
ואגב שכחתי בהודעה הקודמת, זה גם ללא חגורה. ל-3 חזרות!

ביצוע מטורף בהחלט. עדיין הייתי מתלהב יותר מ40 קילו פחות על המוט ו100 קילו פחות במשקל הגוף.😃
ועזוב לרגע מספרים, תסתכל מה עוברת האישה בסרטון שהעלתי ובסוף נותנת שם עומק מלא. זה אחד מסרטוני הסקוואט הכי מרשימים שראיתי אי פעם.

עבודה קשה, התדמה, מלחמה, טכניקה יפה - אלה בוודאות הדברים שיש לגברת בראשית הפוסט.
להגיד ש"זו הדרך הקלה" כאילו היא אכלה המון, עלתה במשקל והופ קיבלה 222KG ל-3 ?
ואגב שכחתי בהודעה הקודמת, זה גם ללא חגורה. ל-3 חזרות!
עזוב, בוא שניה ניקח אותך. היית עולה ל180 קילו בשביל להוסיף לטוטאל עוד 20 קילו? משקל שכנראה היית יכול עשות גם עם משקלגוףנמוך יותר.

האם אתה כמאמן היית דוחף מישהי להגיע למצב הזה רק כדי להרים את המשקל הזה?
רוב המתאמנים פה בפורום היו עונים בלאו מוחלט. ספורטאי לפני הכל אמור לניות ייצוגי , ובינה לבין איך שספורטואי אמור להיראות ולהתנהג אין קשר.

עזוב, בוא שניה ניקח אותך. היית עולה ל180 קילו בשביל להוסיף לטוטאל עוד 20 קילו? משקל שכנראה היית יכול עשות גם עם משקלגוףנמוך יותר.

האם אתה כמאמן היית דוחף מישהי להגיע למצב הזה רק כדי להרים את המשקל הזה?
רוב המתאמנים פה בפורום היו עונים בלאו מוחלט. ספורטאי לפני הכל אמור לניות ייצוגי , ובינה לבין איך שספורטואי אמור להיראות ולהתנהג אין קשר.
אתה יודע מה ההיסטוריה שלה בתחום? מי אמר שהיא עלתה את כל המשקל הזה תוך כדי התקדמות?
איך ספורטאי צריך להיראות? חטוב? תלוי באיזה תחום.

לגביי,
מבחינתי, 180 ק"ג משקל גוף זה דבר שהייתי מוכן ואף רוצה להגיע אליו, כמובן תוך התקדמות במשקלים (דוגמת הסטרונגמנים של 170-200 ק"ג)
העובדות? אני לא מצליח לעבור את ה132 ק"ג כבר המון זמן. לא משנה כמה אני אוכל (ואני אוכל כמויות אדירות) אני נשאר או יורד מעט לכיוון 130.

יש לי הרבה מחלוקות עם ביסט, אבל פה אני מסכים איתו לגמרי.
להקריב את המראה שלך בשביל משקל על המוט זה מעשה שנובע מתשוקה לתחום, מי שמתאמן בשביל המראה שלו/חדש בתחןם/ מתאמן בשביל להגיד שהוא מתאמן לא באמת יכול להבין את זה.

יש לי הרבה מחלוקות עם ביסט, אבל פה אני מסכים איתו לגמרי.
להקריב את המראה שלך בשביל משקל על המוט זה מעשה שנובע מתשוקה לתחום, מי שמתאמן בשביל המראה שלו/חדש בתחןם/ מתאמן בשביל להגיד שהוא מתאמן לא באמת יכול להבין את זה.
אלון, היא סתם פרה. זה לא שהיא עשתה פה איזה הרמה מדהימה לא מהעולם הזה. היא צריכה להוריד איזה 100 קילו. אני בטוח שכל השומנים שלה זה לא הקרבה ולא נעליים.
אני לא מתרשם אפילו לא קצת, אני עשיתי כמעט את המשקל הזה על חצי מהמ.ג שלה.(וגם את זה יכולתי לעשות על מ.ג יותר נמוך וסתם עליתי קילוגרמים מיותרים)
בתיאוריה, הוא צודק, כן יש הקרבה, ברור שיש, כמו בכל ספורט, אבל זה פשוט מגוחך להצדיק מ.ג כזה בישביל סקוואט של 202 ק"ג.

אלון, היא סתם פרה. זה לא שהיא עשתה פה איזה הרמה מדהימה לא מהעולם הזה. היא צריכה להוריד איזה 100 קילו. אני בטוח שכל השומנים שלה זה לא הקרבה ולא נעליים.
אני לא מתרשם אפילו לא קצת, אני עשיתי כמעט את המשקל הזה על חצי מהמ.ג שלה.(וגם את זה יכולתי לעשות על מ.ג יותר נמוך וסתם עליתי קילוגרמים מיותרים)
בתיאוריה, הוא צודק, כן יש הקרבה, ברור שיש, כמו בכל ספורט, אבל זה פשוט מגוחך להצדיק מ.ג כזה בישביל סקוואט של 202 ק"ג.

כמה היא שוקלת?

• פותח/ת השרשור
לא מתרשם אפילו לא קצת, אני עשיתי כמעט את המשקל הזה על חצי מהמ.ג שלה
ראשית כל, את המשקל שאתה כמעט עשית היא עשתה לשלישיה ובלי חגורה, ההבדל הוא תהומי כפי שאתה ודאי יודע. שנית, היא אישה, מה שמשנה מעט את המשוואה לטובתך. ושלישית, איך אתה יודע שאתה על חצי מ.ג. שלה?

"אל תסתכלו בקנקן"
איך אפשר לפספס אותו?
לפי דעתי הישג נחמד אבל אי אפשר להשוות ולהגיד: "אבל כמה מכם עושים 202x3 בלי חגורה ובלי רצועות?"

כמה היא שוקלת?
80 קילו 10 א.ש.
ראשית כל, את המשקל שאתה כמעט עשית היא עשתה לשלישיה ובלי חגורה, ההבדל הוא תהומי כפי שאתה ודאי יודע. שנית, היא אישה, מה שמשנה מעט את המשוואה לטובתך. ושלישית, איך אתה יודע שאתה על חצי מ.ג. שלה?
אני לא יודע כלום, אבל היא סוסה רצח ואני מאחל לכולם להגיע למ.ג ורטיו כמו שלה.

עכשיו הכל ברור. אנשים כאן, בדגש על מתי, לא מבינים כמה ההבדל בין גברים ונשים משמעותי, ומדברים בצורה מגוחכת על השוואה לזכר ששוקל 95. הסקוואט בוידאו הוא בטופ העולמי, וזה משהו שלא הבנתם עד עכשיו כנראה. גם אם היה לחזרה אחת עם חגורה, זה היה בטופ העולמי. יש סיבה שאתם רואים גברים ששופפים 200 כמו זבל, ואחת-שתיים ברשת ששופפות 200. ההבדל בין גברים לנשים משמעותי מאוד. ולא ראיתי אף אחד מזלזל ברזאזאדה או בטטיאנה קאשירינה כי הם לא דןגמנים. מאוד פתטי.

אה, ו"ספורטאי צריך קודם כל להיות ייצוגי" זה המשפט הכי חסר הבנה לגביי מה המהות של ספורט (רמז: להיות הכי טוב, לא להראות הכי טוב) שנתקלתי בו כנראה בחיים.

כמו שכבר ציינתי, אנשים שלעולם לא הייתה להם תשוקה לכלום לא יבינו, וזה בסדר כל עוד הם מפסיקים לדחוף את האף שלהם עם הערות שליליות שמבזות בעיקר את עצמם.

נ.ב
אני לא רןאה אתכם יוצאים ככה כנגד גברים שמנים ששופפים 400. דאבל סטנדרט?

נ.ב
אני לא רןאה אתכם יוצאים ככה כנגד גברים שמנים ששופפים 400. דאבל סטנדרט?
נשמה,אני אחשוב אותו דבר על גברים. יש הבדל בין לשקול 150-180 ולהרים 400+ מאשר בין לשקול 200 ולהרים 300.
זה בדיוק מה שהולך פה.
אני די מוכן להתערב שהיא תרים אותו משקל עם 20 קילו פחות.
ייתכן שאין לי די הבנה באחוזי שומן גבוהים והעזרה שלו להרמה. אבל היא פאקינג שוקלת 120 קילו לפחות!!!

400 קילו זה לא 202. דאבל סטנדרט?
גבר זה לא אישה. אתה עוד לא הצלחת להבין ש202 של גבר זה הרבה פחות מרשים מ202 של אישה? אני היחיד כאן שיודע שגברים ונשים זה לא אותו דבר?

גבר זה לא אישה. אתה עוד לא הצלחת להבין ש202 של גבר זה הרבה פחות מרשים מ202 של אישה? אני היחיד כאן שיודע שגברים ונשים זה לא אותו דבר?
אני די מוכן להתערב שהיא תרים אותו משקל עם 20 קילו פחות.
זה^
אני לא מדבר על המין שלה, אני מדבר על המשקל גוף הגבוה בצורה מיותרת.
אני לא אומר שהיא חלשה, אני פשוט לא ממליץ לאף אחד להגיע למ.ג/רטיו כזה בישביל סקוואט של 202 ק"ג. עדיף להרים 20 קילו פחות על 50 ק"ג מ.ג פחות.

היא פשוט קראה את המאמרים הנפלאים של ריפטו - להקריב זה חשוב, ושומן תורם לכוח אבל זה כמו המפץ הגדול.

שאלה, נניח שהאשה הנחמדה בסרטון שוקלת 135 קילו , זה לא שקול לאישה ששוקלת 60 קילו ותעשה 1x3x90 ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית