הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אל תסתכלו בקנקן

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
הסקוואט בוידאו הוא בטופ העולמי
זה מסכם את הדיון האומלל הזה.
למי אכפת מה כמה משתמשים בפורום lbs חושבים על המראה שלה?
אני לא אוהב שריי וויליאמס שמן. אבל הוא הסקוואטר הכי טוב בכל הזמנים, אז למי אכפת?

"להיראות כמו ספורטאי" - היא *ספורטאית* הרי ועוד משכמה ומעלה. מעבר לזה שהיא נכללת בקבוצת הספורטאים כמו שמנים רבים אחרים, להיראות כמו ספורטאי זאת אמרה רדודה, קלישאתית ומנותקת.
למעשה הפיזיק שלה לא רלוונטי לדיון ספורטיבי, כיוון שאם היא בחרה לעלות 40 קילו ולו בשביל עוד 5 ק"ג בסקוואט, זה שיקול אישי וספורטיבי *שלה*.
גם הכרס של אדי הול מכעיסה אתכם אגב?

נערך לאחרונה:
80 קילו 10 א.ש.

אני לא יודע כלום, אבל היא סוסה רצח ואני מאחל לכולם להגיע למ.ג ורטיו כמו שלה.

אתה מודע לזה שהיא אישה כן?
ואני לא מבין באיזה סרט אתם חיים שזה סקוואט משקל גוף...

לעניין הסרטון- משקל מטורף לאישה, בטח raw.

פרופורציות:
היא חזקה אבל לא בטוח שהיא בטופ העולמי בPL(עד שאין תוצאה בתחרות עם פלטות מכויילות, שופטים ותנאים של מתחרה אין השוואה).
יש כמה נשים ששפפו 600 פאונד בPL וגם בודדות במשקל גוף לא shw.

ההשוואה לקישירינה:
חסרת בסיס, בדיוק בגלל שהיא אישה הג'רק של קישירינה עם 193 הוא ההישג הכי מרשים שאישה השיגה אי פעם בתחום הכח.
אם הכשל אצל גברים בc&j הוא בג'רק בשיעור של 60% או 70% מהכשלים אז אצל נשים זה ב90% או 95%(וגם זה כי אין מה לעשות תמיד יהיו כאלה שיתאבדו על משקל שאין סיכוי להרים או שתהיה איזו תקלה טכנית בביצוע).

בקשר לנשים מול גברים בספורט, אנקדוטה עובדתית וכל אחד ייקח לאן שבא לו:
מי מכיר/ה את יוסיאן בולט? או אפילו רצים ללא שיאי עולם(טייסון גיי, מאוריס גרין)
מה לגבי פלורנס גריפין ג'וינר?(2 שיאי עולם)

שחיה: מי שמע על מייקל פלפס או ראיין לוכטה?
מה לגבי קטינה הוסזו?(7 שיאי עולם)

נ.ב
כשזה מגיע לספורט הקצה של הקצה לרוב יותר מעניין ובגלל הפיסיולוגיה אלו הגברים(מבלי להתחשב בעניין המגדרי)

רוצה להעיר את תשומת לבכם שהמשקל אפילו לא מזיז לה על הגב מרוב המסה שלה. היא יוצאת עם המוט והוא מתנדנד ימינה שמאלה קדימה ואחורה במהלך כל הסט, ואפילו לא מזיז אותה. 😆

לא, אם היא שוקלת 135 זה לא כמו מישהי ששוקלת 60 ושופפת 90. ככל שמשקל הגוף עולה אותו רטיו שווה יותר. שימו לב ששיאי עולם מתקיימים עם רטיו נמוך יותר ככל שמשקל הגוף עולה.

ומי השווה לקשירינה? בסך הכל אמרתי שגם היא שמנה ואף אחד לא אומר שהיא לא ספורטאית כי היא לא כוסית.
ואם יש רק כמה נשים בעולם ששופפות 270 עם חגורה ורצועות לסינגל, אז לשפוף 202 בלי חגורה, בלי רצועות ולשלשה זה בהחלט בטופ העולמי. לא הכי טובה בעולם אבל חד משמעי באחוזון העליון.

לא נכנס לדיון אבל סתם רוצה לענות על השאלה הכללית פה
בתחרות האחרונה שלה בUSAPL שהייתה ב13.10 היא נשקלה 127.5
מאמין שהיא הוסיפה עוד כמה ק"ג מאז

CAPTAIN OUT

לא נכנס לדיון אבל סתם רוצה לענות על השאלה הכללית פה
בתחרות האחרונה שלה בUSAPL שהייתה ב13.10 היא נשקלה 127.5
מאמין שהיא הוסיפה עוד כמה ק"ג מאז

CAPTAIN OUT

יותר הגיוני, מתגובות של אנשים פה נעשה הרושם שהיא 170-180...

לפני שאתה מרים כבד, תדאג לפחות להראות כמו ספורטאי.

כי היא חייבת לך משהו?
במ.ג כזה גבוה זה אמור להיות הישג?

זה יותר ממה שאתה הרמת בתור גבר על 100+, אז כן. זה הישג.
היא פשוט קראה את המאמרים הנפלאים של ריפטו - להקריב זה חשוב, ושומן תורם לכוח אבל זה כמו המפץ הגדול.

ויש לה סקוואט כמו הטוטאל שלך. jelly?
שאלה, נניח שהאשה הנחמדה בסרטון שוקלת 135 קילו , זה לא שקול לאישה ששוקלת 60 קילו ותעשה 1x3x90 ?

לא, זה לא שקול, וזה עצוב שיש אנשים שחושבים את זה.

אחי לפי ההגדרה שלי אם הבן אדם נראה כמו סמי טריילר אז אין שם שום קשר לבריאות

ההגדרה שלך מעניינת בטירוף. ספר לי עוד.
ביצוע מטורף בהחלט. עדיין הייתי מתלהב יותר מ40 קילו פחות על המוט ו100 קילו פחות במשקל הגוף.

אני אדאג לעדכן את תחרויות הפאורליפטינג בהתאם למה שמרשים אותך. אם היא הייתה שוקלת 100 קילו פחות היא הייתה רבע בן אדם.
זה^
אני לא מדבר על המין שלה, אני מדבר על המשקל גוף הגבוה בצורה מיותרת.
אני לא אומר שהיא חלשה, אני פשוט לא ממליץ לאף אחד להגיע למ.ג/רטיו כזה בישביל סקוואט של 202 ק"ג. עדיף להרים 20 קילו פחות על 50 ק"ג מ.ג פחות.

נכון מתי, עדיף לה להרים 20 קילו פחות בתחרות כדי לספק את הרצונות שלך. והטענה על זה שהיא יכולה להרים אותו הדבר על משקל גוף נמוך יותר בכלל מדהימה. עכשיו היא צריכה לעזוב הכל, לבזבז זמן על ירידה במשקל במקום שיפור ההרמות כדי לעמוד בסטנדרטים שלך? יש לך מושג כלשהו לגבי היסטוריית האימונים שלה? נקודת ההתחלה שלה? משהו? חשבתי שאתה קצת יותר חכם מזה.

ההודעות באשכול הזה עשו לי סרטן.

אני אדאג לעדכן את תחרויות הפאורליפטינג בהתאם למה שמרשים אותך. אם היא הייתה שוקלת 100 קילו פחות היא הייתה רבע בן אדם.
תודה, אשמח לעדכונים בקטג' גברים עד 110 ונשים עד 90.
לגבי המשקל שלה, אתה יכול להבין שסתם זרקתי מספר מוגזם, אבל אם בחרנו להיות קטנוניים, אז היא הייתה קרוב יותר לחמישית בן אדם.🍦

אגב, יש אנשים שאוהבים להגיב על דברים שהם לא אוהבים, ויש אנשים שאוהבים להגיב על תגובות שהם לא אוהבים..שרשרת מזון של ממש

נכון מתי, עדיף לה להרים 20 קילו פחות בתחרות כדי לספק את הרצונות שלך. והטענה על זה שהיא יכולה להרים אותו הדבר על משקל גוף נמוך יותר בכלל מדהימה. עכשיו היא צריכה לעזוב הכל, לבזבז זמן על ירידה במשקל במקום שיפור ההרמות כדי לעמוד בסטנדרטים שלך? יש לך מושג כלשהו לגבי היסטוריית האימונים שלה? נקודת ההתחלה שלה? משהו? חשבתי שאתה קצת יותר חכם מזה.
לא, אבל היא יכול לתת ביצוע לא רחוק מזה על א.ש הרבה יותר נמוך.
(ועד כמה שידוע לי ה"ציון" בתחרויות עובד לפי מ.ג אז היא יכולה רק להרוויח מזה)
גברים בטופ העולמי נמצאים על א.ש הרבה יותר נמוך מזה, אני לא מבין מה ההשוואה פה.
לוותר על מראה זה לא אומר שאתה צריך להיראות כמו שק שומן, אפשר להראות קצת יותר נורמלי ולתת אותם ביצועים.
כל הכבוד, אין ספק שזה ביצוע מרשים, אבל אני לא אמליץ בחיים לאף אחד להגיע למ.ג/א.ש כזה רק כדי להגיע לסקוואט כזה.
יצא לי קצת מזלזל בתגובה הראשונה, אבל פשוט אני לא חושב שזה כדאי להגיע לאחוז שומן כזה גבוה כדי לתת ביצוע טוב.

לוותר על מראה זה לא אומר שאתה צריך להיראות כמו שק שומן, אפשר להראות קצת יותר נורמלי ולתת אותם ביצועים.
כל הכבוד, אין ספק שזה ביצוע מרשים, אבל אני לא אמליץ בחיים לאף אחד להגיע למ.ג/א.ש כזה רק כדי להגיע לסקוואט כזה.
יצא לי קצת מזלזל בתגובה הראשונה, אבל פשוט אני לא חושב שזה שכדאי להגיע לאחוז שומן כזה גבוה כדי לתת ביצוע טוב.

ושוב, אתה מודע לזה שהיא לא שם כדי לתת את אותו הביצוע אלא כדי לשפר אותו? ואנשים שמתחרים הם מוגבלים בזמן בניגוד אליך. ויש גברים בטופ העולמי על אחוז שומן לא נמוך משלה. למשל מי שכרגע מחזיק בשיא העולמי שמן יותר ממנה.
פעם נוספת - היא לא שם כדי להרשים אותך, היא שם כדי להתחרות ולעשות מה שנראה לה נכון. ביום שתתחרה, או תאמן מישהו שמתחרה תדבר על מה אופטימלי לתחרות הקרובה ומה לא.
עד אז אתה סתם ילד שמרים משקלים במכון, עם דיעות לגבי דברים שאין לו ניסיון בהם.

יצא לי קצת מזלזל בתגובה הראשונה, אבל פשוט אני לא חושב שזה שכדאי להגיע לאחוז שומן כזה גבוה כדי לתת ביצוע טוב.

אין לך מה לעשות השוואות בין גברים לנשים על אחוזי שומן.
18 אחוז לאישה זה אחוז שומן נמוך מאד ו 18 אחוז לגבר זה מעל הממוצע.

אני לא מבין על בכלל יש פה דיון. תכלס יש פה מיתאמנת ממש חזקה ששברה גבולות שחצי מהפורום הזה לא הגיע בימים היפים שלו, אז נוצר פה שורה של תירוצים בסגנון ''אבל היא שמנה עחי'' ו ''גם אני יכול לעשות את זה אם הייתי באותו משקל hold my beer ''' .
אבל עם כול הכבוד כול תגובה כזאת בנושא מראה רק שלל של בורות בספורוט ובענף .

תכלס היו פה מספיק מתאמנים על אותו משקל שהביאו תוצאות פחות טובות מאלו ,אז מה הבעיה, כואב לכם שהיא גורמת למחסור עולמי בבן &ג'רי שלכם?

ושוב, אתה מודע לזה שהיא לא שם כדי לתת את אותו הביצוע אלא כדי לשפר אותו? ואנשים שמתחרים הם מוגבלים בזמן בניגוד אליך. ויש גברים בטופ העולמי על אחוז שומן לא נמוך משלה. למשל מי שכרגע מחזיק בשיא העולמי שמן יותר ממנה.
פעם נוספת - היא לא שם כדי להרשים אותך, היא שם כדי להתחרות ולעשות מה שנראה לה נכון. ביום שתתחרה, או תאמן מישהו שמתחרה תדבר על מה אופטימלי לתחרות הקרובה ומה לא.
עד אז אתה סתם ילד שמרים משקלים במכון, עם דיעות לגבי דברים שאין לו ניסיון בהם.
אני אומר את זה בתור המלצה למתאמן במכון, לא למישהו שהולך להתחרות. כדי לתת ביצוע טוב בתחרות יש המון פרמטרים והמון שיקולים שצריכים לעבור עליהם.
כמה מהאנשים שקוראים פה את האשכול מתחרים? 5%?

ואם יש רק כמה נשים בעולם ששופפות 270 עם חגורה ורצועות לסינגל, אז לשפוף 202 בלי חגורה, בלי רצועות ולשלשה זה בהחלט בטופ העולמי. לא הכי טובה בעולם אבל חד משמעי באחוזון העליון.
עם רצועות בקט' שלה יש די הרבה 600+, הבודדות הן בלי הרצועות.
עם רצועות במשקלים קצת פחות מה600 יש אפילו הרבה נשים(ובקטגורית משקל פחות גבוהה).

בכל מקרה לא יודע מה ההישגים התחרותיים של הבחורה אבל שלשה אקראית(והיא כבדה ומרשימה) במכון לא מתקשרת לסינגל תחרותי באף בחינה.

משקלים- 202 לטריפל אצל אישה באימון במכון יכול גם להיות 215 בתחרות או 225, שום אינדיקציה לטופ עולמי או לא כי המרחק בין 445 או אפילו בין 500 ל600 הוא שמים וארץ(ו500 לדוג' זה לא כזה טופ עולמי)
מפליא לראות נשים עובדות עם משקל מסוים לחמישיות ועם 15 קילו יותר לסינגל בתחרות אבל זה קורא כל שני וחמישי.

דרך אגב לא חסרים גם ליפטרים שמתחרים בלי חגורה, אין הרבה אבל יש כאלה כל תחרות(לדוג' מפורסמת- victor naylekin בתחרות ששידרו בespn שאד קואן סיים ראשון mountaineer cup 2)

נערך לאחרונה:
אני אומר את זה בתור המלצה למתאמן במכון, לא למישהו שהולך להתחרות. כדי לתת ביצוע טוב בתחרות יש המון פרמטרים והמון שיקולים שצריכים לעבור עליהם.
כמה מהאנשים שקוראים פה את האשכול מתחרים? 5%?

אל תשנה את הנושא פתאום. אתה אמרת שמה שהיא עשתה זה לא הישג בגלל משקל הגוף שלה. ההמלצה שלך למתאמן הממוצע במכון לא רלוונטית באשכול הזה בשום צורה, והפנית את הטענה שלך ישירות כלפיה כשאמרת שהיא יכולה לתת אותם ביצועים על משקל נמוך יותר.
איך השאלה האחרונה שלך קשורה לנושא? לא שמתי לב שזה אשכול המלצה למתאמן הממוצע.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית