הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בזמן האחרון נפצע מלא

ChupChick

משתמש מתחיל
48
0
נק' מוניטין:
0
48
0
היי..
בזמן האחרון יש לי מלא פציעות..
קודם כל אני בחיטוב כבר איזה 3 חודשים, הפציעות התחילו לפני חודש וחצי בערך.
בהתחלה זה היה גב תחתון שנגרם מדדליפט וזה המשיך כמה ימים טובים..
אחר כך קמתי פשוט בבוקר לאחר אימון עם פציעה בכתף שהגבילה אותי בתרגילים לכתפיים כמו פרס וגם בנץ פרס, הפציעה הייתה לשבוע וכמה ימים,
והיה לי איזה 5 ימים בלי הפציעה והיום שוב זה חזר, פשוט קמתי בבוקר עם קושי וכאב להזיז את הכתף.
אני צריך לציין שהטכניקות שלי בתרגילים הם בסדר גמור כבר הרבה זמן, אני מקפיד על מתיחות לפני ואחרי אימון, ועל חימומים..
חשבתי שזה נגרם מהחיטוב שבגלל שאני יותר חלש אני נלחם יותר במשקל ואולי זה מעמיס עליי יותר מדי, אבל הטכניקה שלי עדיין בסדר.
ואני גם מפחד להפסיד יותר מדי אימונים בגלל החיטוב..
אז יכול להיות שזו הסיבה או לא?
בבקשה עזרה.. כי כבר פספסתי הרבה אימונים והרבה תרגילים במהלך האימון בגלל הפציעות והרבה מהמוטיבציה ירדה..
תודה

על כמה שעות שינה אתה בערך?
תוריד נפח אימונים ותראה איך זה משפיע (תעשה רק תרגילי בסיס ואולי איזה עוד תרגיל אחד לכל שריר) למרות שאיך שזה נשמע עדיף שבכלל תפסיק את החיטוב אבל אני אישית הייתי מנסה להוריד נפח אימונים בשביל לראות אם כל הפציעות נגרמות מאימון יתר (בגלל שאתה במאזן קלורי שלילי יותר קל להגיע לאימון יתר בגלל שאתה לא מתאושש).
לפי דעתי תוריד נפח, תנסה להתאמן, אם יש לך כאב אז תחתוך את החיטוב.

• פותח/ת השרשור
על כמה שעות שינה אתה בערך?
תוריד נפח אימונים ותראה איך זה משפיע (תעשה רק תרגילי בסיס ואולי איזה עוד תרגיל אחד לכל שריר) למרות שאיך שזה נשמע עדיף שבכלל תפסיק את החיטוב אבל אני אישית הייתי מנסה להוריד נפח אימונים בשביל לראות אם כל הפציעות נגרמות מאימון יתר (בגלל שאתה במאזן קלורי שלילי יותר קל להגיע לאימון יתר בגלל שאתה לא מתאושש).
לפי דעתי תוריד נפח, תנסה להתאמן, אם יש לך כאב אז תחתוך את החיטוב.

זה לידור..
אני על 8 שעות שינה, ואני אנסה קודם כל פחות להילחם במשקל ואם קשה מדי אז להוריד כי לדעתי זאת הסיבה, ואם לא אז אני אעשה מה שאמרת.. אבל אני לא אפסיק את החיטוב זאת האופציה האחרונה חח

זה לידור..
אני על 8 שעות שינה, ואני אנסה קודם כל פחות להילחם במשקל ואם קשה מדי אז להוריד כי לדעתי זאת הסיבה, ואם לא אז אני אעשה מה שאמרת.. אבל אני לא אפסיק את החיטוב זאת האופציה האחרונה חח
מי זה לידור
סתם לא שמתי לב ממקודם, סוף סוף עזבת את FXP...

אתה -חושב- שהטכניקה שלך טובה, קודם כל.

לגבי חימום ומתיחות - מי אמר שזה מה שאתה צריך לעשות... יכול להיות שיש תרגילים שיעזרו לפציעות שלך (ככל הנראה יש) אבל אתה לא מבצע אותם / לא יודע עליהם / מבצע חימום שמזיק...

אני מאמין שיש צורך ללכת לבעל מקצוע כלשהו לאבחון, אתה נח קצת ומצפה שהפציעות יעברו לבד - זה לא קורה.

בקיצור - לך לאיש מקצוע בתחום הספורט (לא רופא משפחה ולא מסאג'יסט בצימר).

תנסה פיזיותרפיה, מסתבר שפציעות בספורט הן עניין די שגרתי, גם אם אתה עושה הכל נכון (כל ספורטאי חווה פציעות מדי פעם).
יש כאן רשימה קצרה ולא ממצה של פציעות נפוצות: פציעות בספורט והם גם נותנים ייעוץ חינם בטלפון
והכי חשוב לא להזניח, בעיות לא פותרות את עצמן... בטח אם אתה מתאמן בצורה מקצועית כדאי שתהיה מודע לתרגילים ולמתיחות שעוזרים להוריד לחץ מהשרירים.

בתור אחד שסבל הרבה מפציעות כתף והתעלם מזה ועכשיו משלם על זה ביוקר, ממליץ לך לגשת לאורתופד ולבצע MRI לכתף ולראות מה הנזקים שיש שם וייעוץ מהאורתופד איך מטפלים ,כשאתה מתאמן עם הכאב אתה סתם מחמיר את זה ובסוף תצטרך ניתוח שישבית אותך להרבה זמן מהמכון

קודם כל אני בחיטוב כבר איזה 3 חודשים, הפציעות התחילו לפני חודש וחצי בערך.
איך נראית התזונה שלך?

איך נראית התוכנית אימון שלך?

אני צריך לציין שהטכניקות שלי בתרגילים הם בסדר גמור כבר הרבה זמן,
איך החלטת את זה?

אני מקפיד על מתיחות לפני ואחרי אימון, ועל חימומים
אף אחד לא אמר שזה מה שצריך, ואף אחד לא אמר שאתה עושה את זה טוב

תעלה סרטוני טכניקה ותענה על כל השאלות שרשמתי אולי נוכל לעזור

איך נראית התזונה שלך?

איך נראית התוכנית אימון שלך?

איך החלטת את זה?

אף אחד לא אמר שזה מה שצריך, ואף אחד לא אמר שאתה עושה את זה טוב

תעלה סרטוני טכניקה ותענה על כל השאלות שרשמתי אולי נוכל לעזור
הוא כבר סיים את החיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית