הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כבד עוף על בסיס יומי

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
האם אפשרי לאכל כבד עוף על בסיס יום יומי
יש בא כמות יפה של ברזל חלבון
אבל יש אומרים שלא הכי מומלץ בגלל שיש בכבד כמות רעלים מסויימת ויש וגם אומרים שהוא " פח הזבל " של הגוף

תאכל חופשי.
מי שאומר שיש בו רעלים הוא שרלטן טבעוני,כנ''ל אלו שמגדירים שהוא פח זבל,שיספקו הוכחות.
מומלץ עם בצל מטוגן ושומן אווז,אני הייתי מכין מוס כבד עם המון שומן אווז,מכיל ים קלוריות,שומן וחלבון.
בד''כ תוך שבועיים נמאס מכבד ומתחילים לאכול ממנו פחות.

תאכל חופשי.
מי שאומר שיש בו רעלים הוא שרלטן טבעוני,כנ''ל אלו שמגדירים שהוא פח זבל,שיספקו הוכחות.
מומלץ עם בצל מטוגן ושומן אווז,אני הייתי מכין מוס כבד עם המון שומן אווז,מכיל ים קלוריות,שומן וחלבון.
בד''כ תוך שבועיים נמאס מכבד ומתחילים לאכול ממנו פחות.
יכול לפרט קצת? נשמע מעניין 😃

אפשר, אבל הכל במתינות, כי זה די נכון שהוא פח הזבל של הגוף
בערך אותה המלצה כמו לאכול טונה, אפשר, אבל לא להגזים

יכול לפרט קצת? נשמע מעניין 😃
אני עושה את הגרסה הכשרה:
צולה כבדי עוף/הודו, מתיח שומן אווז במחבת,המון שומן אווז, מטגן בו בצל עד שיהיה מקורמל.
נותן לכל העסק להתקרר,טוחן את הכבדים במעבד מזון,מלח,פלפל,ברנדי אם אתה אוהב,מוסיף את השומן והבצל,טוחן הכל ויש לך ממרח כבד.
מעולה על פירכיות אורז/קרקרים/טוסטים/ בכפית.
נשמר די הרבה זמן במקרר בגלל תכולת השומן הגבוהה,לא צריך לחמם, אוכלים קר,אחלה מקור לחלבון וקלוריות,אני אוהב לקחת למקומות שאין מיקרו.
יש גרסא עם ביצים קשות,וטחינה גסה יותר,זה כבד קצוץ, יש גרסאות מוקצפות עם ג'לטין ובלגנים, אבל אני לא אוהב לבזבז שעות על אוכל שנאכל בחמש דקות.
הגרסה הלא-כשרה היא עם חמאה במקום שומן אווז, וטיגון הכבדים במקום צליה,לא הכנתי.
ברשת תוכל למצא הרבה מתכונים,זה הבסיס,אני לא זוכר כמויות.
כשיגמר הסימסטר הנוכחי ויתפנה לי זמן אעלה כמה מתכונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית